czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
P.O. czyli hołdowanie bezbożnym ideom Oświecenia

Sklej WAry

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: P.O. czyli hołdowanie bezbożnym ideom Oświecenia

sprzedaj na allegro !!!!! :D

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

no wlasnie jak wiecie to i mi sie takie info tez przyda :)

Rozumiem Cię :P

A ja polecam firmę Las Vegas za Omegą na starym placu WZGS

Sony Ericsson k800i: karta pamięci, mp3, aparat cyber-shot 3.2 mpx, USB. Polecam

Lub w ustalonych punktach zbiorki takich urzadzen. Lista powinna sie znajdowac w urzedzie gminy o ile sie nie myle. Tyle, ze jesli nie kupujesz jednoczesnie nowego, to przyjecie takiego zlomu jest juz odplatne.

Samsung z500, pamięć wewnętrzna 55 mega wejście na kartę micro sd,aparat kamera odtwarzacz mp3 najmniejszy telefon na świecie 3G,dla mnie to ideał.

Klinikę gorąco polecam, rodziłam i w Bialymstoku i w Łomży, mogę powiedzieć że w Białym są warunki super, poród naturalny kosztował tylko 800 zł z wyprawką, bardzo dobrzy fachowcy, znieczulenie super, bezboleśnie. Wszystkie formalności związane z aktem urodzenia dziecka załatwiałam w Łomży, natomiast gdy potrzebny jest kolejny odpis wystarczy wysłać podanie do urzędu w Białym i można dokument odebrać w Łomży.
Były też minusy po porodzie naturalnym trzymają tylko dwie doby to o jedną krócej niż w Łomży, (chociaż można wykupić sobie dodatkowo jeszcze jedną dobę), chyba że jak coś dzieje się z dzieckiem lub matką to leży się tyle ile czasu potrzeba bez dodatkowej kasy.
Jeśli zaś mówimy o obsłudze to wszędzie pracują ludzie, ja akurat trafiłam na jedną pielegniarkę z naleciałościami po szpitalach państwowych. Wszędzie trzeba kontrolować co one robią. Tylko o to trochę tam trudno ponieważ tam przebywają osoby po cesarkach i nie mogą chodzić, zresztą trzeba przebywać w swoim pokoju, nie wolno chodzić po klinice. W sumie łazienka jest w pokoju a pielęgniarki na każde zawołanie, jak tylko usłyszą płacz dziecka za moment są ( nawet mnie to denerwowało).
Polecam klinikę i porod naturalny ze znieczuleniem (naprawdę warto spróbować później szybciej dochodzi się do siebie).

Mam problem z kupieniem prezentu ślubnego. Chiałbym aby to było coś oryginalnego i niepowtarzalnego. Żadne pościele,ani sprzęt AGD itp.- tylko coś naprawdę wyjątkowego.Chcę na to przeznaczyć ok 200zł. Mam trzy tygodnie na znalezienie odpowiedniego prezentu. Z góry dzięki za pomysły.

żart bardzo niskich lotów.

Ja wystawiłem na śmietnik zarówno monitor jak i zepsuty telewizor i tak po kilku minutach już ich nie było. A czy można czy nie to inna sprawa. Zresztą na co dzień łamiemy nie takie zakazy wiec ...

Nie spodziewałem się tak długiego życia tego wątku. Ale to cieszy że ludzie wiedzą i się wypowiadają.

rudy błazen z druhem

Co sądzicie o związkach na odległość??? czy maja jakis sens? czy lepiej zakończyć coś takiego???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org