czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVP: awans kuzyna Kaczyńskich

gdzie ten filmik kmiocie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVP: awans kuzyna Kaczyńskich

byla rozruba krew sie lala ochrona wyjela palki chuligani rzucali ceglami oj dzioalo sie dzialo

ja tak juz slyszalem ze to mogly byc porachunki

wejdź se na stronę OKE

http://www.oke.lomza.com/

Tu powinny być.

noone wez cos w koncu napisz czy robicie cos dalej czy nie?

luizfernandez a Tobei starczy odwagi zeby przyjsc na mecz?? Czy moze jestes zgredzik co w kazdym meczu widzi tylko potencjalna "zadyme"??

Jakie są wasze typy wyniku sobotniego meczu ŁKS Łomża - Miedź Legnica???

2:0 dla nas.

już jest jeden taki temat dotyczący tego meczu i typowanych wyników

http://www.lks.elomza.pl/derby_plakat.jpg

derby to NASZA WSPÓLNA sprawa! drukujcie plakaty i rozklejajcie w swoich szkołach, na osiedlach, przystankach!

pokażmy jak się ŁOMŻA BAWI!!!

jw. sylwesterek28 zajrzyj w spis tematów i zobacz jak obstawiali.
TEMAT BYŁ!

sklep wędkarski naprzeciw Statoil.

Nie rozumiem po co ta nienawiść ...

5dfera57sftrs67gyr7g8yfdygfsdigy7fsd8g6a7gf6sd7g567fsdg5fd7gsg7tdhg9f8jufgc90xbisz90f7awe56r8eytr89du8yt-i9ku0g9k-gj9mncvbnxdvf87as78f675f6eas4f6ertfg4s76t567rdstgs7df8g6ds89g7z8xfv7fd8bcxvbx98cbxc89b7f98xzf678fg6sg567dh5t8dsg6df87h56dfsg7fdg58dfsg6s8g67df8g7sd8g

Plose ;P

Szczerze polecam III LO . Z tego, co słyszę od mojej córki i jej koleżanek, które uczą się tam drugi rok, to bardzo sobie chwalą i wysoki poziom nauczania i atmosferę w tej szkole .

Aby nasze poszukiwania były łatwiejsze pozwole sobie zamieścic poniżej kilkanaście pocztówek z tą częścia miasta. Poza pierwszą pocztówką pozostałe zniszczenia budynków pochodziły prawdopodobnie ze Starego lub Nowego Rynku.
Piszę prawdopodobnie gdyż jest to końca pewne, że te powyższe zdjęcia przedstawiają zniszczenia Łomży....

Oto materiał dowodowy ;)
http://img374.imageshack.us/img374/9089/nowyrynek1916qq4.jpg (duże zdjęcie)

Zbych

Ja ucze się w II LO od zawsze miałem niechęć do I LO i tak mi zostało... nawet jak przechodze obok tej szkoły to jej puste mury we mnie budzą mieszane uczucia. Ilość punktów jaka jest potrzebna aby dostać się do II LO jest bardzo duża... ale warto o nie wlaczyć. Ciężko jest się tam dostać ale muszę przyznać bez żadnych wyrzutów, że szkoła jest naprawde wspaniała. W środku panuje niesamowita atmosfera, wszyscy dobrze się znają, kadra miła i na wysokim poziomie. Co do III LO to próbuje podciągać swoją poprzeczkę do tych "lepszych" ogólniaków i jest tam ciężko to trzeba przyznać. Trzeba się uczyć bo inaczej jest "przesiew" i można szybko zeminić szkołe łapiąc kilka gorszych ocen. Gorąco pozdrawiam i polecam II LO

Ja tez korzystam i tez mam problemy. W okolicach Poloneza dziala calkiem niezle, ale np. na poludniu czesto traci polaczenie. Plus w Lomzy wypada znacznie lepiej...

Czy przypadkiem nie przesadzają z tą Hanką Bielicką ? ( Muzeum Hanki Bielickiej, Ronda Hanki Bielickiej, Aula Hanki Bielickiej i za chwilę pomnik Hanki Bielickiej ) . Z całym szacunkiem dla zmarłej, ale ona tylko pochodziła z Łomży . Nigdy nic wielkiego nie uczyniła dla naszego miasta . Spędziła tu tylko lata młodości . Przyjeżdżała tu na swoje występy, jak do innych miast i miejscowości i nigdy nie zaniżyła swojej gaży, gdy chodziło o zapłatę, nawet, gdy chodziło o jej rodzinne miasto . Nie rozumiem, dlaczego wszystko kolejno ma nosic jej imię ?

skubnąłem bratankowi koszulkę JAGI (on mieszka w Białym). Mogę ją założyć i wejść na młyn ??

loko, widze, że masz jakis kompleks, ktory probujesz w dziwny sposob leczyc.

no fakt.. ja mam 20.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org