Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się stało z majątkiem Jarosława K. ? |
pewnie kumpel ptysia przylecial do lomzy ze stanow i ptysiu myslal ze zaraz kumpel zaprosi go do pubu i bedzie mu stawial jedno za drugim bo jak to przeciez byl za granica i sie dorobil ale to juz nie te czasy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się stało z majątkiem Jarosława K. ? |
Admin jest w 3 dziesiątce.
|
|
Absolutnie to nie licytacja!!!!!!!!!!!!! Jest prawda ze taka kobieta istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest prawda ze ta kobieta jest na ul-wesołej!!!!!!!!!!!!!!! Jest prawda ze jej obecny stan jest makabryczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedno tylko nie jest prawda ze ta kobieta nalezy do rodziny!!!!!!!!!!! Powtarzam od dluzszego czasu nie nalezy do rodziny!!!!!!!!!!!!!! Jak dowiedziala sie o wypadku zostala poinformowana o trym by zajela sie dziecmi bo rodzina zmarlego ze wzgledu na cierpienie w danej chwili nie byla w stanie sie nimi zajac.Wiec kobieta zabrala je ze soba i to nie wszystkie na dodatek chyba wybrala tylko te ktore jej pasowaly.Niestety nikomu nie przyszlo nawety do głowy,że tak ona postapi. Ta sprawa zajal sie juz ojciec zmarłego chłopca i poinformowal odpowiednie władze na ten temat. Jedynie prosze nie łaczcie tej kobiety z ta rodzina ona juz zbyt wiele krzywd im wyrzadzila.Tylko tyle. Pozdrawiam
|
|
czuubek masz calkowitą racje hahahaha
|
|
W 3 dziesiatce ???? Może Ci chodzi o Pana Markm - 26 poz. BTW: Już ktoś zgadł kto jest 51 w rankingu, ale niewiem czy się liczy ;-)
|
|
Nie licz na Admina,licz na siebie :)
|
|
a ja uważam, że żeby ocenić co jest plotką trzeba wiedzieć co jest faktem ludzie mają prawo do informacji i wymieniania ich między sobą jak już nieraz pisałem: jak kogoś nie interesuje / drażni jakiś temat / te forum to niech nie wchodzi w ten temat / na to forum i tyle hehe tak jak z aborcją: NIE CHCESZ ABORCJI? TO JEJ NIE RÓB
|
|
Wielki Kibic przez duże "K"...
|
|
spokojnie Wiolu, tonujesz emocje, ale największa z Ciebie plotkara w tej sprawie na forum i do tego piszesz z błędami ortograficznymi idź już spać
|
|
jak nie macie szacunku do Jagiellonii to nie wymagajcie od nich szacunku dla ŁKS wilsonnf obawiam się, że gdyby przyszło Ci racjonalnie uzasadnić dlaczego nie szanujesz JAGIELLONII to miałbyś problemy
|
|
Zakończcie ku..wa tą dyskusję już!! róbmy swoje
|
|
Dziś Wisła Płock wpod wodzą Czesława Jakołcewicza, jeszcze do niedawna trenera Łomży zremisowała na trudnym terenie w Krakowie z tamtejszą Cracovią 2:2 ! A wiec to tylko postwierdza ze Jakołcewicz jest naprawde dobrym trenerem, w trudnych czasach wyciągnoł ŁKS ze strefy spadkowej, a teraz w 1 lidze walczy z Wisłą, osobiscie Wisła Płock jest mi obojętna ale zyczę mu utrzymania;] I potwierdzenia tego ze jest naprawdę uznanym szkoleniowcem.
|
|
Nie powtarzaj głópot jeśli nie wiesz VESPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matka tego chłopca nie zyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powtarzam MATKA CHLOCA NIE ZYJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MYLCIE OSOB I NIE SZARGAJ RODZINY JESLI JEJ NIE ZNASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odp: przeciez kilka linijek wyżej napisałem jak jest.
|
|
dlatego w środę namawiamy znajomych, rodzinkę i ruszamy na stadion. musi być nas dużo!
|
|
Temat zamknięty. Ojciec wraz z policją zajęli się dziećmi. Chwała im za to.
|
|
Moim zdaniem najlepszym bramkarzem I ligi polskiej jest Goalkeeper Krakowskiej Wisły Emilian Dolha, obrońca Dariusz Dudka, takze z Wisły, pomocnik Łukasz Garguła z Bełchatowa i Piszczek z Lubina, a napastnicy... Chałbiński(Zagłębie), Boguski(Bełchatów), Ciniama (niewiem jak to sie pisze, ale to ten czarnoskóry napsatnik z Groclinu), Paulista (Wisła K.) A Wg. was jak jest?
|
|
Witam ponownie Bardzo wszystkim dziekujemy za wszystko. Te forum pozwolilo nam na rozwiazanie wiele spraw. Z informacji jakie uzyskalismy na tym forum skorzystalismy,za co dziekujemy. Wszystkim zyczymy wszystkiego dobrego.
|
|
Jaka nagła zmiana nastawienia.
|
|
Witam ponownie Wszystkim bardzo dziekujemy za wypowiedzi. Trzymajcie tak dalej czasem rozmową mozna wiele zdziałas dla dobra innych. Zyczymy wszystkim powodzenia. Pozdrawiam
|
|
tak !
|
|
To nie zmiana to fakty jakie dotycza wszystkich ludzi mniej lub wiecej.
|
|
ptysiu00 ty to jednak zyjesz tym forum !! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
W 1989 r. w Augustowie odbyły się Mistrzostwa Makroregionu Mazursko - Warszawskiego w kajakarstwie będące eliminacjami do Ogólnopolskiej Spartakiady Młodzieży i Ogólnopolskich Zawodów Młodzików. Sukcesy odnieśli młodzicy. I m. w c-2 na 1000 m. zajęli: Krystosiak Grzegorz i Ostrowski Piotr, III m. Głębocki Artur i i Obiedziński Piotr. Również I m. w konkurencji c-4 na 500 m. zajęli: Głębocki Artur, Obiedziński Piotr, Krystosiak Grzegorz, Roszczyk Mariusz i Fabiszewski Marcin. Winko Małgorzata zajęła I m. w konkurencji k-1 na 500 m. Zdobyła później I m. w finale B konkurencji k -1 na 500 m. w Ogólnopolskich Zawodach Młodzików. cdn. Studia Łomżyńskie nr XXI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
www.Vendetta.pl Gra ktos moze??
|
|
bramkarz Emilian Dolha obronca Wasilewski (gral w rundzie jesiennej) Dudka pomocnik zdecydowanie Błaszczykowski napastnik Chałbiński Chmiest i Matusiak (dwaj ostatni rowniej grali tylko runde jesienna) trener Orest Lenczyk
|
|
Ramstein???
|
|
nieeeee to ktoś inny
|
|
niewiem czy o to ci chodzi ale teledysk zaczyna sie od ladowania astronautow zespol RAMMSTEIN ale to ja widzialam ze 2 lata temu na niemieckiej vivie
|
|
Myśliwiec ?? - Pamiętam że raz widziałem wojskowy samolot - ale jakis większy ... np transportowy :) - Szykujcie sie ludzie - 3 wojna światowa xD .
|
|
To pewnie szpiedzy Łukaszenki!!!
|
|
Nie wiem, w którym miejscu był "wał obronny miasta". Wiem natomiast, że więzienie usytuowane było na niewysokim /1,0-1,5 m/ nasypie. Od strony północnej była jakaś łąka, szerokości 50-70 m. Od zachodu też była wolna przestrzeń, około 100-150 m, zarezerwowana dla ewentualnej linii kolejowej. Dalej w kierunku zachodnim były jakaś baza, na której m.in. znajdowały się dwie lub trzy duże cysterny. Obiekt był dozorowany, m.in. przez mojego dziadka-emeryta i wejście tam było niemożliwe. Nie mam pewności, lecz to chyba tam był ten "monopol spirytusowy. To było mniej więcej na wysokości sklepu "Demart'. Obiekt był dobrze ogrodzony, lecz nie pamiętam tam żadnego muru. Od strony południowej wzdłuż ściany muru więziennego była kilkumetrowa wolna przestrzeń, za którą leżały tereny prywatne i cywilne. Na tym terenie obecnie pozostał jednie murowany budynek, usytuowany obok komisu samochodowego. Obok, w kierunku Alei Legionów były magazyny CPN. Zawsze śmierdziało tam ropą, benzyną itp. Pamiętam, że wewnątrz ziemia była przesiąknięta produktami ropochodnymi. Przyjeżdzające cysterny kolejowe lokowano na torach najbliższych tych magazynów i za pomocą jakichś węży i pomp przetaczano produkty do zbiorników wewnątrz magazynów CPN. CPN zajmował teren prawie od w muru więziennego do ul. Sikorskiego. Dalej w kierunku Alei Legionów był teren prywatny, pamiętam stojący tam stary, drewniany budyneczek, ledwo wystający nad ziemię, z małymi okienkami. Stał on prawie na samym rogu wymienionych ulic. Na terenie tej posesji stał też, już na rogu tych ulic, drewniany krzyż, dwuramienny, z dolnym ramieniem umocowanym ukośnie. Teren CPN był również dobrze ogrodzony, dozorowany, no i na pewno były tam zbiorniki. Może więc tam był na przełomie wieków ten "monopol". O koszarach na terenie obecnego dworca PKS czytałem gdzieś podczas omawiania zabytkowej wartowni.
|
|
Kolego LYSY!!: Od nas NIKT nie lezal, po lewej stronie hali dostaliscie baty, bo z tego co zauwazylem to zaliczyliscie 3 lub 4 K.O. wiec tam jest wasza porazka.Na remis uwazam starcie "po srodku" tj. miedzy obiektami.Tam walczyla garstka ale tez nikt nie padl na beton Spiecie trwalo dobre 1-2 minuty,po czym za plecami na syrenach wjezdzaja radiolki i lodowka.Kazdy sie zrywa m.in. wasi, (nie pisz tylko o jednym czlowieku lgarzu!, bo bylo ich wiecej, kilku kulejacych od Was przygarniamy po czym wracaja na stadion-nie dojezdzamy ich) bo nikt nie ma ochoty byc zawinietym. To bylo raz! A dwa: w momencie spiecia bije sie 25 osob z Arki (jaki sklad byl sami wiecie, stad taka duma Was rozpiera ) ,a te 49 o ktorych piszesz to bylo kolo godz.11:00 (przypomne ze spiecie ma miejsce kolo 10:20-10:30)w trakcie rozpoczecia meczu,bo sie buce pospozniali na zbiorke. Jestem sam ciekaw tych Waszych filmikow. Czekam na privie i w kazdym miejscu i czasie w Gdyni. Jedno jest pewne: nie potraktujemy nastepnych mini-derbow juz tak ulgowo (niestety mlodziez nie spisala sie na miare naszych oczekiwan) A do reszty Polski: bez podniety..no chyba ze lubicie fantastyke i s-fiction korespondenta TMK-a ) I na koniec kilka rodzynkow z relacji: "Ponoć Arki było 49 sztuk"-tylu naliczyslimy gdy spoznialscy sie pojawili o 11.00 "Bitka jest ostra choć krótka, Arka ogólnie obita"- szczegolnie ze od nas kazdy pozostal na nogach, a od Was wystapily K.O. To co z tymi od Was ktorzy polamani zaplatali sie w nasze szeregi? Noo ludzie...sami sobie przeczycie i farmazon w Polske idzie-w tym jestescie dobrzy "Dzwonił do mnie hool Arki przedstawiając mi ich wersję. Nie zgadzam się z nią."- no ba! A wiec na koniec cos ode mnie: Wasza glowna ekipa vs nasi mlodziezowcy=Wasza porazka, ze wskazaniem na remis pomiedzy budynkami.I to nie podlega dyskusji! Howg!
|
|
Za stacją BP jadąc po prawej stronie jest taki zakładzik, facet zna sie na tym:) Możesz tam zajechać A co Ci w nie gra w samochodziku?? skoro chcesz kody błędów.. pzdr
|
|
ich juz nie ma za polmozbytem przeniesli sie na nowogradzka
|
|
a dzis rokita....
|
|
Misiek-2lo widzę że joemonster.org czytujesz ;-] było przekopiować również zadania na maturę ustną z angielskiego ;-] i oczywiście źródło podać :) Przyznaję zadanie może bawić ;-]
|
|
chciałbym mieć dziewczynę albo chociaż rower ;-] Kocham mamę i samego siebie :-]
|
|
Wie ktoś jakiego DOBREGO programu użyć do oglądania meczy w necie ? Mam łącze 1344kb/s więc nie powinno być chyba problemów? Tylko nie wiem za pomocą jakiego programu to zrobić,ściągałem już PPstream i są tam tylko jakieś japońskie pierdoły,teleturnieje itp..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |