Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes L. a Ustawa... |
evaa Były prezes PZU Życie (Wieczerzak, obecnie w pierdlu) kupował posłów, dziennikarzy, konie i ... kto to wie kogo i co jeszcze. "Wyprowadził" z PZU ok. 170 mln zł. I teraz już wiesz, dlaczego po 20 latach oszczędzania masz tylko 800 zł. Podejrzewam, że podobne afery będ± niebawem dotyczyć innych firm ubezpieczeniowych, a szczególnie OFE. Nasza Najja¶niejsza jest przecież wysoce skorumpowanym państwem (4 pkt. w 10 pkt. skali). Najmniej skorumpowana jest Finlandia (9,7 pkt).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes L. a Ustawa... |
Czy redaktorzy TV Łomża (Vectra) maj± ludzi za idiotów - pokazuj±c od 3 tygodni to samo? jakim prawem, TV ma w nazwie "Łomża". Ile mozna ogl±dac ten sam "magazyn sportowy", "magazyn policyjny" czy wreszcie konwent Wyborczy SLD. Można już pogratulować przegranych wyborów SLD w Łomży i zawdzięczać to bed± TV Łomża (Vectra), która bez wyczucia i bez smaku pokazuje wkółko to samo.
|
|
Jak to przeczytałem to, aż mnie zamurowało. www.krrit.gov.pl/stronykrrit/biuletyn/numer686970/uchwala.htm
|
|
Miejmy nadzieję, że we wspomianej sprawie wypowie się tu Pan Sławomir Borowy. My¶lę, że nawet powinien, skoro używa nazwy miasta.
|
|
MarCo zauważ, że uchwała została podjęta 11 lipca - to juz 3 miesi±ce na jak±¶ reakcję. Czy co¶ słyszałe¶? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
331....????????? tyle kosztuje zlapanie psa...???????? .....schronisko ma samochód...? .......niech sami łapi±, a miasto niech daje pieni±dze schronisku...... przynajmniej będ± mieli pieni±dze na jaki¶ czas, żeby je wyżywić....?
|
|
zbliżaj± się wybory na kogo stawiacie że wygraj±?
|
|
Wnioski? 1. Mało nas. 2. Gdzie się zapodział do niedawna „wszędobylski” i często bardzo kontrowersyjny Andrzej Jarota? Panie Andrzeju, co się z Panem dzieje?
|
|
tajny agent k ... Jest tak tajny, że nawet nie znany jest numer który zawsze po k wystepuje, nie ma nawet my¶lnika. Chyba że maj± mniej agentów niż liter w alfabecie, a agent K został przydzielony do infiltracji 4lomza i innych łomżyńskich "skupisk" internetowych...... "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Hmmmm :) ....gdzie podium...? :) ....a jak wygl±da ł±czna klasyfikacja........ na którym uplasowałem się miejscu....? ...dziekuję wszystkim współuczestnicz±cym w tworzeniu "¶rodowiska", które pomogło mi osi±gn±ć ten rezultat.... :) Pozdrawiam °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ja także obserwuje :) --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Napewno w mie¶cie wygra je Liga Polskich Rodzin.Tak napewno się stanie,bo w Łomży silny jest elektorat prawicowy ,narodowy.Chrze¶cijańskie Porozumienie Prawicy ,Samorz±d 2002,Razem dla Łomży ,Wspólny dom Łomża i inne mniejsze ugrupowania lokalne nie maj± szans.Z lokalnych ugrupowań w walkę o mandaty radnych wł±czy się Samorz±dowe Porozumienie Łomży,czyli ugrupowanie prezydenta Turkowskiego.Poza tym liczyć będzie się SLD.Może do walki wł±czy się Samoobrona i PSL,ale jest to bardzo w±tpliwe. Ale ja mam nadzieję,że w mie¶cie wygra LPR,a prezydentem miasta zostanie kandydat LPR Jan Jarota.Tego sobie i mieszkańcom Łomży życzę.
|
|
Zadziwia mnie pewno¶ć ligi polskich rodzin. Życzę wam aby was zawiodła. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Adrianie Z tego co piszesz widzę, że masz umysł wystarczajaco jasny. Jeżeli rzeczywi¶cie interesuje Cię wymiana opinii - mój adres znajdziesz bez problemu. Mam jednak ostatnio trudno¶ci z wysyłaniem poczty. Generalnie uważam, że więcej pożytku jest z radnych, którzy nie chowaj± się za partyjn± dyscyplin± i nie s± uzależnieni od władz wykonawczych (np miejscem pracy) - ale to moze być opinia subiektywna. Zależy do czego Rada służy - czy do przyklepywania, czy do zaradzania problemom.
|
|
ok. 2 ty¶. zł --------------------------------------------- Lukasz
|
|
:) Witam informatyka Kefasa! :) Brat BliĽniak? :) --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Zostały rozrzucone na terenie miasta ulotki Komitetu Wyborczego SAMORZĄD 2002. Dowiedzieliśmy się że na radnych miasta Łomży startuje małżeństwo Wanda i Tadeusz Wałkuscy. Tadeusz wałkuski w swojej ulotce określił cel: "o losie człowieka decyduje człowiek". I jest to prawda bo jeśli wygrają wybory to oni bedą decydować o całym rynku alkoholowym w Łomży. W swoich ulotkach już oszukują społeczeństwo bo nie przyznaja się że są właścicielami ogromnej hurtowni alkoholowej i sieci sklepów tej branży. Głośno natomiast mówią że Prezydent wydał koncesję na sprzedaż alkoholi przedsiębiorcy z Ełku. Oj będzie odwet jeśli się dostaną do Rady. ABSTYNENCI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |