Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fajny test wyborczy - zobaczcie co Wam wyjdzie |
Nie jestem z Łomży ale nieuczciwi ludzie są wszędzie sama byłam zatrudniona przez ludzi którym chętnie bym teraz dokopala.Zeby swiat byl lepszy trzeba efektywnie walczyc z takimi firmami.Ale czy jedna osoba moze cos zdziałac?W kazdym miescie i wsi jest nieuczciwy pracodawca i jesli kazdy bedzie siedzial cicho nic sie nie zmieni.Wszyscy wiemy ile z tym zachodu!!!Jeden człowiek niczego nie zmieni a wiele chciałoby zeby bylo lepiej! ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fajny test wyborczy - zobaczcie co Wam wyjdzie |
no proste że LB :D
|
|
Na tym forum gdyby nawet sam BinLaden przedstawił plan ataku na prezydenta to i tak nie zostałoby to potraktowane powaznie, wiec nie "pitolcie" głupot że narobilem im klopotów.... To raczej rada dla posiadaczy maluchów,ład i polonezów Pozdrawiam Bimbo !
|
|
http://wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=9138 Polecam!
|
|
znalasce Gościu mówi coś o znanej lasce (może DODA ??). Jak możecie - pomóżcie. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=97981&t=97981
|
|
Praca.... A w weekenfy moze jakies male wypady na mazurki itp.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=667 na Gdansk przez Szczytno. W szczegoly sie nie zglebialem, bo mnie to nie interesuje :P
|
|
a właśnie leci sobie odcinek alternatyw 4. Tylko, kurcze strasznie późno :( A mój ranking: Twin peaks Family guy Oficer 6 stóp pod ziemią Teletubisie z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
To jak makmarc będziesz ? ja na pewno zajadę popatrzę porozmawiam cala reszta tez niech wpada zabierzcie ze sobą znajomych im nas więcej będzie tym lepiej….
|
|
Nic ci nie sugeruję ale twojego chłopaka znam
|
|
Na szczupaka nie ma miejsc. Nikt Ci nie powie idz tu i tu i tam jest szczupak. Widać jestes początkujący. Ja osobiście radzę jechac autobusem do krzewa, i spokojnie brzegiem Narwi co chwila zarzucając iść do piątnicy. Najwyższy czas...
|
|
Duzo bylo takich akcji a wyników jakos nie widac,wiec nie dziw sie ludziom ze obojetni sa na takie inicjatywy..
|
|
prawdo podobnie bedzie mozliwosc polatania samochodem legalnie na zamknietym placu jezeli wlsciciel sie zgodzi wiec wpadajcie na stare pks o 16.00
|
|
jedz w okolice Bronowa tam ostatnio wyciagnełem niezłego szczupaka i tylko jak na Narew to tam są najlepsze miejsca wiele zakoli
|
|
"Tylko jak kupujesz żółty to musisz mieć legitymacje, że się uczysz, bo inaczej mandacik xD." ja zrozumialem z tego, ze jak sie nie ma legitymacji i sie kupuje zolty to mandat? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |