Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński na rosole u wyborców |
Zdjęcia są wstrząsające i faktycznie nie nadają się do szerokiej publikacji. Takich stron na necie jest wiele i wszędzie są ostrzeżenia co do zawartości, więc jesli ktoś jest delikatny nie powinien tam zaglądać, nawet z ciekawości, bo potem długo nie zaśnie. Z Polski jest tam Volvo S60 i ma zamazane nr rej. W sumie to nie istotne czy ukazane zdjęcia są z Polski czy z Malezji. Gdy ciężarówka przejeżdża człowieka obrażenia są takie same niezależnie od szerokości geograficznej. Tak więc uważam, że mieczkoś podając link do strony, nie zrobił nic złego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński na rosole u wyborców |
A nie wiesz czy biorą jak nie mam skończonych 16 lat ( rocznikiem mam ) ??
|
|
Tak jak cały Białystok . Zresztą mi do szczęścia tego nie potrzeba .
|
|
Evelin, Al. Legionów 145a
|
|
w jarnutach
|
|
I tak mi sie to radio nie podoba.
|
|
to nie był jeden z tych nowym autobusów ale stary grat z wysokimi stopniami, jakby jej przyciał nogę, bo pociagnąłby jak nic. I pewnie nawet by nie zauważył
|
|
Dzięki wszystkim za szybką odpowiedź ! Jutro jadę na Senatorską :)
|
|
wiesz co and tymi z ASP bym sie zastanowił, ale tobie kulig tobym dal te 5tys od razu, bo mi ciebie sie zwyczajnie żal zrobiło...
|
|
Zapomniałem dodać: w Ewie karnet kosztuje 80 zł ale ... jest haczyk !!!! - karnet ważny jest tylko przez 4 tygodnie i nikogo nie obchodzi ze czasami jest 5 sobót w miesiącu. - np. kupujesz karnet 1 maja do masz go tylko do 28 maja itp. - w skali roku wychodzi, że płacisz za 13-14 miesiecy w roku :-)
|
|
Z całym szacunkiem, ale chłopaki w Mac-Robie poprawiają auta po nie jednym zakładzie, nie widziałem, żeby kogoś odesłali bez zrobienia mu auta. Nie ma takiej opcji. kulka, o której będziesz tam, to podjadę :) i powiedz czym pomykasz, żebym wiedział który to Ty :)
|
|
do tito ortiz dzięki to własnie wszystko słyszałam od znajomych.myślę ,że informacja taka sama od parunastu osób jest wiarygodna.spotkamy się w sobotę.pozdrawiam
|
|
No jeszcze dodajmy zarobki za domowe korepetycje (conajmniej 50 zl/godzine). Z jakiej przyczyny chcecie naciagac nas -podatnikow, pracujacych najczesciej po 46 godzin tygodniowo (bez wzgledu na poziom wyksztalcenia), rzadajac wczesnych emerytur?! Z waszymi 9,5 miesiacami pracy po 5 dni w tygoidniu? Zejdzcie na Ziemie.
|
|
oczywiscie przepraszam za blad, powinno byc "żądając".
|
|
Taaa nie mam co robić, tylko kolegów szukać. Poprostu sam dzisiaj będę na regulacji swojego samochodu i tyle.
|
|
Szukaj jej ! Nie odpuszczaj ! zobaczysz ze to doceni !
|
|
mieczkoś ty cwelu juz nie moge cie wysłuchac jestes orginalno ruro
|
|
loosac nie wiesz o czym mówisz. Fanie liczysz, ale to chyba jednye 'fajnie' twojej wypowiedzi. Popracuj w szkole chociaż miesiąc to bedziesz wiedział o co chodzi. poza tym 15.50 netto to dostanie nauczyciel z przynajmniej 10 letnim stażem pracy i kilkoma bezsensownymi etapami rozwoju zawodowego, np nauczyciel mianowany. Zanim otworzysz paszcze następnym razem to sprawdź dokładnie jak jest. Ja też jestem przeciwny tym strajkom, ale ty wypisujesz poprostu głupoty. Ja jestem nauczycielem, ale pierd**** publiczne placówki i dlatego robie w szkole prywatnej.
|
|
www.oponytanio.pl zgadza się, taniej nie znajdziesz
|
|
JESLI JUZ TO 1200 BRUTTO a nie NETTO !!!!!!! Mam matke nauczycielke i nie wiecie jakie to trudne. Więc nie chrzańcie ze duzo zarabiają ... cchyba za duzo sie naczytaliscie reportazy z Wyborczej przedstawiajacych płace z W-wy !!! Aż szkoda gadać .... Rahtid moja matka ma wiecej niz 10 lat stazu a nei zarabia 1200 brutto .... Aż żal za dupe ściska z waszych niemądrych wypowiedzi !!!
|
|
Peggy_Sue. a byłaś? bo jeśli tak to jakoś nie widziałam żebyś wytrzymała do końca przedstawienia w środku... a jeśli nie, to po prostu nie wiesz o czym mówisz.
|
|
no przecie cały czas tam ziemię nawożą, mieszkam obok i cały czas jest spokój i cisza żadnych dwukołowców nie widać Zbych
|
|
zdziwisz sie, kmiocie :)
|
|
siema...wlasnie czemu nie dziala ta stronka?? nie oplacono za nio czy zmieniaja cos wniej??:)....no to do zobaczenia sie o 12 na starym dworcu w niedziele!!:)......miejmy nadzieje ze wygramy ten mecz albo zeby byl tez remis...narazie wszystkim! AvIvA
|
|
hmmm masz delikatny problem:) moja rada taka: bierz narzeczona do tanca koniecznie przy di polo:D robisz małe kroczki wokoł własnej osi a partnerka do okoła ciebie ma tanczyc(okrecac sie itd.) rece luzno ale nie za bardzo... ale trzeba cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc a najlepiej to jedz na zabawe popatrz jak to robia inni i probuj nasladowac na poczatek jest taK ŁATWIEJ ps. jak mnie zaprosisz na wesele to mogłbym ci pokazacpare krokow i figur;> hehe bo nie szykuje mi sie zadne wesele a chetnie bym sie pobawił na jakims:) pozdrawiam:D
|
|
adrian1988 przypatrz się ,4 gol - poszedł Kurdycki w jedną stronę i mimo iż ta piłka spadła obok niego ,to choćby nie wiem jak się wyciągnął nie miałby szans.Następne sytuacje,karny,to wiadomo,a jak Rybski go lobnął,to jakby Kudrycki nie wyszedł ,to i tak sam na sam miałby Rybski,to nie jego wina ,że padło tyle bramek ,a obrony.
|
|
Ja tez umiem komus cos polamac. Nie tylko uwage mozna zwrocic ale i kolegium zaplacic.
|
|
na www.lomza.cba.pl padł serwer i na razie nie jest dostępna ale niedługo wznowię prace na innym serwerze. mam około 2000 takich zdjęc jak potrzebujesz ;) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |