Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to forma kampanii? |
W Rossmanie jest pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to forma kampanii? |
Wombat nie mówmy o tym zdarzeniu o policjancie tylko o człowieku... Tragedie sie zdarzaja,a człowiek ten przyznał sie do winy.Codziennie ginie wielu ludzi lecz media nie pisza czy to z winy sprzedawcy,mechanika samochodowego czy piekarza... brak podpisu
|
|
moze faktycznie przesadzam z tymi ikonami,dla mnie zadne autorytety ale niektorzy naprawde charakterni z pojeciem do bojki,wiem pamietam ze oni sie wyrozniali przynajmniej tym,ale na szczescie łomza to spokojne miasteczko mimo wszystko.
|
|
Mieczkoś społeczniaku idź na psy i powiedz ze taki temat jest na forum lamusie Jest kurw* duzo osób którym te szmaty nic nie zrobiły i wykrzykuja kurw* hwdp a póżniej napierdala*ą z dupy na psach ale i tak propagujcie to hasło Te młody skurwysy*y są najgorsze w szkole zabierali im kanapki a teraz kozacza ale po cywilnemu boja sie z chawiry wychodzić Bójcie się kurw* !!! NIENAWIŚĆ DO POLICJI TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY
|
|
No paru tak jak piszesz z pojeciem o walce, chociaz wlasnie akurat nie wszyscy z wymienionych ;) Niektorzy tylko mina nadrabiali, przynajmniej w czasach o ktorych piszesz, bo jak jest teraz nie wiem, z wiekszoscia nie mam kontaktu. brak podpisu
|
|
anonimowiec a slyszales Dinala albo Smarki/Smarka? rap sie nie wypalil, sluchacze sa malo wymagajacy, dlatego na listach jest badziewie a w podziemiu są katy.. sprawdź to, tylko podałem przykład pozdro
|
|
Moja znajoma pracuje w Rampie i moge wam powiedzieć, że jedzenie jest tam przygotowane z dokladnością i wszystko jest świeże, wiec jeśli macie takie delikatne żołądki to idzcie na zupke mleczną do szpitala. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Minęło własnie 1,5 miesiąca od chwili kiedy grupa wiernych poprosiła Biskupa Łomżyńskiego o wyrażenie zgody na stałą celebrację Mszy św. w klasycznym rycie rzymskim (trydenckim). Jak długo przyjdzie nam jeszcze czekać?
|
|
Tak naprawdę, to połowa z Was płacze w poduszkę, gdyż tym policjantem chciałaby zostać. Ale niestety: albo latek za mało albo po kilku latach spędzonych w podstawówce nie chcą przyjąć. Wychowaliści się na amerykańskich filmach, w których jest zawsze coś o wspaniałych glinach i po nocach marzycie aby jednym z nich być!! Ale niestety, teraz w policji już nieudaczników i nie umiejących napisać po polsku - nie przyjmują. Zostało tylko bazgranie na murach i pisanie na mamusinym kompie: CHWDP. Smutne.
|
|
czy ktoś wie jak to jest z dyżurowaniem aptek w łomży? dlaczego już trzeci raz z rzędu, gdy szukałam apteki okazywało się, że blednie była podana informacja o tym która apteka dyżuruje danego dnia. Ja na szczęście miałam samochód i mogłam ganiać z bema na rondo przy placu Kościuszki. Ale tak nie powinno być, sa sytuacje, w których apteka jest naprawdę potrzebna i co wtedy??? Czy można kogoś pociagnać do odpowiedzialności w tej kwestii i kogo? Bo szczerze mówiac bardzo mnie to zirytowało.
|
|
A skąd wziełaś informację która apteka ma dyzur??
|
|
informacja wisiała wydrukowana za szyba w aptece
|
|
pewnie powiesz że powinnam dzwonić na pogotowie i tam uzyskam informację, ale akurat nie zawsze każdy ma przy sobie komórkę, zeby dzwonić, a poza tym pogotowie ratunkowe służy raczej do innych celów. Pozdrawiam
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8229
|
|
Żeby było zabawniej, to na 4lomza tez jest błędna informacja, bo w tym tygodniu nie dyżuruje apteka na Bema tylko na Polowej ...
|
|
A jaki czas odniesienia bierzemy? Bo jesli wiecznosc, to tylko chwilke pewnie, a jesli minute, to baaaaaaaaaaaaardzo dlugo A tak na powaznie... bardzo watpie, bardzo, ze to sie uda w naszym miescie Jakobie pozdrawiam ab
|
|
o Boże .......... to teraz żeby wogóle wyjść za mąż trzeba chodzić intensywnie do dermatolga ?? Kiedy ten ślub ?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
Nie ma dobrego w Łomży. Naprawdę nie ma. Szukaj w Białymstoku.
|
|
W środy przyjeżdza z Białegostoku dr Kamińska i przyjmuje na Kazańskiej tam gdzie labolatorium medyczne Acer. Nie znam telefonu, ale nie trzeba się zapisywać wystarczy przyjść o 17 i czekać w kolejce. Polecam
|
|
|
nie
|
|
JBB nie będzie sponsorowało ŁKS-u.
|
|
Kurde czemu?
|
|
Witam wszystkich. Według mnie TAXI w Łomży to już przeszłość.Z tego nie da się godnie wyżyć.Jest to wina samych taksówkarzy.Zgadzam się z moim przedmówcą,że 70%to "kondoniarze"nie przystosowani do życia wśród kolegów,co za 1 zł jeden drugiemu by w du.pe wlazł.Najwiękrzą zakałą jest stare MPT-jest to banda emerytów,rencistów i kruzowców,którzy nie opłacając składek ZUS mają mniejsze koszty,a tym samym inną opłacalność swojej działalności.U wielu z nich za 5 zł bez włączania taxometru przejedziesz przez całe miasto.Psuje to robotę innym,których na takie postępowanie nie mogą sobie pozwolić(po prostu jest to nie opłacalne).Z mapetami nigdy nie można było się dogadać odnośnie podniesienia stawek. BIS-ze względu na wysoki haracz ludzie odchodzą,i może to być koniec bis-a,gdyż nie łatwo dzisiaj o nowych taksówkarzy ze względu na niską opłacalność.Jest też nowe MPT,które przyjmuje wszystkich jak leci,ale o nich napiszę póżniej. PLUS tu wiedzie się różnie,są wzloty i upadki,ale ogólniechłopaki się starają,by dałosię z tego wyżyć.Są u nich częste zmiany w zarządzie,zmiany prezesówco też nie jest dobre dla firmy.Co jeden prezes to leprzy. Kontakty-u nich to dopiero mają przechlapane.Wysokie haracze i dyżury o różnych porach dnia i nocy,ale chyba u nich są najwiękrze zarobki.jest to spowodowane wyższymi stawkami i tym,że jest to najstarsza firma w mieście.Mają też najleprzych klientów,którzyzadzwonią po 96 21bez względu na wysokość opłaty (elita). Nowe MPT - grupa młodych,którzy nie stosują żadnych zasad uczciwej konkurencji.Opanowali obsługę chyba wszystkich lokali w mieście.Moim zdaniem jest tam najwięcej naciągaczy.Świadczy o tym bardzo mała liczba kursów w ciągu dnia.Nie wróżę im świetlanej przyszłości. Jest jeszcze jedna grupa ODPADY.Ci niezrzeszeni taksówkarze też próbują zarobić na życie i mają swój honor. Na koniec rada dla wszystkichTaksówkarzy.Nie róbcie z siebie żebraków-walczcie o godne zarobki.1200zł miesięcznie przy tylu godzinach pracy i przy swoim samochodzie,to nie jest godna praca. TAKSÓWKA TO NIE AUTOBUS-MUSI BYĆ DROGA!!!!!
|
|
Jeżeli nie jesteście dziś w najlepszym nastroju, polecam obejrzec ---> To, a gwarantuję że nastrój od razu wam się poprawi, nawet jeśli ktoś nie zna angielskiego to i tak nic nie szkodzi, bo tam ważniejsze jest co innego. Polecam obejrzeć całość, finał jest ciekawy. Być może i jest to już stare, ale czy to istotne ;) ________ Malachit
|
|
Mam do SPRZEDANIA Mitsubishi trium aria na chodzie bateria czyma 3 dni, tylko 30 zł !!
|
|
Po podpisaniu umowy z JBB nazywać was będą mortadele z Łomży i smiać się dupami tak jak z Mlekolaków z Wys. Maz he he
|
|
ŁKS BROWAR ŁOMŻA lepiej brzmi każdy wie że tu się pije piwo a nie mleko ;)
|
|
Żyję :) Allinka pozdrowienia i gratulacje, bo jak wywnioskowałem spodziewasz się dzidziusia :) Szczęśliwego rozwiązania :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Witam.Mam pytanie: Gdzie można w Łomży zrobić sobie tatuaż z henny??
|
|
Wycięto drzewa wcześniej na skwerku , niedawno wzdłuż Ratusza , no i fajnie jest. Jak oprowadzam swoich przyjezdnych gości , to ze wstydem pokazuję zagospodarowanie samego placu. Maciek , wolę sto razy to co było wcześniej niż to obecne ohydstwo. Nawet z butelkami i korzeniami , ale za to z kipiącą zielenią , zacienionymi ławeczkami. Tam naprawdę ludzie przesiadywali z dużą przyjemnością. Niejednokrotnie brak było miejsca , a teraz kto tam siedzi? Chyba , że w barze pod parasolami. Myślę , że H. Żelechowski przejdzie do historii za taką koncepcję łomżyńskiego centralu.
|
|
3go maja, w lokalu solarium.
|
|
Do czego ten temat ma doprowadzić?? Po co wogle taki temat zaczynać. beznadzieja.
|
|
Nie wiem czy mówicie o tym samym hospicjum, z którym ja miałam styczność(p.w. Św. Ducha)-Piątnica-Łomża. Moja Babcia zmarła w tym miejscu-byłam przy Niej wraz z rodziną. I fakt,droga paskudna itp, ale nie zapomnę nigdy sióstr, które tam pracują. TO są osoby z powołaniem! Gdy Babcia umierała ( w nocy), siostra, która miała akurat dyzur była przyz nas non stop- modliła sie z nami,co chwila mierzyła Babci temperature itp, udostepniła swój pokój,po wszystkim odpprowadziła do samochodu....Nigdy im tego nie zapomne! DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!! ________ Malachit
|
|
Ja chciałbym ,żeby parada była , bo można by było wyciąć trochę tego śmierdzącego ścierwa i gówna .
|
|
Z tego co słyszałem to dobrze i tanio robią na Księcia Janusza nad D'Angelo. Brat tam robił na samochód za 850 zł. Mówił że poleca
|
|
Dla mnie syrenka z dworca pks jest najelpszy.
|
|
A spruboj zamiescic podobne ogloszonko w nowym serwisie Wyborczej w kaciku "Odnajdzmy sie". Tu masz adres: http://www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Towarzyskie___Odnajdzmy_sie,149-236.html Powodzenia, wychu
|
|
lol... Przeszykacjie wcześniej, a nie b*rdel robicie...
|
|
może on chce się przerobić na sexowną laskę....
|
|
Potrzebuje nr telefonu do ortodonty na ulicy Korczaka (nigdzie nie mogę znaleźć). a tak poza tym czy to dobry fachowiec?? ile kosztuje u niego wizyta przy stałym aparacie??
|
|
|
Co jakiś czas widzę jak pani Teresa Steckiewicz stoi osobiście z puszką pod kościołem i zbiera pieniążki dla swoich podopiecznych. Bądźmy hojni i nie żałujmy pieniążków, bo przeznacza je na szczytny cel. Wielu z nas pośrednio otarło się o hospicjum. Ja sześć lat temu, gdy umierała w nim bliska mi osoba. Wspominam te chwile ze smutkiem ,ale też z ogromną wdzięcznością ,uznaniem i podziwem dla personelu. Z roku na rok ta placówka rozwija się dzięki sponsorom i ludziom dobrej woli. Ale wiadomo ,że potrzeby są ogromne i zawsze każda przysłowiowa złotówka się przyda. Ten temat w związku z tym jest jak najbardziej zasadny ,a wręcz pożądany. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wiele wytrwałości. @
|
|
A może niech te kozaki, co piszą HWDP i by chcieli Policje sami spałować niech napiszą, co by robili jak by nie było Policji??? Każdy na Policje mówi psy, niebiescy,pały, ale każdy myślący człowiek na pewno nie powie fajnie by było jak by ich nie było, jacy są to są mają swoje porażki, ale również sukcesy i jak by ich nie było to wiadomo, że źle w każdym państwie by się robiło.
|
|
w dniu dzisiejszym na osiedlu kraska znaleziono suczkę rasy mops koloru beżowego z obrożą. Piesek berdzo teskni do opiekunów. Prosze o kontakt e-mail: ineczka19@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |