poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powódź współfinansowana ze świdków UE w ramach funduszów ..

mieczkos ty to chyba jestes posel Zawisza bo ci sie wszystko z jednym kojarzy. a nazwa niezla sztuka to nie tylko o zwierzetach jak pisze w tym artykule ale i o gaciach bo sie je liczy na sztuki i w muzeum jest sztuka i w knajpie mozna sobie sztuke miesa zamowic. i popic łomzynskim browarkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tym protestujacym paniom to ktos z browaru zaplacił zeby rozdmuchały sprawe reklamy bo bylo za cicho a teraz nawet w radiu mowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powódź współfinansowana ze świdków UE w ramach funduszów ..

mieczkoś997 chodzi o dzieci?
Dziewczyna z bilbordu jest normalnie ubrana a nie w bikini.
A jakaś facetka se ubzdurała,że ją to obraża.

zly_czlowiek Cziko podał wystarczający argument

brzeczyszczykiewicz a co czujesz sie pobity ? :)

spox ale z ciebie idiota !!!!

ja mam dwie 14 stan okreslam na dobry

polecam opcję szukaj. inie zachowuj sie jakbys pierwszy raz klawiatury dotknęla

.

Tylko mam nadzieję, że tym prywatnym inwestorem nie będzie kolejny lekarz, który boi się koleżków i nic nie robi w sprawie strajku.

I ciekawi mnie czy wszyscy lekarze zostaliby z powrotem zatrudnieni, bo jak wszyscy wiedzą prywatny właściciel tnie koszta wszędzie gdzie się da a i płaca czasami wcale nie rośnie u prywatnego właściciela.

A co do wypowiedzeń to czy przypadkiem nie miało być tak, że po ich złożeniu lekarze mieli wrócić do pełnienia swoich obowiązków?

Zresztą poco.. prawda? Dobrze się przyjmuje w prywatnych gabinetach tak np do 24. Można przyjąć nawet z 10 pacjentów może i więcej od każdego 100 zł ładny pieniążek się uzbiera. Strajk od 21 maja niedługo miesiąc pyknie jak nic. Takich przyjęć trzy razy w tygodniu nono.
Powiedz marcin z ilu pacjentów się rozliczasz?... ahhh... zapomniałem "nie istotne", prawda? Tak samo jak opłata za korzystanie za sprzęt szpitalnego po godzinach, bo jakieś tam 60 zł miesięcznie to faktycznie nie istotne :)

A i słyszałem, że przyjęcia w szpitalu są dla pacjentów wybranych.
Tobie marcin chyba nie muszę mówić nazwiskami prawda ? :)

jak ktos zaplaci za bilet to czemu nie, a tak to wole 25 zlotych wydac na inny cel.

zbych ma racje

"Basen rekreacyjny o głębokości od 0,8 m do 1,2 m z torem do nauki pływania.
3. Brodzik dla dzieci o powierzchni ok. 30 – 40 m2 i głębokości od 10 do 60 cm."

Tak jak w 10 -ce dodatkowy tor do nauki pływani - ni przypiął ni przyłatał, zabiera tylko miejsce, lepszy dodatkowy basen jak w Ostrołęce Zambrowie czy gdzieś tam wBiałymstoku. Lepiej jeden większy dodatkowy basen z częśćią pogłębioną dla tych już trochę pływających i z częścią wypłyconą do nauki pływania. Szkoda powierzchni na brodzik i basen rekreacyjny i pasaże oddzielające je.

Bardziej sensownie, z nadmiarem niepotrzebnych bajerów (wyżej wymienionych) nabija się tylko koszta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org