czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komorowski i coraz więcej wpadek

conajmniej 3 temat...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komorowski i coraz więcej wpadek

korzystaj z wakacji - moga być ostatnie. jeszcze całe życie się napracujesz

skoro basen ma byc dla wszystkich <adamos> to czemu dyskrimionwac tych ktory chcieli by do wody poskakac, nie cuzc gruntu pod nogami i ponurkowac troche gleiej niz wlasne palce, wanne o wymiarach 1,3 do 1,8 juz mamy to moze teraz zadoscuczynimy innym?

Moge robic i cale wakacje, po robocie mozna odespac troche i isc gdziekowiek. To ze sie napracuje przez cale zycie to wiem ale jak kasa teraz potrzebna a wolnego troche jest to moznaby bylo troche skozystac. W OHP trzeba sie dowiadywac na bierzaco, na dzis dzien nie maja nic. Praca przy truskawkach itp. odpada. Chodzi glownie o robote na budowie etc. jak ktos ma jakies oferty niech poda

Powtórzę,co pisałem już kiedyś: -według mnie najlepszy jest Marek Radziwanowicz na ul. Obrońców Łomży. Nie zrobi Ci blacharki,czy lakieru,bo się w tym nie specjalizuje,ale poza tym chyba wszystko.
Nie ściemnia,nie kombinuje jak tu nic nie zrobić i z kasy oskubać,no i naprawdę ma zaj**te pojęcie o tym co robi. Sam u niego naprawiam i naprawiałem wszystkie moje furaki i nigdy nie wyjechałem od niego malkontent,podobnie jak inni moi znajomi,którzy do niego jeżdżą.

Autor: marcin135 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-06-07 18:18

A i na przyszłość warto wiedzieć, że imiona piszemy z wielkiej litery...

--------------
Zgadza się tylko, że twój nick nie jest z dużej więc i ja nie pisałem z dużej
--------------

Autor: marcin135 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-06-07 18:18

5. Z tymi pacjentami masz racje - przecież od zawsze mówiliśmy, że w czasie strajku przyjmujemy tylko pacjentów, których życie jest zagrożone - to jest chyba grupa wybrana??? Możesz powiedzieć te nazwiska aczkolwiek nie wiem czy znowu Wasze pusta i nieprawdziwe słowa nie obrażą innych. W każdym razie jeśli chcesz mi powiedzieć na GG: 8235751

--------------
No nie to miałem na myśli, nie tych z zagrożeniem życia bo to bzdura, ostatnio został odesłany chłopak z rozlanym wyrostkiem do innego szpitala więc gdzie te ratowanie życia?

Na gg to ja Ci nic pisać nie będę bo to śmieszne jest, rozmawiamy tu,żeby wszyscy zainteresowani mogli poczytać.
--------------

4. Rozliczam sie ze wszystkich, a ile płaci sie szpitalowi to zależy od zawartej umowy, a co i po ile to nie jest Wasza sprawa, w każdym razie te Twoje 60 zł/ miesiąc to chyba wziąłeś tylko z własnej wyobraźni.

--------------
Te 60 zł wcale nie jest wyssane z palca to fakt potwierdziły to inne osoby a kim są to nie istotne.
I myślę, że jak chcesz być uczciwy to jest nasza sprawa, bo gdyby sprzęt był tani to byś go sobie dawno kupił a gdyby koszt korzystania z niego był bardzo wysoki to żadnemu z was by się to nie opłacało.
--------------

3. No oczywiście, na prywacie klient czuje ile jest warte zdrowie... a dla tych co ich zdrowie jest warte marne grosze to do szpitala... według mnie zdrowie jest bezcenne, ale niektórzy myślą, że kilkadziesiąt złotych to już za dużo. Dziwne...
--------------

W tej chwili to mnie zwyczajnie obraziłeś bo choć moje życie jest dla mnie cenne tak samo jak życie moich bliskich to nie znaczy, że dam się wam na mojej krzywdzie dorobić tym bardziej, że jak zarabiam na rękę 1 000 zł to nie znaczy, że za każdą wizytę wam będę płacił po 100 zł jak ty to sobie niby wyobrażasz.... o sorry na ty nie jesteśmy. Jak Pan to sobie wyobraża?

A jeśli to są marne grosze to ja chętnie nie będę ich płacił, przeznaczę je na czynsz albo na szkołę bo codziennie a nawet raz na miesiąc wcale nie mam potrzeby iść i się leczyć i z chęcią zapłacę tylko wtedy kiedy rzeczywiście będę w potrzebie.
--------------

Na razie to chyba tyle co mam do powiedzenia w tym temacie, bo temat zaczyna mnie mocno zniesmaczać. Bo wy nawet nie walczycie z NFZ o jakąś zmianę sposobu zatrudnienia czy rozliczania wykonanych usług. Tylko wychodzicie z założenia, że za to co do tej pory robicie należy się wam więcej.

Mam nie jasne przeczucie, że jest Pan, Panie marcin135 jednym z chirurgów albo ortopedów bo jakoś mi to tak jak ulał do nich pasuje.

Na prawdę nie wprowadzaj ludzi w błąd bo niestety w taki sposób tworzy sie zła atmosfera w relacjach pacjent-lekarz. - dawno tak się nie uśmiałem !!!

jakie relacje??? pacjent być kali i być głupi - lekarz " możecie mnie conajwyżej w d.... pocałować -ale zdrugiej strony NIEEEE, bo byle kto mnie w d...... całować nie będzie!!!

nie kazdy taki specjalista od skokow jak Ty <antyred> czesc chodzi po to na basen by moc sie popluskac a nie od razu "do sprintu"
zreszta powodzenia w plywaniu jakimkolwiek gdzy co chwila musisz przystanac by kogos ominac bo stoi na torze ew tez chce poplywac tylko miejsca brak

http://ekstraklasa.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8930260&element=wiadomosciSG&url=http://ekstraklasa.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8930260&kat=1740&rfbawp=1181804065.338

fajna wiadomość z rana hehehe. oby tej kasy nie znaleźli i będą derby w przyszłym roku o tak:)

smieli sie z nas.
ten sie smieje kto sie smieje ostatni

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

a moze by tak... pogoda dla bogaczy? hmm

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1553334,wiadomosc.html

a smieli sie z ŁKSu ze nie ma pieniedzy zaczyna sie robic ciekawie w Białymstoku :D

A co z wyjazdem ŁKS-u do USA ? Mieli jechać w czerwcu. Ale skoro jest nie jasna sprawa z barażami to pewnie nie pojadą ?

Tor, masz rację, że zajmuję sie też pierdołami, przecież Ci odpowiadam ...:-)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

ogloszen jest sporo. ciekawe zajecia proponowane sa dla tzw. chalupnikow, a takie ogloszenia mozna znalezc na tej stronie. oferty sa rozne, ale zalozenia podobne. najciekawsza sprawa jest to, ze nie jestes od nikogo zalezny, mozna samemu ustalic sobie czas pracy i nie dotaniesz nigdy zadnej nagany od szefa, bo sam jestes sobie szefem. w przyszlosci moze to pomoc w wielu sprawach, chociazby przy zakladaniu wlasnej dzialanosci, czy zalatwianiu spraw w urzedzie.

CO SIE DZIEJE CO SIE DZIEJE????!!!!!
GRA ROKU !!!

http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673

Treść jest ukryta

www.vagtreffen.com

moze byli by chetni !! kilka osob z lomzy sie wybiera...

www.vagtreffen.com

Jaga to jedyny I ligowiec tak blisko Łomzy. Jeżeli ktoś interesuje się piłką nożną to ze zrozumiałych względów będzie także zainteresowany grą Jagi. I nie chodzi tu o życzliwość lub nienawiść. Kibic tak ma !! Wie wszystko nie tylko na temat swojego ukochanego klubu. Doskonale zna także swoich rywali. To normalne więc po co te wzajemne oszczerstwa ??

Mój nowy film,w którym wystąpił gościnnie jeden z najlepszych Freestylerów na świecie-Berno!Film nosi tytuł "marzenia"..Dlaczego?Oceńcie sami,mam nadzieję,że sie spodoba;) Pozdrawiam.

http://www.youtube.com/watch?v=zK_6YLtJamg

Wg mnie to ty jesteś lepszy od Berno. Gościu wogóle nie panuje nad piłką ! Zaś tytuł marzenia....... no właśnie, dlaczego?

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

eee to w koncu jak bedzie ?? gdzie oni beda grali ja 18 czerwca lece do NY i chcialbym na mecz ŁKSu zawitac niewazne gdzie beda grali

Jeżeli zużywasz dużo młotków w krótkim czasie, to wcale nie musi znaczyć, że ciężko pracujesz. Może po prostu powinieneś nauczyć się posługiwać młotkiem.

podróż to chyba przejażdżka ze zwiedzaniem połączona:P a nie proste zapierdal anie:P hehe powodzenia na trasie:P

rudy błazen z druhem

Lubię "Cześka", ale najmilej wspominam czasy przed modernizacją - kiedy jeszcze na górze nie stał stół bilardowy. I ludzie jakoś byli inni.
I.

Bimbo !

Peter masz całkowitą rację.

Krzyzak:
"Jeżeli o to chodzi to windows był używany do baaaardzo dużych zadań.... Nie przesadzaj, że nigdzie nie był używany."

Masz rację - był. Jeszcze jakiś czas temu figurował na liście TOP500.

A jeśli chodzi o bezpieczeństwo to nie możesz mi powiedzieć że Windows jest bezpieczniejszym systemem buahaha.
A warunki są proste: Wyciagnąć wtyczkę, a przynajmniej odlączyć go od interentu (szczególnie w IST :D gdzie co 2 komputer to Zombi)

Bimbo !

http://img169.imageshack.us/my.php?image=kalwiremiyc7.jpg

Wombat... to ten taki lekkie techno tak?
Popros go żeby wrzucił go na kompa...i wysłał do mnie^^ bardzo mi sie podoba...chciał bym go jeszcze w swoim telefonie, a w necie nic nie mogę znaleźć.

O każdym wterynarzu można mówić dobrze i źle, ale ja odradzam OAZĘ na Woj Polskiego, leczylam tam kota przez ponad miesiac na świerzb, niepotrzebnie faszerowany byl nieustannymi zastrzykami po ktorych byl bardzo agresywny po skończeniu "leczenia" Pani Weterynarz powiedziala ze wszystko ok i kot jest zdrowy, jak się okazało kilka tygodni później niedoleczony świerzb zaatakował ze zdwojoną silą i leczenia musialam zacząć od nowa... tym razem na Krótkiej, z czego jestem bardzo zadowolona, wszystko poszło szybko i gładko. chociaż po jakimś czasie podczas czyszczenia rany kotu wyręcono przez przypadek łapę. No cóż... nie ma jednoznacznej opinii na temat żadnego z wererynarzy- każdy ma swoje sukcesy i porażki...

Bimbo !

a może masz wątpliwości czy myślenie boli...?

markm napisal: "koniec świata miał miejsce dziś w nocy , dla 5 osób jadących oplem"

To wcale nie jest smieszne.

A ustalenie dnia konca swiata jest po prostu smieszne i nie nalezy w to wierzyc

frekfencja tak powazna ze pewnie juz nigdy liga nie odbedzie sie w Łomży, i jak w tym miescie cos organizowac?? przeciez oni ze sprzedazy biletow nie pokryja nawet 50% kosztow, masakra!! gala byla ciekawa i nie zaluje wydanych pieniedzy :)

Romek nie chodzi mi o moje rozbieranie, chcę poszukać kandydata na męża.

Kiedyś słyszałem, że żeby wyremontować drogi w Łomży trzeba jakieś 200 milionów. Ciekawe ile mają na to do roku? Bo jeśli mniej niż 20 - 30 mln, to drogi będą coraz gorsze. I nawet cud im nie pomoże.
Ktoś pamięta kiedy budowano ul. Wojska Polskiego? Po mojemu, to jeszcze za komuny.

jak sie jedzie na drozdowo jedna była , chyba

Loosac no z tą żonką to było dobre :-) Chyba w czuły punkt trafiłeś :D Ja bym tematu nie olał jak by palacz mi żonke bzykną.. he he he he
Ale poważnie...

Ja np: jestem dosyć tolerancyjny jeżeli chodzi o palaczy... ale jak mi do windy ktoś z papierosem wejdzie.... to jestem krótko mówiąc wk*****ny. Nie dość, że mi to przeszkadza to jeszcze ubrania śmierdzą...

Ale ogólnie jak na świerzym powietrzu palą... to przeżyję...

elmar - nie masz nic przeciwko w relacjach kolerzeńskich ? To jak pedał cie zlapie za dupe i zacznie cmyrać to tez nei bedziesz mial mu za złe. Moze mu sie wypniesz w kiblu a co tam, przecierz to tez ludzie. Żebyś wiedział że z chęcią stałbym nad pedałami jak esesman bo to nie są ludzie. Oni są gorsi od żydów. To margines człowieczeństwa, zwyrodnialstwo, bestialstwo itd. Jak szczury tępić trutką takich ...

< wieczne im odpoczywanie >

tommeknet: hmmm.. powiem Ci, że jestem bardzo zadowolony z przeglądów w Marianowie. Niewiem u kogo tam byłeś, bo jest tam ich dwóch, czy trzech...

Szczerze to niechce mi się wierzyć z tym machaniem kierownicą, ponieważ zbierzność sprawdza się sama automatycznie jak wjeżdżasz na kanał. Więc jeżeli Twój samochód stał na kanale to miał sprawdzoną zbierzność. I tam wisi taka fajna tablica(nad stanowiskiem z komputerem) co pokazuje jaka masz zbierzność i siłe hamulców...

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z przeglądów tam robionych...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ok, spoko, ale po co ten zachwyt, w temacie ktory jest o naduzyciach palaczy?

< wieczne im odpoczywanie >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org