Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
P.O. czyli hołdowanie bezbożnym ideom Oświecenia |
Sklej WAry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: P.O. czyli hołdowanie bezbożnym ideom Oświecenia |
sprzedaj na allegro !!!!! :D Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
no wlasnie jak wiecie to i mi sie takie info tez przyda :)
|
|
Rozumiem Cię :P Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
A ja polecam firmę Las Vegas za Omegą na starym placu WZGS
|
|
Sony Ericsson k800i: karta pamięci, mp3, aparat cyber-shot 3.2 mpx, USB. Polecam
|
|
Lub w ustalonych punktach zbiorki takich urzadzen. Lista powinna sie znajdowac w urzedzie gminy o ile sie nie myle. Tyle, ze jesli nie kupujesz jednoczesnie nowego, to przyjecie takiego zlomu jest juz odplatne. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Samsung z500, pamięć wewnętrzna 55 mega wejście na kartę micro sd,aparat kamera odtwarzacz mp3 najmniejszy telefon na świecie 3G,dla mnie to ideał.
|
|
Klinikę gorąco polecam, rodziłam i w Bialymstoku i w Łomży, mogę powiedzieć że w Białym są warunki super, poród naturalny kosztował tylko 800 zł z wyprawką, bardzo dobrzy fachowcy, znieczulenie super, bezboleśnie. Wszystkie formalności związane z aktem urodzenia dziecka załatwiałam w Łomży, natomiast gdy potrzebny jest kolejny odpis wystarczy wysłać podanie do urzędu w Białym i można dokument odebrać w Łomży. Były też minusy po porodzie naturalnym trzymają tylko dwie doby to o jedną krócej niż w Łomży, (chociaż można wykupić sobie dodatkowo jeszcze jedną dobę), chyba że jak coś dzieje się z dzieckiem lub matką to leży się tyle ile czasu potrzeba bez dodatkowej kasy. Jeśli zaś mówimy o obsłudze to wszędzie pracują ludzie, ja akurat trafiłam na jedną pielegniarkę z naleciałościami po szpitalach państwowych. Wszędzie trzeba kontrolować co one robią. Tylko o to trochę tam trudno ponieważ tam przebywają osoby po cesarkach i nie mogą chodzić, zresztą trzeba przebywać w swoim pokoju, nie wolno chodzić po klinice. W sumie łazienka jest w pokoju a pielęgniarki na każde zawołanie, jak tylko usłyszą płacz dziecka za moment są ( nawet mnie to denerwowało). Polecam klinikę i porod naturalny ze znieczuleniem (naprawdę warto spróbować później szybciej dochodzi się do siebie).
|
|
Mam problem z kupieniem prezentu ślubnego. Chiałbym aby to było coś oryginalnego i niepowtarzalnego. Żadne pościele,ani sprzęt AGD itp.- tylko coś naprawdę wyjątkowego.Chcę na to przeznaczyć ok 200zł. Mam trzy tygodnie na znalezienie odpowiedniego prezentu. Z góry dzięki za pomysły.
|
|
żart bardzo niskich lotów.
|
|
Ja wystawiłem na śmietnik zarówno monitor jak i zepsuty telewizor i tak po kilku minutach już ich nie było. A czy można czy nie to inna sprawa. Zresztą na co dzień łamiemy nie takie zakazy wiec ...
|
|
Nie spodziewałem się tak długiego życia tego wątku. Ale to cieszy że ludzie wiedzą i się wypowiadają. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Co sądzicie o związkach na odległość??? czy maja jakis sens? czy lepiej zakończyć coś takiego???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |