Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
18.06 urodziny J.Kaczyńskiego |
asiaa daj się na spokój z taką robotą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 18.06 urodziny J.Kaczyńskiego |
mi się też nie podoba szczecina :PP taki trójkąt a tak na marginesie już się nie mogę doczekać meczu ŁKS -Łks Łomża-ŁÓDŹ
|
|
Asiaa znajdz se inna robote, bardziej ciekawa i mnij monotonna i z wiekszymi zarobkami;p
|
|
Witam Prosze o jakies namiary do konsultantki Oriflame, chce zamowic kosmetyki a niestety nie mam u kogo. Moj GG 4658635. Dziekuje :)
|
|
Violette - nie ma związku. :)))
|
|
...tyle że jak powstał Tcheslav Pub to tych gości tam nie było i nie byli w planie więc i dawny splendor im się nie należy. Klimaty (i klientów) napędził zuuuupełnie kto inny. Howgh! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jeszcze nam gejow i lesbijek w Łomży brakuje...
|
|
najlepiej to idz do poleneza do siedziby oriflame w lomzy pozdrawiam :)
|
|
Zawsze jest problem z oglądnięciem programu dla typowego faceta. Jeden telewizor i kilka osób chętnych do oglądania ulubionej audycji. Królują oczywiście seriale, które z reguły oglądają Panie. Nie jest regułą ale chyba zaczynamy przegrywać rywalizację w kolejce do obsługi przysłowiowego pilota TV. Wymieniajcie, co oglądają nasze mamy, babcie, żony, koleżanki, siostry oraz na co mamy chęć także my - faceci. Rozpoczynamy ranking seriali !! Bimbo !
|
|
1.The Sopranos !!!
|
|
czyli wychodzi klasa naszych lokalnych slynnych biznesmenow:( tv radio itd. szkoda gadac:(
|
|
Kurde fajny koncercik ten Obscene Extreme Festival no ale ja już mam bileciki na HunterFest no i Czechy to trochę dalej niż szczytno no ale może za rok się wybiorę:P Może ktoś wie czy do Szczytna da się dojechac PKS czy raczej na stopa prubowac? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Chłopak czy dziewczynka ? :DD
|
|
może od razu komputer? na przyszłość będzie;P a na poważnie? to sam nie wiem xD
|
|
Zapytaj rodziców. Bo może wolą pieniądze i za nie kupią coś maluchowi. Jeżeli nie pieniądze to zawsze przydatna będzie zabawka edukacyjna (np. sorter do klocków, czy pchacz) lub jakieś wyjściowe oryginalne ubranie (np fajne ogrodniczki z koszulką).
|
|
pati kim jest pan/i J.B ? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Pitbull z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pan Jan Borawski-właściciej sklepu z częściami do samochodów ciezarowych "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A może zna ktoś firmę,gdzie składki na ZUS opłacane są od faktycznie zarobionych pieniędzy,a nie od najniższej krajowej.Tu jesteśmy wszyscy oszukiwani.Może wreszcie ktoś by to zmienił.
|
|
Na PEDALOW jest sposob,jak by takiego wypierdo'''lilo ze 300 kutasow bez wazyliny, to by sie mu odechcialo!!!A tak na marginesie od pedala do pedofila to maly krok
|
|
w124 masz rację-składki są odprowadzane od najniższej krajowej-a na "stare lata" emerytura będzie marna,oj marna:/:/
|
|
Co racja to racja, ale dzisiaj wszyscy są zadowoleni. Wolelibyście dostawać kaskę taką, od jakiej odprowadzana jest składka (najniższą krajową)? Nieee, wolicie brać na czarno parę setek :) Pozdrawiam.
|
|
glupi ten czeslaw jest jak te wiosło !!!
|
|
a ja wolałbym te 800zł zusu odkładać sobie co miesiąc na konto i na pewno lepiej bym skorzystał niż mieli by za mnie płacić ten zus..... z zusu nie ma prawie żadnego pożytku
|
|
KrzyzaK : no niestety tak do mnie podeszli, ale w innym miejscu juz zrobili tak jak mowiles :) MasaViV: a ja Ci współczuję i bałbym się jechać z Tobą jako pasażer, Badanie tech nie jest dla nich tylko dla Ciebie... nie rozumiem że się cieszysz
|
|
Ja również polecam stację w Marianowie. Nie ma problemów i zrobią wszystko fachowo, bo kształcą przy tym młodych ludzi:) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Składki na ZUS każdy pracodawca odprowadza ale tylko od kwoty widniejącej na umowie,jeśli ktoś podpisze umowę o pracę z wynagrodzeniem -najniższa krajowa to niech się nie spodziewa,że składki będą od faktycznego wynagrodzenia.Zgadzając się na taki układ trzeba brać to pod uwagę.Emerytura będzie marna.Jeszcze trochę i pracodawcy będą zmuszeni płacić tyle ile się należy,bo już są coraz większe problemy ze znalezieniem chętnego do pracy za te marne grosze. W dużych firmach mało płacą a dużo oszukują, w małych zakładach(do 5 osób) sytuacja jest o wiele inna,znaczy się lepsza jeśli chodzi o zarobki. PRACODAWCY POMYŚLCIE O TYM , BO NA ZACHODZIE CZEKAJĄ NA POLAKÓW.
|
|
lilaa: no nie wiem czy ja się błaźnię... ja nie gubię się we własnych myślach, nie piszę o niczym, czego nie mogę poprzeć dowodami i nie brnę w jakieś ślepe zaułki typu: gdzieś coś tam kiedyś widziałam, czytałam, jestem mądra, albo mi się zdaję, ale macie mi wierzyć...
|
|
raczej w domu...
|
|
dobry temat iwcia. Nie tylko siusianie. W niektórych częściach miasta (południe) panowie zasiadają do degustacji już od rana. Oczywiście na publicznych skwerkach. Władze miasta nie reagują (policja, straż miejska). Może trzeba by zacząć zdjęcia robić ?? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A ja nie chce bo mam dosyć zamykania Piłsudskiego jak przejeżdzam tędy rano i spieszy mi się do szkoły a gdy powroci ta kolej to bedzie jeszcze częsciej zamykane
|
|
Czy znacie może jakes bramki sms na Włoski numer?Chodzi o operatora TIM lub WIND .Z góry dzięki
|
|
no niewiem ale inni tak pisza az sie dziwie :P
|
|
No to patrzę, że zaradna z Ciebie dziewczyna :)) Mi poszła średnio ta matura i teraz zaczynam żałować, ze nie zacząłem się uczyć od początku i nie zapisałem się na żaden kurs czy korki. Ale już po herbacie :P Zobaczymy czy dostanę się na uniwerek hehe
|
|
+ chyba w ogóle nie zrozumiałeś mojej wiadomości, głównym jej wątkiem bowiem było 'najwięcej do powiedzenia o ILO mają ludzie, którzy się tam uczyli/uczą', a Ty niestety do nich należysz. więc na przyszłość, nie szukaj dziury w całym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |