Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński.... Prezydentem RP... |
chyba pomyliłeś fora :) w Łomży generalnie ludziom wisi kalafiorem czy w Bialymstoku będzie stadion czy też caly Białystok zostanie zaorany większość Łomżyniaków czeka na stadion w Łomży proponuje wkleić artykuł na forum białostockie bo: a) tu nikogo to nie interesuje b) w regulaminie TEGO forum jest zastrzeżenie że posty których celem jest kopiowanie artykułów prasowych będą KASOWANE - a tego chyba sam nie napisałeś co ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński.... Prezydentem RP... |
he jak by nie było to daje obraz naszego miasta i białego, u nich stadion za 40 baniek a u nas... 12 zawodnków bo dla reszty nie ma kasy buahahahaha
|
|
jak myslicie to bohater jednego dnia czy jeszcze o nim uslyszymy
|
|
jak za 300 zł sie tak "zemścił" to ciekawe jaką zemstę teraz wymyśli
|
|
A co Ty porównujesz 300 tysięczny Białystok do 60 tysięcznej Łomży. Chyba logiczne że nie powstanie tu stadion na 25 tyś mieszkańców, bo pewnie nawet w 1/5 nie byłby zapełniony.
|
|
kroman i floorek chyba obaj zamiataja stacje paliw u kurpiewskiego bo tak go bronia. chyba opary od paliw im te malutkie mozgi wyzarly. A sprawy tak to wszyscy wiedza mial2. Za pobicie ze skutkiem smiertelnym i za spowodowanie wypadku w ktorym zginely 2 osoby. A ze tatko ma pienazki i uklady w sadach i prokuraturze to synkowi kupil wolnosc to tez wszyscy w lomzy wiedza i szepcza po cichu. Zobaczymy jak to on pomoze LKSOWI??? A wy (kroman i floorek) dobrze zamiatajcie!
|
|
Witam. Nie ma takiej możliwości. Twój telewizor obsługuje dźwięk dwukanałowy (kanał lewy, kanał prawy). Nie ma więc opcji aby działały wszystkie 5 i subwoofer. .
|
|
no i co w związku z powyższym ?
|
|
Taaa jasne może jeszcze euro sobie zorganizują. Tylko że Polska startuje z Ukrainą ,a nie z Białorusią.
|
|
Janusz Klos...jak to przykro,ze na swiecie istnieja tez takie osobniki jak ty... Nawet jesli zamiatam u Kurpiewskiego stacje, to jest to uczciwa praca...i nie tobie mnie za to byloby ponizac... Nie masz pojecia o tych ludziach... A tymbardziej o tzw. "sprawach" - ktore ty i tobie podoble PLOCIUCHY sztucznie nadmuchuja... Zawsze bedzie masa chien lazacych dokolola i nie mogacych przezyc ... i tylko datego,ze ktos cos ma...beda oni ich nienawidziec... i taki wlasnie jestes ty i tobie podobny misiaczek1 - przelane zolcia osobniki... Jak mozesz wypowiadac sie na tematy, ktore dotycza czyjegoz zycia...byles tam?...widziales?...zlapales go za reke...? Zal mi takich ludzi jak ty...ktorzy znajduja przyjemnosc w bluzganiu innym... i czemu...? bo probuja cos zrobic....dla "twojego" ukochanego LKS....
|
|
Al. Legionów 7a, Ks. Janusza 11 od podwórka
|
|
jestem za mundurkami jak najbardziej, zastanawiam się ile szkoła dostanie za te niby pseudo marynarki koszt uszycia takiego cuda (jakie okazano w szkole ) to maxxxxxxxxxx 30zł no 35 zł to szkole powinno zależeć jak dzieci będą ją reprezentować ale niestety widocznie chęć zysku jest większa a uznanie rodziców ma się głęboko w poważaniu
|
|
każdy stomatolog zanim przeprowadzi zabieg wybielania zębów musi przeprowadzić dokładne oczyszczenie zębów z kamienia tzw. skaling, a następnie pobrać miarę na wyciski do szyn wybielających. Szyny te robi technik protetyk. Są przeciwskazania do wybielania zębów: widoczne wypełnienia w uzębieniu przednim, których to środek wybielający nie wybieli, jak również choroby przyzębia, dziąsęł. W opisanym przypadku unomata mamy właśnie ten przypadek, były przeciwskazania do nie wykonania tego zabiegu. A wybielanie w domu z wyciskami własnej produkcji, może skończyć się z zapaleniem dziąseł i spoowodować nadwrażliwość zebiny. Serdecznie odradzam próbowałam wybielenie ok. kosztuje 100 zł, ale efekt marny, a i szkoda zębów. pozdrawiam:)
|
|
dokładnie. jednego razu jak poszłem osobiście zgłosić że internetu w bloku nie ma bo na całym osiedlu prądu zabrakło i serwer się wyłączył to osobiście mnie odwieźli do domu i od razu z miejsca go właczyli. Lepiej to już chyba nie mogli zrobić
|
|
annamira: nikogo tu nie próbowałem obrazić. Dziwię się tylko, kiedy krzyczy się tu na forum o takich sprawach. Dlaczego nie zabieracie głosu w samorządach szkolnych a płaczecie tu na firum? Ponawiam apel o odpowiedź na pytanie: która z Was wie co to przetarg i zasady zdrowej konkurencji (może Ty)?? Z jednej strony gromicie szkołę, że olbrzymim jest wydatek 60 zł na mundurek a za chwilę (andzka) pisze, że już powinniście uszczelniać lub nawet wymieniać okna, ławki, krzesła, tablice. Nie mam w dyskusji na ten temat żadnego interesu. Mało tego: generalnie Was popieram. Należałoby tylko pisać bardziej rozsądnie. Osobiście życzę sukcesu w skutecznych rozmowach z panią dyrektor Gałązką !!
|
|
TYKU zgadzam sie z tobo. Napewno jesli snieg spadnie to bedzie wielkie zaskoczenie dla drogowcow. he he he
|
|
Mówili ,że na Podlasiu będzie padał śnieg ,więc nas nie powinno zaskoczyć ;)
|
|
Moze mi pomozecie jaka siec dociera do rejonu nowego mostu oprocz neo.Jak mozecie to podajcie cennik predkosci upload i dowload i kontakt z dana firma
|
|
Oki, czekam na fotki. swieczkowska@o2.pl
|
|
tylko neo i dsl są najlepsze, jest tez ok dsl z szeptela, zresztą wszystkie sieci w Łomży opierają się o Dsl i Neo :)
|
|
Nie wiem, czy zaraz wielki człowiek, nie znałem go osobiście, więc nie wiem, jaki był. Ale pisarz, czy też może raczej reportażysta (bo słowo pisarz ostatnio stało się niemal równoznaczne z powieściopisarzem), sporego formatu, faktycznie... Zbych
|
|
ja mieszkam na Zdrojowej i mam radiówkę =D Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |