Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O kandydatach- tylko dane |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O kandydatach- tylko dane |
Antyradar lepiej sobie odpuść. Po pierwsze jest nielegalny a po drugie się niesprawdza. Osobiście polecam CB radio - legalny ( od niedawna ) i dobrze się sprawdza na trasie :)
|
|
Wiecie dziś się dowiedziałem jak strajkują np. ortopedzi, w Łomży strajkują, a jeżdżą do Kolna i przyjmują. A wszystko to przed południem, kiedy to podobno strajkują w naszym szpitalu. Ciekawostka, co na to imć pan dyr. Szpitala, Pozdrawiam BR.
|
|
nawet jasli nie ma Polskich liter to zamiast lks(widzisz i nie grzmisz) napisal by LKS , moze to dla was nic nie znaczy ale to wyraza szacunek do klubu napisz tak swoje imie lub nazwisko fajnie nie ? a klub to co kielabasa £
|
|
Kalwin buhahahaaa
|
|
Wybieracie się?Na ten pokaz?
|
|
A mi się zdaje Zbych, że to Ty dużo więcej udzielasz się na forum, więc bardziej zajmujesz się pierdołami niż ja Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
i Jak tu nie mowic ze Łomża to zadupie? Nic tu nie ma, nic sie nie dzieje ;/ wstyd po prostu....... Pamietam czasy za panowania Prezydenta Turkowskiego przynajmniej na muszli byly jakies koncerty a w tym roku to chyba tam jeszcze nic nie bylo nie wspominajac o latach poprzednich ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |