sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent znowu szuka nam na siłę inwestorów

czy chodzi o tą Łomżę co w niej mazowieckie wrony zawracają?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent znowu szuka nam na siłę inwestorów

Ns przeciwko starego dworca :))) Obok rond hanki bielickiej... Pozdro

Zbych

Ale macie problem , Łomza zawsze bedzie Łomżą.....WESOLYCH SWIAT POZDROWIONKA ZZA WIELKIEJ WODY

prawdomuwny: nie pisz o takich pierdołach tylko żeby założyć temat to nie będe Ci jechał po majtach i inni pewnie też, bo nic osobiście do Ciebie nie mam tylko wku.rwiam się jak widze takie tematy

anonim18 nie byłbym tego taki pewien, firma Mariusza ma tylu chętnych że aż nie wyrabiają, a dużo chętnych świadczy o czymś prawda :) Znam osobiście również Pana Borkowskiego, ale nie wiem jak uczy, dlatego się nie wypowiadam i tyle.

Może za wcześnie, ale wszystkim forumowiczom naj, naj, naj, a przede wszystkim
1) zdrowia
2) szczęścia
3) PIENIĘDZY, a spełni się pkt. 1 i 2
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Bimbo !

THX [zdrowia nie da się kupić ;)]

Ale szopkę odstawiacie :) Mili tylko w Święta, katolicy tylko w niedzielę.

Szczęśliwego Nowego Roku :) Jasne... :D Komu jak komu ale mi się zapowiada SUUUPER. Przynajmniej początek...

Autor: Biernaczento (---.lom.netster.pl)
Data: 21-12-06 21:59

THX [zdrowia nie da się kupić ;)]

To powiedzenie już dawno straciło na ważności.

Białystok to gówno!!! Tylko Łomża!!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

no spierd...***alaj czubie do śledziowa

Misiaczkowi chyba króliki w główce figlują, a od tego rozumku nie przybędzie. O co ta pretensja? Czy chodzi o to, że jedni bez konsekwencji zostawiają rodziny, a inni mają za nich je utrzymywać? Na szczęście komuna się skończyła i niech każdy martwi się o siebie. Należy pomagać przede wszystkim tym, którzy pomoc uszanują. Dom Samotnej Matki w Olszynach ma już wystarczająco obrotnych patronów, którzy dobrze znają wszystkie drogi do kasy.

historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi

hahaha najsmieszniejsze jest to, ze ci ktorzy tak krytykuje to nie wiedza o czym mowia haha:) uslysza cos od babek starych i od innych ludzi , potem cos od siebie doloza i wychodzi fantazja hahaha

he a to na długiej w wakacje stoi radar?? bo oni ciągle tam nim jeżdzą (melexem) w sumie na długiej mały ruch to się nie narobią przy radarze hehe

Witam, mam prośbę, chodzi mi o namiary na dobrego endokrynologa w Łomży, który może sam w swoim gabinecie zrobić USG. I jest na tyle dobry, że w razie konieczności jest w stanie poprowadziś leczenie w czasie ciązy zagrożonej. Z góry dzieki za informacje.

Sądy m.in. w Wodzisławiu, Szczecinku, Poznaniu i Wrocławiu uznały, że strażnicy miejscy nie mają prawa karać mandatami kierowców za przekroczenie prędkości. Na dobrą sprawę to ten foto radar można sobie postawić na wyremontowanej wieży ratusza i strzelać fotki nisko przelatującym motolotniom :))))))))))))))))))))

A ja właśnie mam złą opinie o pediatrycznym, moze na oddziale nie biora w łape , ale tez nie robia nic, aby zdiagnozować. Pomogą , aby dziecko nie umarło. Ale tez nic nie wyjasnią, po to, aby potem prywatnie do nich biegać

.

fajny ale jak wszędzie w naszym mieście brak wszystkich rozmiarów :)

Hejka. Nie wiecie może gdzie mógłbym znaleźć prace mimo że jestem nieletni. Głupio było by tak znowu przesiedzieć całe wakacje w domu nic nie robiąc. Od razu mówie że nie chce roznosić ulotek :P jak cos macie to piszcie :)

a juz tam na koniec - malachit - koniowałem to może jesteś ty albo twoj stary. a ja to moge byc konowalem jak chcesz mnie obrazic. ale ja sie nie obrazam ;)

wlasciciele telefonow NOKIA7373!!
napiszcie czy tel wart jest zachodu! bardzo ladny ale czy tak samo bardzo funkcjonalny??

BTW: Wesoły_Romek - jest coś takiego jak LKS - Ludowy Klub Sportowy ;-) Skoro już się czepiamy.... :-P

Za pomoc w znalezieniu mojego aparatu przeznaczona jest nagroda. Bardzo prosze o pomoc.

Ludzie was marcin135 nie szanują bo wy nie szanujecie ludzi.

Sorry ale kłują mnie w oczy takie wypowiedzi, jak twoja "nikt za bycie miłym mi nie płaci" to nie jest ładne.
Sam pracuje w szpitalu i widzę jak zachowują się co poniektórzy lekarze.
Byłem świadkiem opryskliwości lekarek, ich nastawienia do niższych rangą pracowników szpitala.

Sam też zostałem potraktowany jak worek bez dna tylko, że się nie dałem,
Widziałem jak leczyli mojego dziadka na dwóch różnych oddziałach i sporo mogę powiedzieć na temat podejścia do innych chorych bo siedziałem tam dość często.

Widziałem jak lekarze którzy przyjechali karetką potraktowali osobę, z niedotlenieme komory, chorą prostatą i zatrzymaniem moczu, bólem w piersi. Powiedzieli, że to nerwoból i że minie. Dali zastrzyk zabrali dupę i pojechali. Jak myślisz co do nich czuje ?

Wiele też słyszałem i nie są to pochlebne opinie.

Pawel_W nie wiem na czym polegała rewolucja zdrowia w Czechach mógłbyś przybliżyć temat?
A z tego co ja się orientuję to rezydencji dostają pensje tylko że od ministerstwa zgadza się?

Nie dziwcie się, że ludzie zazdroszczą wam pieniędzy bo każdy z nas ich potrzebuje. A kolejne rządy wybierane przez nas wszystkich nic nie robią żeby podnieść ogólną stopę życia ludzi tylko dorzucają nowe wyższe podatki.

Powiedz co mają zrobić np takie osoby jak ja? Sam pracuje w Szpitalu ponad 8 lat w tym roku chcę założyć rodzinę, myślisz, że starczy mi na dwie osoby 1000 zł? Ja też chcę żyć mieć dzieci, potrzebuje na czynsz ubrania, książki do szkoły. Mi też się nie podoba moja niska pensja i chciałby więcej.

Ok nie jestem po medycynie nie studiowałem tych 6 czy 7 lat nie wiem ile takie studia trwają. Ale też potrzebowałem nabyć praktyki jak przyszedłem do pracy a to nas chyba bardzo nie różni. W moim zawodzie też bardzo dużo się zmienia i to bardzo szybko.
Ale mnie nikt nie kieruje na szkolenia, jeśli sam nie pójdę za odłożone własne pieniądze to nie będę miał nic.
Ja jestem traktowany jak zwykły wyrobnik któremu każdy może przyjść i narzucić swoją wolę a już w szczególności z góry traktują mnie lekarze.
I wiesz co? ja również nadal się kształcę. Bo nie wiąże swojej przyszłości z Szpitalem za te marne grosze za które nie dam rady wyżywić rodziny.

:) w czym Ci to przeszkadza? zamiast narzekac jak emerytowany Polak moze udzielisz mi rady!?

.

[']

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Od marszalka

Końce świata zapowiadane były na początki tysiącleci:

* 31 grudnia 999 - ze względu na powszechnie uznawany millenaryzm uważano, że koniec świata nastąpi 31 grudnia w roku 1000. Gdy nie nastąpił, lud w Rzymie zaczął świętować, co zapoczątkowało tradycję zabaw sylwestrowych, nazwanych tak od imienia aktualnie panującego papieża Sylwestra II. Przepowiednia końca świata na ten rok nie była jednak oficjalnym nauczaniem Kościoła.
* 31 grudnia 1999 - według Kasjopejan miał pojawić się kosmiczny krzyż z zaćmieniem słońca. Według Świadków Jehowy, miał to być rok graniczny [1]. Wiele osób obawiało się ogólnoświatowego chaosu na skutek błędu roku 2000 (zwanego Y2K) obecnego w starszym oprogramowaniu, który miał rzekomo doprowadzić do awarii większości komputerów na świecie i spowodować awarię komunikacji, systemów bankowych, elektrowni atomowych itp.

Inne "końce świata" to:

* 1874 - w tym roku miał, według Adwentystów przyjść Chrystus.
* 1878 - Badacze Pisma Świętego uważali, że zostaną zaniesieni do Nieba
* 1925 - Joseph Franklin Rutherford zapowiedział zmartwychwstanie proroków biblijnych.
* 1975 - N.H Knorr w książce "Prawda was wyzwoli" (1943) wskazał na rok 1972, w którym ma upłynąć 6 tys. lat istnienia człowieka na ziemi (Russell nauczał, że było to w 1874 r.). Po kilku latach zmienił stanowisko i datę końca ustalił na rok 1975.

Obecnie rozpowszechniona jest wersja, że ma on nastąpić 21 grudnia 2012, wraz z końcem kalendarza Majów. Według przepowiedni na miejsce obecnej cywilizacji, która zostanie zgładzona, ma przybyć nowa.
----------------------------------------------------------------------------------------
tak więc kolejna mrzonka :), następnie dodaj do każdej daty 1000 i wyjdzie Ci przepowiednia na następne tysiąclecie

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org