Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prewica, lewica... jak to jest?! |
Podaję do wiadomości że włodarze naszego miasta mają dziurę w budrzecie i... zamierzają załatać ja psami. Ponoć w tym celu straż miejska dostała rozkaz egzekwowania kar za to że taki naprzykład pekińczyk spaceruje samopas bez smyczy i kagańca. A może by tak strażnicy wzieli się za plagę lumpów przesiadujących tuż przed ratuszem. Tyle ze to się im pewnie nie opłaca bo menel jest nizciągalny. Ludzie zrozumcie że pies musi się wybiegać wię może niech miasto wyznaczy miejsca gdzie można by zwierzaki wypuszczać luzem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prewica, lewica... jak to jest?! |
Psa właściciel może do Jednaczewiaka wywieźć, lub na forty i biegać z nim aż obaj zadyszki dostaną. Co do lumpów, to fakt. Jedynie ogródki w lato ich przegnały. A teraz znowu wrócili. Wniosek taki, że trzeba ścigać i psy i lumpów. P.S. A ja się psów boję - jak byłem mały to mnie taki wściekły pekińczyk zabójca pogryzł. Nienawidzę pekińczyków. Kara powinna być za samo ich posiadanie.
|
|
A jednak są przeterminowane , a tego nie ma prawa być. Osoby starsze nie zawsze mają przy sobie okulary , w związku z czym są narażone na zakup produktów nie nadających się do spożycia. Uważam że niniejsza dyskusja doprowadzi do szeregu kontroli tego sklepu przez Sanepid , PIH oraz Urząd Skarbowy i albo właściciel się zdyscyplinuje , albo zamknie ten przybytek oszukaństwa (co wynika z postów). _________ autochton _________
|
|
Kiedyś był chyba na długiej, trochę powyżej Krótkiej, na piętrze.... nad papierniczym.... jeśli dobrze kojarzę!
|
|
michal są przeciwni hipermarketom tylko dlatego, że na duże, "weekendowe" zakupy ludzie nie pójdą do takiego K1 tylko do hipermarketu, który zaoferuje im lepsze ceny, większy wybór i (mam nadzieję) lepszą jakość produktów. Jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Chyba nie jesteś aż tak naiwny i nie myślisz, że są przeciwni budowie hipermarketów w trosce o dobro klienta? Zbych
|
|
na Jatkowej chyba :D
|
|
|