Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ręce precz od ojca tadusza radia maryja i tv trwam |
"Takie sprawy załątwia się w rodzinach, a nie na forum publicznym" to o co chodzi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ręce precz od ojca tadusza radia maryja i tv trwam |
zaraz,zaraz... musze sie przyznac ze chyba jestem zdziebko pedantyczny bo nie moge sobie pozwolic na niechlujstwo zeby mój zegar pokazywal zly czas przez pól nocy...! siema-sciema..)))
|
|
no to ...jak kto woli:) szczesliwi czasu nie licza:) rudy błazen z druhem
|
|
ale mnie zwaliłeś na kolana, jem se kanapki, a ty mi śledziami po monitorze dajesz, sadysto, niech se jagośledzie martwią
|
|
moze taki mlody przestanie pic, dzieki tej sytuacji, nie wsiadzie kiedys po kielichu za kierownice i nikogo nie zabije nie zawali szkoly i dostanie sie na studia nie bedzie w przyszlosci tlukl zony i dzieci po pijanemu, a stworzy szczesliwa rodzine jedno zdjecie, a moze zrobic duzo dobrego o ile rzecz jasna ten mlody ma troche oleju w glowie, bo w innym wypadku jego przyszlosc jest tak samo zalosna, jak on sam na tym zdjeciu
|
|
Widać że ich nie ma, musisz sobie kupić kota.
|
|
Dlaczego? od klawiatury mocno nie boli. Lepiej bejsbolem???
|
|
Brawo Polsko (5;0):D Brawo Małysz.,.. Jak by jeszcze mozna było dodać jutrzejszy ŁKS:D:D:D
|
|
klincz w czym masz problem? leżał w MIEJSCU PUBLICZNYM goostav bardzo konkretnie Ci odpowiedział. chyba, żę masz problem ze zrozumieniem słowa PUBLICZNY, co klincz? PS co to za temat, że jakaś dziewucha się targnęła na linę przez filmik? pierwszy raz słyszę? chyba nie ta co lubi lody w ruchomym waflu?
|
|
|
Niedawne sukcesy: 2 miejsce na MŚ w siatkówce mężczyzn,2 miejsce w MŚ piłki ręcznej mężczyzn,2miejsce w MŚ w hokeju na trawie mężczyzn - Tego gratulujemy Polakom ! A oprocz tego Dzisiejszego wyniku 5:0 ! Gratulujemy rowniez swietnych bramkarzy :]
|
|
Dlaczego w siłę obrasta się wraz z wiekiem? Dlaczego jej nie ma, gdy się ma -naście, -dzieścia lat??
|
|
Oj Ryska!:) To był żart:) Bardzo lubię koty,ale mam domownika uczulonego na ich sierść ,więc nie mogę posiadać mruczącego i miałczącego osobnika...ale przyznasz, że kot to indywidualista? Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierzaków... i nie tylko:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
za ok. 20 min i będziemy cieszyć sie (oby) ze zwycięstwa ŁKS :) róbmy swoje
|
|
1:1 :(
|
|
2:1
|
|
2:1 Dla ŁKS-u :D
|
|
ŁKSu :)
|
|
Wygraliśmy 2:1 po bramkach M. Rozkwitalskiego i T. Łuby!!!!!!!!!!!!! Brawo ŁKS ŁOMŻA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
gratulacje xD z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Brawo ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Brawo ŁKS !!!
|
|
Ale nie ma to jak dobry komentator... Włączyłem ich radyjko(zagłębia) 5 min. przed końcem... i taki fajny temat się wywiazał ; np. "Tomek(ale inne imie...) chodz już z tąd... mecz się nie skończył ale ja ide na obiad..." (coś w ten deseń) Albo... "Kolejna nasza akcja... I CO I CO I CO???. ... i nic" Rozbroiło mnie to xD
|
|
jaja słuchałem tylko 1szą połowę na drugą nerwy mi nie pozwoliły ;p ,tylko lukałem od czasu do czasu na livemecza
|
|
ja wiem jechała kobieta z nadmierno predkoscio z mlekiem i nagle wyskoczyła jej kura na szose w tym momecie wkręciła sie jej nogawka w łańcuch i sie wywaliła na jej szczęscie spadła na przebiegajoco obok świnie i nic sie jej nie stało
|
|
przebiegajaoncom swiniem? powiadasz a com onam tom robiółą? łoczywiście ta swinia? az sie czytac nie KCE Bimbo !
|
|
...oj tak...:)
|
|
Brzeczyszczykiewicz nie masz pojęcia czyja była wina w tym wypadku to po co odrazu wjeżdżasz na motocykistów. A może w tym przypadku zawinił kierowca Opla Omegi?
|
|
polecam goldwave suuuper!!!
|
|
hehe i tak nie wazne gdzie zrobisz kurs do egzaminu i tak podejdziesz conajmniej ze 3 razy jak nie wiecej
|
|
Bawełnę wykupił ze wspólnikiem syn właściciela ŁFM, który jest właścicielem zakładu Homepine w Kupiskach.
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1509777,11,item.html
|
|
Witam potrzebuje zdjec dotyczacych stadionu ŁKS-u, jak wygladał i jak bedzie wygladał jakby ktos mial to prosil bym o jakies foteczki na forum lub jakies linki do strony na ktorej znajduja sie zdjecia. I jezeli ma ktos jakies zdjecia kibiców ŁKS-u lub flag z emblematami ŁKS-u to tez bym prosił Z góry dziekuje Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Autor: nemo (---.acn.waw.pl) Data: 28-03-07 13:33 Podatek płacisz za sam fakt posiadania telewizora lub/i radia. No właśnie a ile razy można płacić podatek od telewizora? Raz w cenie zakupu, dwa za sam fakt posiadania, trzy za utylizację - i w ten sposób telewizor staje się dobrem luksusowym :)
|
|
Ma ktoś jakieś potwierdzone źródło ?? :D
|
|
W szkole każdy rozwiązywał zadanie: z miejscowości A wyjeżdża pociąg.... Między tymi skrzyżowaniami jest dość blisko, i o ile zdążyłem zauważyć, jadąc od miasta przejeżdża się bez problemu obydwa skrzyżowania. W drugą stronę, jeśli się jest jednym z pierwszych - też. Ale to chyba z czegoś wynika. Łatwo policzyć, czy to się da. Wystarczy wziąć czas całego cyklu sygnalizacji, prędkość i odległość. Matematyka na poziomie szkoły podstawowej. Albo Zigur nie uważał na lekcjach, albo uważa, że ten, jak napisał "palant od świateł" powinien zmienić prawa fizyki. Swoją drogą, to uważaj Zigur, bo za tego palanta i debila ktoś może ci się dobrać do d... Nie jesteś anonimowy, jak ci sie wydaje. Radzę go przeprosić.
|
|
Leader Price nalezy do Carefour'a - na Onecie dawno pisali. najprawdopodobniej bedzie to Carefour Express.
|
|
http://www.leaderprice.pl/ wiec jesli tesco zakupilo 100% udziałów w spółce Leader Price,czyli 145 sklepów Leader Price, a jeden z nich był w łomży wiec chyba jest oczywiste że będzie takie małe Tesco. Niema sie cym podniecac,podobne produkty jak poprzednio tylko ze z logo Tesco. No i oczywiscie niskie ceny. Bylem w Wa-wie w jednym z przeksztalconych 'liderow' na 'tesco' - zadna rewelacja, uwierzcie. No i to by bylo na tyle. Nara czlowieki ;)
|
|
Wiecie gdzie w łomzy dobrze i tanio spawają aluminium ? bo złamał mi sie kawałek gwintu w cylindrze w skuterze ten co łączy cylinder z tłumikiem.
|
|
tesco wykupilo ledera,lecz podobno ich polityka to siec wlasnych budynkow,a ten byl w najmie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |