środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
18.06 urodziny J.Kaczyńskiego

asiaa daj się na spokój z taką robotą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 18.06 urodziny J.Kaczyńskiego

mi się też nie podoba szczecina :PP taki trójkąt

a tak na marginesie już się nie mogę doczekać meczu ŁKS -Łks
Łomża-ŁÓDŹ

Asiaa znajdz se inna robote, bardziej ciekawa i mnij monotonna i z wiekszymi zarobkami;p

Witam

Prosze o jakies namiary do konsultantki Oriflame, chce zamowic kosmetyki a niestety nie mam u kogo. Moj GG 4658635. Dziekuje :)

Violette - nie ma związku. :)))

...tyle że jak powstał Tcheslav Pub to tych gości tam nie było i nie byli w planie więc i dawny splendor im się nie należy. Klimaty (i klientów) napędził zuuuupełnie kto inny. Howgh!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

jeszcze nam gejow i lesbijek w Łomży brakuje...

najlepiej to idz do poleneza do siedziby oriflame w lomzy pozdrawiam :)

Zawsze jest problem z oglądnięciem programu dla typowego faceta. Jeden telewizor i kilka osób chętnych do oglądania ulubionej audycji. Królują oczywiście seriale, które z reguły oglądają Panie. Nie jest regułą ale chyba zaczynamy przegrywać rywalizację w kolejce do obsługi przysłowiowego pilota TV. Wymieniajcie, co oglądają nasze mamy, babcie, żony, koleżanki, siostry oraz na co mamy chęć także my - faceci. Rozpoczynamy ranking seriali !!

Bimbo !

1.The Sopranos !!!

czyli wychodzi klasa naszych lokalnych slynnych biznesmenow:( tv radio itd. szkoda gadac:(

Kurde fajny koncercik ten Obscene Extreme Festival no ale ja już mam bileciki na HunterFest no i Czechy to trochę dalej niż szczytno no ale może za rok się wybiorę:P
Może ktoś wie czy do Szczytna da się dojechac PKS czy raczej na stopa prubowac?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Chłopak czy dziewczynka ? :DD

może od razu komputer? na przyszłość będzie;P
a na poważnie? to sam nie wiem xD

Zapytaj rodziców. Bo może wolą pieniądze i za nie kupią coś maluchowi. Jeżeli nie pieniądze to zawsze przydatna będzie zabawka edukacyjna (np. sorter do klocków, czy pchacz) lub jakieś wyjściowe oryginalne ubranie (np fajne ogrodniczki z koszulką).

pati kim jest pan/i J.B ?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Pitbull

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Pan Jan Borawski-właściciej sklepu z częściami do samochodów ciezarowych

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

A może zna ktoś firmę,gdzie składki na ZUS opłacane są od faktycznie zarobionych pieniędzy,a nie od najniższej krajowej.Tu jesteśmy wszyscy oszukiwani.Może wreszcie ktoś by to zmienił.

Na PEDALOW jest sposob,jak by takiego wypierdo'''lilo ze 300 kutasow bez wazyliny, to by sie mu odechcialo!!!A tak na marginesie od pedala do pedofila to maly krok

w124 masz rację-składki są odprowadzane od najniższej krajowej-a na "stare lata" emerytura będzie marna,oj marna:/:/

Co racja to racja, ale dzisiaj wszyscy są zadowoleni. Wolelibyście dostawać kaskę taką, od jakiej odprowadzana jest składka (najniższą krajową)? Nieee, wolicie brać na czarno parę setek :)

Pozdrawiam.

glupi ten czeslaw jest jak te wiosło !!!

a ja wolałbym te 800zł zusu odkładać sobie co miesiąc na konto i na pewno lepiej bym skorzystał niż mieli by za mnie płacić ten zus.....

z zusu nie ma prawie żadnego pożytku

KrzyzaK : no niestety tak do mnie podeszli, ale w innym miejscu juz zrobili tak jak mowiles :)

MasaViV: a ja Ci współczuję i bałbym się jechać z Tobą jako pasażer, Badanie tech nie jest dla nich tylko dla Ciebie... nie rozumiem że się cieszysz

Ja również polecam stację w Marianowie. Nie ma problemów i zrobią wszystko fachowo, bo kształcą przy tym młodych ludzi:)

rudy błazen z druhem

Składki na ZUS każdy pracodawca odprowadza ale tylko od kwoty widniejącej na umowie,jeśli ktoś podpisze umowę o pracę z wynagrodzeniem -najniższa krajowa to niech się nie spodziewa,że składki będą od faktycznego wynagrodzenia.Zgadzając się na taki układ trzeba brać to pod uwagę.Emerytura będzie marna.Jeszcze trochę i pracodawcy będą zmuszeni płacić tyle ile się należy,bo już są coraz większe problemy ze znalezieniem chętnego do pracy za te marne grosze.
W dużych firmach mało płacą a dużo oszukują,
w małych zakładach(do 5 osób) sytuacja jest o wiele inna,znaczy się lepsza jeśli chodzi o zarobki.
PRACODAWCY POMYŚLCIE O TYM , BO NA ZACHODZIE CZEKAJĄ NA POLAKÓW.

lilaa: no nie wiem czy ja się błaźnię... ja nie gubię się we własnych myślach, nie piszę o niczym, czego nie mogę poprzeć dowodami i nie brnę w jakieś ślepe zaułki typu: gdzieś coś tam kiedyś widziałam, czytałam, jestem mądra, albo mi się zdaję, ale macie mi wierzyć...

raczej w domu...

dobry temat iwcia. Nie tylko siusianie. W niektórych częściach miasta (południe) panowie zasiadają do degustacji już od rana. Oczywiście na publicznych skwerkach. Władze miasta nie reagują (policja, straż miejska). Może trzeba by zacząć zdjęcia robić ??

A ja nie chce bo mam dosyć zamykania Piłsudskiego jak przejeżdzam tędy rano i spieszy mi się do szkoły a gdy powroci ta kolej to bedzie jeszcze częsciej zamykane

Czy znacie może jakes bramki sms na Włoski numer?Chodzi o operatora TIM lub WIND .Z góry dzięki

no niewiem ale inni tak pisza az sie dziwie :P

No to patrzę, że zaradna z Ciebie dziewczyna :)) Mi poszła średnio ta matura i teraz zaczynam żałować, ze nie zacząłem się uczyć od początku i nie zapisałem się na żaden kurs czy korki. Ale już po herbacie :P Zobaczymy czy dostanę się na uniwerek hehe

+ chyba w ogóle nie zrozumiałeś mojej wiadomości, głównym jej wątkiem bowiem było 'najwięcej do powiedzenia o ILO mają ludzie, którzy się tam uczyli/uczą', a Ty niestety do nich należysz. więc na przyszłość, nie szukaj dziury w całym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org