poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przemoc- spoiwem rodziny

Anieliczka: a co się kryje za tym tajemniczym określeniem - homoseksualni? Piszesz dalej czy te osoby to spotykają się na powietrzu czy jakieś miejsce w którymś z łomżyńskich klubów???
Powiem szczerze, że jest taki klub i miejsce spotkań na świeżym powietrzu. Dużo z nas (ja także) chodzi na mecze ŁKS-u. Przyznam, że w większości to FACECI. Nie jest to jakieś tabu. A może chodziło Ci o jakieś inne hobby ??

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przemoc- spoiwem rodziny

A polmozbyt w piatnicy ?

Ja polecam właśnie Polmozbyt w Piątnicy bezproblemowo sprawdza samochód

phobia: rzadko tam bywałem ale lokal w latach, kiedy powstawał miał niesamowity klimat. Szkoda......

Zbych

niech se sami zbieraja tyle już lat wykorzystują dzieciaków

the thruth tracker

Jak ma być krótko: wszędzie te same ceny. Rozumiem, że szukasz profesjonalnej stacji obsługi. Polecam Zambrowską. Jeżeli masz rzęcha to tam właśnie nie dostaniesz ukochanej pieczątki.

ciekawe co na to jej tatusiowie ehhh

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Polecam Polmozbyt za BP
co do miejsca przeglądów w Marianowie to gość wsiadł mi do samochodu i pomachał kierownicą twierdząc że zbieżność mam ok. Ja za taki przegląd podziękowałem.

Aha na przeglądzie niech przejrzą co tylko mogą - dopilnuj tego (spaliny, głośność itp) bo wiem że potrafią sprawdzić światła, hamulce, zbieżność i papa a tu przecież jest o wiele więcej.

Odbedzie sie to o 18:45. Potwierdzone przez PAP.

Moja nauczycielka jest lesbijka. Czy to czyni ja jakas inna? Nie. Jest bardzo normalna. Rozmawia sie z nia nawet lepiej niz z innymi 'ticzerami'.

luizfernandez to cóż uważasz, że gwałciciel (nie pedał) jest lepszy???? jaka dla Ciebie jest różnica pomiędzy pedałem a zwykłym pospolitym gwałcicielem, bo widzę że zmieniasz temat!!! Chyba że masz na myśli pedofila , a z tym daleko do geja. Pedałowi dalej do kobiet niż do ciebie. Przedstawiasz to tylko jednostronnie to tak jakby lesbijka chciała Ciebie zgwałcić ha ha , a gdybyś nie wiedział że jest lesbą byłbyś szczęśliwy ???????????????? gej czy lesbijka to samo "zboczenie" a może nie?
Wszystko mi jedno gej czy lesba dopóki dzieciom nie dzieje się krzywda.

Kogo byś zaprosił na obiad do domu

- gwałciciela z wyrokiem
- lesbę
- geja

a może twój przyjaciel kolega jest gejem a nawet o tym nie wiesz

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

skoro wyjeżdżasz z łapaniem za dupe i cmyraniu nie wiem co masz dokładniej na myśli, a tak na marginesie jestem szczęśliwą mężątką z dwójką dzieci i nie mam zapędów homoseskualnych.

róbmy swoje

Oj... najeżdżacie na chłopaka.... jeszcze pewnie ze 3 posty takie będą, a później i tak i tak ktoś zrozumie i pomoże...

Zbych

003zibi, hehe, jeszcze czarny kolor wlosow jest w modzie... szczegolnie pasuje do 20 letniech dziewczyn... A historie ucieczki Bogdana z dziecmi z Ameryki zna kazdy, kto choc pol godziny z nim spedzil;-) He he..
Ja wolalam pub przed remontem, ale to moze dlatego, ze czlowiek sie przyzwyczail... w sumie i do zachowania Bogdana sie przyzwyczailam.. a Sroka wprowadzil tam troche "ludzkosci", tzn. byl mily itp.... Ale pub to pub, a nie pizzernia, bo chyba do tego miana aspiruje teraz Czesiek

Trzeba miec naprawde najebane zeby bronic pedalstwa. Kazdy ma prawo do swojego zdania a wy wszyscy na mnie wskakujecie. Poprostu taki jestem że nie cierpie pedałów i tyle. Do "gilu" widziałem i poznałęm wielu żydów w NY a dokładnie na willamsburgu. Wiem jacy są pojebani. Wracając do homo to mi oni nie pasują, nienawidze , nietoleruję tego i koniec ! Mówcie sobie co chcecie, ale dla mnie to jest choroba psychiczna i tyle !! facet ma spać z kobietą, tak jest stworzony przez naturę !! Tak się urodził !! Jak można tolerować to że dwóch facetów się całuje ?? Proszę niech jakiś zdrowy, myślący facet odpowie mi na to pytanie, żadna kobieta bo kobieta ma inne spojrzenie na pedałów. Niech normalny facet odpowie mi na pytanie czy widząc dwóch facetów całujących się lub przytulonych nie czują się zniesmaczeni?obrzydzeni ? STOP PEDALSTWU !!! TO CHOROBA !!!

the thruth tracker

:D ale sie usmailem jak sobie dziewczyny jedziecie :D huhehee dobre dobre :P

zenia dobrze gadasz ze to sernik razem z ewka zaczynali z Pubem. Tak na marginesie dawno nie widzialem jego :) ale nvm. Piekny byly czasy kiedysnego czesia. Co do picia Bogdana tru tru. Wszytsko bylo by ok jezeli pil by ale po prqacy jak ktos inny stoi za barem. Macie racje czasami jak bogdan sie naje..ł to trzeba bylo znoscic jego pier..lenie wlasnie o dzieciach z ameryki czy jakies inne dyrdymaly i niejednokrotnie powtorzyc co sie zamawialo i policzyc ile ttzeba mu zaplalcic i ile ma wydac.... chyba cos nie halo? Sroka rzeczywiscie troche pozmienial ale chyba nie bylo innego wyjscia na ponowne rozkrecenie pubu chyba mu sie udalo. Szkoda tylko teraz ze moze byc **** z tego. Zostana tylko wspomnienia.
----------------------------------------------------
Autor: lilaaa (---.centertel.pl)
Data: 21-06-07 20:07

Miedzy opalenizna, ladnym ciuchem i zadbanymi wlosami, a tym, co prezentuje wiekszosc dziewczyn w yamie jest kolosalna roznica.:-)
Pozdrawiam

tru tru!!! Ja bym powiedzial ze jest ogromna przepasc. Wg mnie laski w tym lokalu wygladaja wszystkie identycznie, jak dziewczyny z klubu disco polo a aspiruja na warszafski lans. Szkoda ze nie mowia jeszcze heloooł co u ciebie słotki. :D

Kobieta musi miec swoj styl gust. Musi byc soba! Smieszy mnie kreowanie sie na jakies zachodnie wzorce niby ze to oryginalne i ze to modne. Kiczowate! Zlote paski trampki i kurteczki takie do pepka ahahaha :D Jak widze takie gwiazdy to rece mi opadaja. Rasowe betony! sweet :D

Co do wyciagnietych swetrow czemu nie jezeli czyste i ktos lubi. Wszytsko jest ok :)

peace

przemek aka phobia

sry za literowki w moim poscie i powtorzenia :D za duzo rzeczy robie w tym samym momencie :)

peace

O matko!!!! Zeza mozna leczyc!!!:D A homoseksualizm to orientacja a nie stan chorobowy:P

Lilaaa:
>Ladniejsze z tapeta na twarzy, gorzej, gdy ja zmyja i gdy budzicie sie obok nich z rana:D<

Lilaaa:
>Po pierwsze- nie mowie sie nie maluje, wrecz przeciwnie, bo lubie, ale po demakijazu mezczyzni ode mnie nie uciekaja.<

Lilaaa nie obraź się, ale coś zaczynasz mieszać. Raz mówisz, że jak się malują to mężczyźni poźniej uciekaj.... później mówisz, że Ty też lubisz...

Skąd wiesz w takim razie czy od Ciebie nie uciekają, bo przecież też musisz zmyć makijaż. A teraz z innej strony: skąd wiesz, że od tamtych lasek mężczyźni uciekają - przecież ich nie widziałaś bez makijażu.

Fakt, że niektóre dziewczyny 3kg tapety mają, a pod tapetą twarz jak kapeć! Ale nie nie można mówić, że każda dziewczyna z yamy tak ma.

Ja mam wiele koleżanek, które lubią się umalować i źle z tym nie wyglądają.... Ale jak zmyją wyglądają jeszcze ładniej, bo same w sobie są bardzo ładne. Więc problemu dla mnie nie ma.

the thruth tracker

lilaaa: a orientacja nie może być uzależniona od stanu chorobowego? Tak się składa, że na tą Twoją orientację składa się wiele czynników, które są uważane przez lekarzy(przez WHO też) za pewne odchylenia od czynników kształtujących tą orientację: hormony, geny, psychika.

A poczytaj sobie w raportach WHO, że pewne odmiany homoseksualizmu udaje się u niektórych osób wyleczyć! I takie osoby są teraz bardzo zadowolone... i mówią innym homoseksualistom, żeby spróbowali wyleczyć... Tego ważnego faktu nie można pomijać.

Zbych

Aż mnie ściska, jak pomyslę, że znowu zacznę się łudzić, że kolej w Łomży zacznie funkcjonować. Bo -niestety - nauczony doświadczeniem, zmuszony jestem sceptycznie podchodzić do tego typu obietnic.

To by było zbyt piękne, poza tym nie pierwszy raz gada się dużo o przywrceniu kolei w Łomży... Jak na razie, wszystkie poprzednie inicjatywy skończyłóy się gadaniem.

Jak sądzicie? Co o tym myśleć? Nie ukrywam, że z obecnym stanem dróg dojazdowych, uwzględniając również korki w okolicach Wyszkowa i koleiny między Łomżą a Ostrowią, notoryczne awarie autobusów PKS... -to chyba byłaby jakaś alternatywa, zwłaszcza dla studentów (którym mam zamiar ponownie zostać).

Ładnie, pięknie... tylko znowu sobie smaku narobie i nic z tego nie wyjdzie (to znaczy z powrotu kolei). Czy macie podobne odczucia?

Dodam, że mówi się dużo o kolei... -towarowej, bo o przewozach osobowych nic/prawie nic nie słychac... A to dopiero kolejne gadanie. Proszę o wasze opinie.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Witam
Czy w lasach naszego regionu pojawiły się już grzyby. Jeżeli tak to powiedzcie gdzie się wybrać by nie wrócić z pustym koszykiem.

Ap ropo telefonu,kosztuje coś zastrzeżenie numeru komórkowego??

Możliwe ale mi bardzo zależy na tym nowym,a właściwie na miejscu gdzie się znajduje.

Nie o to chodzi. Ale sprawdz w encyklopedii, ktora cieszy sie poszanowaniem na calym swiecie, podalam juz np. encyklopedie Britannica.:P
A WHO jest autorytetem i ustala pewne standardy, tylko pewni ludzie nie potrafia tego uszanowac.
SaneOne, jesli widziales w moich postach tylko puste slowa, to przykro mi bardzo, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, warto cofnac sie do czasow podstawowki gdy tego uczyli

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org