wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A jednak Go KOCHALI

Czy przypadkiem jakiś czas temu nie kupił tego P. Zajkowski? Coś tak mi się kojarzy , niekoniecznie dobrze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A jednak Go KOCHALI

Dysponuje ktos zaproszeniem na polishtracker? Jesli moglby podeslac bylbym wdzieczny :).

the thruth tracker

To chyba nie ma znaczenia gdzie?

rudy błazen z druhem

Nie wiem w124 co miałeś na myśli pisząc , że w nowym MPT jest dużo naciągaczy, bo mają mało kursów w ciągu dnia i że nie znają zasad zdrowej konkurencji, ale niech to zostanie twoją słodką tajemnicą, za to zgadzam się z tobą , co do jeżdżących emerytów,rencistów, krusowców itp. To oni między innymi doprowadzili ten zawód na skraj bankructwa, przez to , że nie włączają licznika, bo im przekroczy się granica tzw. ,,dorobienia" do renty czy emerytury, a katują chamy od rana do nocy, mało tego jeszcze mają po dwie kasy jedna na prawo, a druga na lewo. Gdyby taka menda musiała zapłacic 700zł ZUS + podatek, to inaczej by zaczeła liczyc. A, że takich dużo jeżdzi właśnie w starych mapetach, to i mamy to, co mamy. Póżniej przyjeżdża taki faflun swoją padaką do wulkanizatora i kupuje cztery opony po 15zł za szt. (samo przełożenie z wyważenim 12zł) i po dwóch dniach przyjezdża z pretensjami, że mu jajo wyskoczyło . Powinien mu na czole wyskoczyc ch.j wielkości maczugi Herkulesa. Jest w tej firmie także kilku normalnych wporzo gości i myślę że wcześniej, czy póżniej będzie się można dogadac.

a co wiecie o aerobikuu ktos sie oreintuje w cenach? np. w ewie albo gdzie indziej???

brak podpisu

Thx Wam za podpowiedź, a ślub 22 września jak wszystko będzie już załatwione:-) Chociaż przy dzisiejszych cenach odechciewa się wesela... Ps. do Adalla : Nie nie trzeba jeśli ktoś nie chce zadbać dla swojego dobra to wogle nie chodzi...To nie tylko dlatego, że wychodze za mąż, ale m.in... Wolę iść do dobrego dermatologa niż później "męczyć" twarz pudrem na codzień :-) Zresztą uważam, że zarówno kobiety jak i mężczyzni powinni dbać o stan skóry...Pozdrawiam i 3majcie się ciepło

rudy błazen z druhem

dzieciaku nieosmieszaj sie henna jest dla dziewczyn po tygodniu ten ''tatuaz'' bedziesz ukrywal,

dziady do domu na emeryture, dajcie młodym pracować hehhe :):)

Nigdy więcej PiS!

Tak wogle to mysle ze w zwiazku z afera korupcyjna zostana zdegradowane co najmniej 4 kluby 1 i 2 ligi co zagwarantuje nam przynajmniej udział w barazach :D

Chaberek jest świetny, w MDK na pewno go znajdziesz.

www.bogunow.com też robi niezłe fotki

1 Złota i Srebrna moneta - 12 Finał WOŚP - przekazana prez Radio Eska
2 Serce - poduszka z napisem Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
3 Maskotka - słoń firmy Skład Budowlany Podbielski
4 Kubek - 15 Finał - Ale kosmos
5 Pocztówka z autografem od DJ Jose ( Holandia )
6 Płyta Vinylowa z singlem od Mike Wind - On My Way
7 Notes - 15 Finał WOŚP 2007
8 Kalendarz 15 Finał WOŚP 2007
9 Koszulka 15 Finał - Ale kosmos
10 Jednorazowy zestaw do udzielania pierwszej pomocy - WOŚP
11 Czterdziestoletnie liczydło - Poczta Polska
12 Plakaty 15 Finał WOŚP z podpisami piłkarzy klubu ŁKS Łomża
13 2 obrazy - punkt pomocy społecznej
14 Hełm MO - Komenda Miejska Policji
15 Licencja wędkarska (ROCZNA) - Piotr Wyszyński- Gospodarstwo Rybackie Łomża
16 Kamizelki odblaskowe - 10 sztuk
17 Płyta CD od ALCHEMIST PROJECT - CITY OF ANGELS z aufografem
18 DJ JOSE - DEDICATION - Singiel CD + aufograf
19 KRIST VAN D & MK SCHULZ ft. GOSIA ANDRZEJEWICZ - WAITING FOR LOV - CD Singiel z autografem
20 KRIST VAN D & FRIENDS VOL. 1 - Muzyczna Kompilacja z Podpisem Krst Van D
21 KRIST VAN D & MK SCHULZ - BEATIFUL- CD Singiel + Autograf
22.KRIST VAN D - NOTHING - CD Ep. + Autograf
23 Płyty cd z autografami od Krist Van D
23 Płyta Vinylowa - Sean Tyas z autografem
24 Płyta Vinylowa Liroya - Podwójne Wydanie - przekazana przez Radio Eska
25 Czapka z filmu " Zróbmy Sobie Wnuka " - przekazana przez Radio Eska
26 Plakat z Autografami zespoły Dance - przekazana przez Radio Eska

Wszytsko do wylicytowania na rzecz WOŚP podczas 15 Finału. W sali gimnastycznej Ekonomika od godziny 18.00.

Treść jest ukryta

Spójrz tutaj:
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8197

Osobiście polecam tego Pana. Robił zdjęcia mojemu dziecku z okazji roczku - byłam bardziej niż zadowolona :) Zresztą jego zdjęcia świadczą same za siebie.

Witam. Chciałbym kupic fretke moze mi pomozecie gdzie i za ile mozna kupic

moze te mlodociane gnojki mi wytlumacza co to znaczy te hwdp? bo z tego co wiem to sami nie wiedza...a jezeli mowia cos tam to nawet nie jest prawda to co znaczy....ten skrot przybyl zza oceanu i teraz debile uzywaja go....naogladaja sie filmu z 50 centem i kozacza...idzie takich gnojow banda (z 10 osob) dra sie do radiowozu hwda a radiowoz tylko zwolnil a jak pouciekali ...malo sie nie posrali w biegu...inny przypadek...tylko troche starsi...idzie banda...i kolesia zepchneli z chodnika...koles sie wkurwi i wyjebal jednemu...to i reszta uciekla...

(JAK JESTESCIE KOZAKI TO IDZCIE POWIEDZCIE TO POLICJI PROSTO W TWARZ, ZOBACZYMY CZY WTEDY KOZAK BEDZIESZ!)

a jakby policji nie bylo...to co? kozaczki by tu ludzi bronili przed takimi samymi kretynami jakimi sa? czujcie sie idioci! pare osob tu tylko jest starszych i z rozumem...reszta to 14 letnie dzieci...i bez rozumu w glowie tylko gdzies w szafce schowanego...slowa poprawnie napisac nie umieja... az smutno sie robi, ze takie dzieci chodza po ulicach...

Zbych

legalizacja??? wystarczy ze jeden narkotyk jest w obiegu - papierosy.

Polecam Adama Babiela.
Znajdziesz go w zakładce fotogalerie na 4lomza. Są tam tez przykłady zdjęć. Bardzo miły i fachowy. Robił mi zdjęcia we wrześniu ze ślubu. Za 180 zdjęć dałam 900,00 zł.

rudy błazen z druhem

Na światłach Al. Legionów i Piłsudskiego jest zoologiczny, przy przystanku MPK. Facet chce za nią 250 zł

Sorry w temacie miało być playstation a nie playstaton.

"Czy ktos bylby tak mily mi poradzic dobrego fotografa na sesje zdjeciowa. Potrzebuje nazwe zakladu z numerem telefonu (w Lomzy)."

Napisz ile możesz pieniędzy na fotografa przeznaczyć, bo za niewiele większę pieniądze niż życzą sobie co niektórzy fotografowie w Łomży możesz zatrudnić świetnego fotografa z Polski. A dwa zobacz jakie zdjęcia Ci się podobają, czy raczej szablonowe kadry, czy też raczej zdjęcia typu jak są na przykład na tej stronie http://www.jeffascough.net/main.html

Mam pytanie. Gdzie najpiej sie nauczyć i najtaniej zrobić kurs prawa jazdy ?

Poszukaj, takich tematow bylo juz bardzo duzo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org