piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kardynał Sodano nie przyleci.

Mam pytanie, wiem że więksozśc imprez odbędzie sie przy ekonomiku... ale nie jestem pewna...co z clubowym graniem(godz.19.00) i siwatelkiem do nieba(20.00). Czy ktos wie gdzie to sie ma odbyc? (tez przy ekonomiku)?

Uwaga!!! nabity :)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kardynał Sodano nie przyleci.

jest superrr!!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

lol na pewno Ci ludzie napisza o prywatnych niezabezpieczonych sieciach na takim forum

bad_day: okolice Twojego mieszkania :)))

.......

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

w każdym środowisku znajdzie sie jakas szuja,czy to kościoł szpital sejm czy policja,w kazdym tez mozna zobaczyc jakas namiastke człowieczenstwa,powiem tak hu...w dupe przekupnym psom,wywyzszajacym sie dzieki swojej posranej odznace,obsranym policjantom ktorzy przy awanturach ,bojkach juz wyjezdzajac ze swej budy włączaja sygnały liczac na to ze wszyscy pospierda....(fakt),rowniez hu...w dupe dla kleru ktory nie spełnia swojej misji w ktora tak bardzo wierza,agentom,hwd dla przekupnych niedouczonych lekarzy,dla politykow!.....chwała wszystkim psom ktorzy maja charakter,mimo władzy pozostaja soba,nie spia na patrolach za kotłownią szpitalna i tym ktorzy faktycznie maja jajca oby takich wiecej!chwała dla ksiezy ktorzy potrafia nauczyc przekonac podbudowac z robic to jedynie za bog zapłac,dla dobrych lekarzy tez chwała,a dla politykow zawsze środkowy palec!

512kb/s-54zł

No u mnie tez nie raz nie ma sygnału, ale nad ranem będziesz miał 5mb/s [ przynajmniej ja tak mam :P]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

A dziwie się bo cie ***** nie mają prawa dotknąć . Ja ci zaraz mogę też wkleić kilkanaście artykułów , jak to policja wpier****** komuś , i "nie chcą co" zabiła lub doprowadziła do kalectwa człowieka nie zawsze winnego . Zresztą od tego jest sąd a nie pała .

Jakby ktos grozil mojemu dziecku, to pewnie bym wpierdolil bez zastanowienia, a przeciez jako zwykly obywatel nie mam prawa. Powiedz mi jak to jest, ze malolaci lamiacy prawo, maja pozniej pretensje do policji za to, ze poniesli konsekwencje? Liczac na nasze sady, to by zadnych nie poniesli. Ty bys Wombat chcial moc napluc w twarz policjantowi i zeby nie zareagowal, bo nie ma podstaw prawnych prawda?
A artykuly mozesz mi tu wkleic, o tym jak policja szykanowala czyjes dziecko, zeby sie odegrac na rodzicu. Bo ze wypadki w trakcie jakichs akcji sie zdarzaja albo jakis gliniarz przegnie, to ja wiem. I z miejsca zaczynaja sie wtedy dochodzenia. A jesli takie sprawy nie sa traktowane wystarczajaco powaznie, to nalezaloby cos z tym zrobic, mamy przeciez teraz u wladzy prawych i sprawiedliwych... Ale to, ze grupa kiboli msci sie na jakims kilkuletnim dziecku, za to ze gliniarz ich rozpracowuje (zauwaz, ze nawet ich nie palowal ani nic takiego, tylko prowadzil przeciw nim dochodzenie), to juz jest zdrowe przegiecie. I to nie jest przypadkowe zrobienie komus krzywdy, tylko swiadome dzialanie z premedytacja zauwaz. Jak jestes takim milosnikiem prawa, to mogli go kibole do sadu podac nie?

Albo zauwaz akcje z ostatnich dni... policjanta ciezko pobili, bo ich wylegitymowal za to, ze jechali nawaleni autobusem i darli mordy. I co? Nie bil ich przeciez, zgodnie z prawem postepowal... I ja ci powiem, ze sie osobiscie nie dziwie nawet reakcjom niektorych policjantow, jak maloletnie cwaniaczki na codzien ich prowokuja wyzwiskami, czy chocby zakladaniem tematow takich jak ten, a pozniej sie zala na brutalnosc. Jak to jest, ze ja przez tyle lat nie znam nikogo, kto dostal pala naprawde za nic?

I napisz mi moze, jak sobie wyobrazasz pilnowanie porzadku przez policje? Biorac pod uwage dzialanie naszych sadow chociazby. Bo niby powinni byc skuteczni, a jednoczesnie powinni nic nie robic. Moze masz jakies ciekawe przemyslenia na ten temat, to chetnie poczytam.

moze by sie wreszcie "wilk" wypowiedzial, bo w sumie nie powinno rozmawiać sie o nieobecnych. :)

hoffman michal on cos tam klikal... napewno z ciebie nie zerznie a i zdjecia do obejrzenia na jakiejs jego stronie... nie pamietam

tito ortiz przyznałeś się,że sobie nie ufasz a więc niewypowiadaj się o kimś jak nie potrafisz zaufać samemu sobie,nie spotkałem się jeszcze z człowiekiem,który nie ufa sobie.

Drogi Kliencie777 zareagowalismy tak a nie inaczej na Twoja wypowiedz, bo jej ton mogl zasugerowac,ze probujesz kogos tu uciszyc...wiec nie dziw sie nam... Byc moze masz racje o "fance bocianka"...i jesli jest tak jak twierdzisz...to oczywiscie rozumiem Twoje podirytowanie ta osoba...

Wniosek nasuwa sie taki,ze albo jest wielka pesymistka zyciowa i potrafi dostrzegac w ludziach jedynie te gorsze strony /jej zdaniem/...albo najzwyczajniej wbijanie ludzim szpilek u sprawia jej radoche...i uwaza ze moze sobie podwazac autorytety ludzi znanych w miescie pod przykrywka forum i bezkarnie...

Van_Loosen, zgadzam sie z Toba, jednakze w kwestii "czy lepiej by ich było z Polski gdzieś wywieżć czy na miejscu przerobić na nawóz", bede stal twardo przy drugiej czesci tej propoozycji, chyba ze wywiezienie z Polski odbedzie sie w kierunku na wschod.
tito-srito: zaloz fundacje, kup sweterek i do dziela! Dzieciaki beda mialy wiecej kaski na sprzecik i cos tam jeszcze. Moze nawet beda Cie lubily?

tekst o zawisłych smutnych kutasach wziałem do siebie,nie mam na celu nikogo obrazac lecz napewno nie pozostane dłuzny,czemu przypisujecie cały ten sprzet w szpitalach charyzmie owsiaka a nie szlachetności ludzi?czy gdyby go nie było zebrałoby sie 1mln mniej,adamo dowcipny jestes że niech cie ch...,nie chce tu sie z nikim drżec bo to jest smieszne przez komp wole inny sposob rozwiazywania konfliktow

Ja czytam z ciekawością. Komu to nie odpowiada niech do Powróćmy nad Narew po prostu nie zagląda.

jeśli miasto moglo remontować za unijne (25%swoich reszta z unii) to czemu prywatni wlaściciele tak nie mogą tylko muszą się porozumieć. mieszkańcy płacą fundusz remontowy (wyższy niż inni) a miasto remontuje , a jednocześnie podnoszą czynsz - standart wyższy!!!!

A - ale troche mniej zielemia tak jak bylo poprzednio .drzewa niech bedza ale bez przesady.

Van_Loosen zgadzam sie z Tobą :)
a do Ciebie tito ortiz - ludzie po to tworza organizacje, bo czlowiek sam z siebie nie nazbiera kasy a później nie pójdzie wpłacic je na szczytny cel. Natomiest, kiedy zostanie zorganizowana zbiórka pieniędzy na szczytny cel i dobrze rozpropagowana uzysa się cel.
Poza tym każda taka akcja potrzebuje człowieka, który jest utożsamiany z wydarzeniem (historia pokazuje takie postacie).
Proponuję, abyś zamiast krytykowac sam cokolwiek zorganizował. Choc po Twoich wypowiedziach nie sądzę abys znalazł wielu zwolenników.

Życze wiecej tolerancji, zrozumienia i szerszego spojrzenie na świat :)

zbojkotowac lider pula

Piatnica Włościańska 70 Pyszyński od paru ladnych lat robie u niego

Mam pytanie co do adwokata,jaki jest najlepszy adwokat w Łomży w sprawie pobić(w tym przypadku chodzi o delikatne poniżej 7 dni) i jak się liczą z cenami?Z góry dziękuję za poważne podpowiedzi.

To dobry pomysł, ale czy z tym otoczeniem zieleni to nie przesada? Mamy w Łomży parki i kojarz mi sie tylko z okropnymi czarnymi, srajacymi ptaszyskami. Teraz co prawda na rynku sraja gołębie,ale jeszcze jestem w stanie to wytrzymać. Natomiast sama fontanna, czemu nie?
Tylko czy nie szkoda kasy na przebudowę rynku ? moze lepiej zainwestować w cos innego, np. jakies place zabaw dla dzieci ...

hahahah dobre leo70 może w takim razie udało nam się wychwycić tego zakamuflowanego geja o którym tak głośno w rządzie:)

Czy moży ktoś wie gdzie znaleźć instrukcję po polsku do tego radia CB?

Chodzi mi o wersję elektroniczną czyli internet!

jakieś www

Pozdrawiam Tomasz

@ peter: nie "lantrynę" tylko latrynę. to po pierwsze.

poza tym ciężko znaleźć argumenty na Twoim poziomie dyskusji. szofer też musi znac reguły gramatyki i ortografii - choćby po to żeby zdac egzamin na prawo jazdy. ogrodnik również etykiety na środkach ochrony roślin powinien odczytywac poprawnie.

niestety takimi argumentami możemy się przerzucać wiecznie. a wracając do mojego 1 posta:

ogólnie syci mnie czy ktoś jest tumanem czy nie. jednak redaktor, który bierze kasę za swoje ( w tym wypadku wygląda nawet, że nie swoje - vide post użytkownika Wychu ) wypociny, powinien znac reguły gramatyki skoro ma z tego chleb. rzetelność obowiązuje tak jak w każdym innym zawodzie.

pasjonujące...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org