Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto to jest "prawdziwy Polak"? |
Witam Poszukuje mechanika z Łomży lub okolic który potrafiłby podłączyć komputer "do samochodu" (interfejs VAG) z czytać błędy i je zinterpretować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto to jest "prawdziwy Polak"? |
Poza tym pracuje równo?? Wkręca sie na obroty, nie szarpie itp??
|
|
Eee piwko postawie :) kuba@elomza.pl
|
|
Nie ma problemu yarot. wysłałem - milej lektury. Jak by ktoś chciał to mam jeszcze w *.pdf volvo 940
|
|
Jest się z czego cieszyć ...
|
|
no pewnie lepeiej strzelic sobie w leb albo podciac zyly
|
|
Ja także dałem plamę. Otóż pomnik odsłonięto w dniu 29 czerwca 1958 r. Gabor zapewne biegał wtedy jeszcze w krótkich spodenkach. Cytat z jego biografii............"Gabor Lorinczy urodził się w węgierskiej części Siedmiogrodu w Satoraljaujhelyi, gdzie wojenna zawierucha rzuciła piękną Łomżankę Irenę Wiśniewską. Od razu zauroczyła plastyka Gyarfasa Lorinczego. Owocem ich wielkiej miłości jest Gabor, który dziś sam nie wie czy bardziej jest Węgrem czy Kurpiem". Pozdrowienia dla Maćka i Wychu.
|
|
polecam gruszfelda, znajomi nie narzekaja.
|
|
Siema, czy jest tu ktos kto ma doswiadzczenie z naprawa motorowerów i za nie drogo by podjal sie regulacji i odpaleniu mojej jawki ?? ;)
|
|
pawel2344: na pewno krokowiec Ci siada :)
|
|
A wcale ze nie. Podobno iskre gubi. :) i nie wiadomo why :D moze ktos wie?
|
|
Polecam zakład naprawy motorów na ulicy Korczaka, chłopak który prowadzi ten zakład naprawdę zna się na tym co robi.
|
|
na bema jest najlepsze...polecam:)
|
|
kurde gdzie ten raj sie znajduje:D? ja chce tam mieszkac:P
|
|
Świece, przewody i palec wymieniłeś?
|
|
nie lepiej nosić rekawiczki?
|
|
Oczywiscie, to byla tylko taka moja zartobliwa i trochu tywializujaca ta cala sprawe reakcja do tego nieco niemrawego 'attempt'/proby promocji naszego kraju. Otoz bylem niedawno w Polsce i mam juz jakie takie rozeznanie jak ta rzeczywistosc przedstawia sie rzeczywiscie. Na pewno nie jest juz az tak rozowa jak w tej reklamie, ale nie jest tez az tak zle, jak to niektorzy maluja. Widzialem na wlasne oczy ogromne postepy na kazdym kroku i to nimal w kazdej dziedzinie zycia (za wyjatkiem chyba tych drog - ach te drogi!!) - pomimo tego co poniektorzy, min. tu, na tym forum, staraja sie forsowac (pytanie - jakimi pobudkami oni sie kieruja?). Oczywiscie, ze duuuzo jest tez jeszcze do zrobienia by osiagnac nawet taki sredni poziom krajow zachodniej Europy i by min. nadrobic skutki tych ostatnich kilkudziesieciu lat panoszenia sie tam pewnego ustroju. Ale kim tu ja by kogos pouczac? Pozdrawiam, wychu
|
|
Typowa kobieta, wszystko chciałaby wiedzieć...co, jak, dlaczego i kiedy...katastrofa :P a idź i ich zapytaj :)
|
|
AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!
|
|
AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!
|
|
Super mecz!!!! Brawo ŁKS!!!!! zwyciężyliśmy 3:2, a najważniejsze są 3pkt.!!!!!!!!!!!!
|
|
Graliśmy super!!!!! Brawo ŁKS, oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
3 bomby do przodu i jest git:) Najlepsze jak sędzia gwiżdże karnego dla polonii, kibice: SĘDZIA CH.. SĘDZIA CH...!!!! a za chwile karny dla nas (jak na moje oko nie było tam faulu), Brawo panie sędzio!!!
|
|
pytałam, tylko nie mogę się z nimi dogadać, bo po polsku ani po angielsku nie umieją mówić :p :)
|
|
spróbuj po Czeczeńsku , powinni skapować .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |