środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katyń

na stronie OGIN'u informacji brak, więc trudno spekulować.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katyń

nie znam Adka - ale wiem który to - i nie wstydziłbym się z nim nigdzie pokazać

do Jamy nie chodzę

powodzenia u "blachar" nie potrzebuję - mam dziewczynę i dobrze mi z nią

nie używam żelu

nie jestem zawistny, kołek ani karp

do USA się nie wybieram - mam dobrą pracę w kraju

potrafię uszanowąć innych - a co ciekawe umiem pisać posty bez przeklinania

a jesteś pewien, że Adek nie wstydził by się z Tobą pokazać gdziekolwiek? :>

Pewnie że nie zamieszczają wszystkiego a nawet przerabiają (ucinają) chodzi o to że dodałem ogłoszenie że poszukuje pracy i dodałem tez ze wykonam w/w prace dorywczo w domu ale ta druga czesc sie nie ukazała, powiedzmy ze chodzi o konkurencje dla spped'a a moje ogloszenie w sparwie uslug wcale sie nie ukazuja ;| bewnie trzeba kase zaplacic.

loko ma rację; w warszawie taki interes nakręcają studenci i podróżujący nocną porą na dworcach itp

w Łomży studentów jak na lekarstwo, nocnego życia w tygodniu tyle co kot napłakał

teoretycznie może się udać ale taki lokal musiałby byc w ścislym centrum - gdzieś wzdłuż Aleji Legionów - Od Mc Donalda do Ronda

myślę, że w Łomży wypaliłoby coś czego jeszcze nie ma:

chinol z prawdziwego zdarzenia, pierogeria, knajpa z naleśnikami ( jak na przykład legendarny "Manekin" w Toruniu) - ewentualnie coś co będzie zupełnie inne niz wszędzie ( Toruń ma Manekina, w Olsztynie jest buda z zapiekankami na dworcu 24/7 - nie wiem jak oni je robia ale sa takie że kolejka całą dobę, w Wawie jest Kebab na Świętokrzyskiej, w Krakowie budka 24/7 z kiełbasą na Rynku) - w Łomży to by wypaliło jakbys miał własnie coś tak dobrze zrobionego, że samo by się reklamowało

knajp typu: piwo, frytki, orzeszki , zapikanki itd jest juz troche u nas - żadna sie nie wybiła

ostatnia możliwość - poszukaj trochę i otwórz coś na zasadzie franchisingu - coś czego u nas nie ma, a wszędzie odnosi sukces: KFC, Pizza HUT, TElePIzza, Pizza Dominium, Jeff's , i inne fast foody

zauwaz że w Łomża pizzerie w cenie 15 zł dają pizzę wilekości talerza stołowego - zero promocji i dowozu

jakbys otworzył jakąś knajpe z żarciem to koniecznie dowóz - tego w Łomży nie ma nikt ( taryfiarzy od pizzy i wódy pomijam bo im płacisz normalnie a nie w cenie dania)

po co ten rasizm Hans? nie ma co sobie nerwów psuć

@KinT: jest jedna rzecz ktora mi się nie podoba w tej waszej subkulturze: szafowanie HWDP / CHWDP ...

bez policji to kazdy mocniejszy od Ciebie robiłby z Tobą co chciał - z Twoją rodziną też - pomyśl nad tym zanim coś napiszesz

zrobił Ci coś osobiście jakiś gliniarz? czy tylko klepiesz teksty z piosenek i dopisujesz HWDP bo jest trendy?

a jak Ci nawet nie zrobił coś któryś to czemu się czepiasz calej policji? jedź po tym glinie

śmieszy mnie te całe wasze napinianie się na Policję - ale tylko na murach i na forach

twarzą w twarz nie ma kozaków - chyba że policjant sam a was pięciu

noście dalej szerokie spodnie i czapki krzywo nalożone, słuchajcie Peji - ale pamiętajcie: bez policji by was po prostu nie było, albo chodziłbyś w lejcu u jakiegoś jaśnie pana - więc troche szacunku do nich

policaj zarabia na swoją rodzine - a Ty jarasz zioło za kasę ojca i matki

na szczęście 99 % "ziomów" - wyrasta z HH, dzieje się to wtedy gdy muszą zarobić na siebie w końcu, zarobic na familie - a tu z pisania HWDP i stania pod klatówą nic nie skapuje do kieszeni hehehhe

a ja jeszcze w 2006 roku :P

Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2007 Roku dla Was ;)

zalatuje stylem jasia smietany z onet.pl ;)

BEZ SESU ;D

Bimbo !

Szczesliwego Nowego Roku!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Brawo jasiu pierwszy sylester na trzeswo :D

Pozdro Pozdro Wszystkim Wesołyh świąt !! :*

bagrmosen

tak to. ja mam nowy rok dopiero za kilka godzin ;)

ps. moze jasiu smietana?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Mam pytanie, czy otwarta jest dzisiaj jakaś pizerria a dokładnie czy ChilliPizza dzisiaj pracuje ??? dzięki z góry za odp. :)

a ja potrzebuje polskich napisow do filmu "In Her Line of Fire" szukalem na napisy.info i napisy.org i nigdzie nie ma moze ktos mi moze pomoc?

Jesli chodzi o serwis w finie to maja pod psem, za wszelka cene wmawiaja uzytkownikowi ze wina lezy po jego stronie, mialem taki przypadek u klienta ze byla wadliwa plyta glowna a oni wciaz przeinstalowywali mu windowsa i mowili ze bedzie ok (do tego kazali sobie za to placic po 50zl), a po miesiacu problem sie powtarzal. Stanowczo nie polecam.

Hotel PKS na piłsudskiego. Tanioutko ale warunki odpowiednie do ceny.

W sumie żadna różnica. Aczkolwiek do mnie przyjechała wysoka i urocza pani z rehabilitacji i szybko postawila prawidłową diagnozę. Sanitariusz także był na poziomie. Życzę wszystkim takiej obsady karetki pogotowia.

Właściciel ma bałagan w oczach i kasuje teraz za te tłuste jedzenie jak za zboże, kiedyś było taniej. Pamietam jeszcze jak stoliki i krzesła, które tam stały były z czasów Gierka. Niemniej pozostało w ludziach przyzwyczajenie że tam mozna zjeść tanie domowe jedzenie co jest nieprwdą bo za normalny obiad z zupą trzeba zapłacić koło 15 zł - żadna rewelacja, a co najśmieszniejsze wszystkie podliczenia "bałagan" robi na kalkulatorze z pościeranymi cyferkami i zamiast zainwestować w dobry sprzęt ponaklejał nalepki takie jak się ceny wypisuje hehehe. Lux to wygląda. Jedzenie żeby nie takie tłuste i suche kartofle byłoby lux. Pozdrawiam.

jaka reklama ????? ssij pale psi zmazie !!! normalnie sie pytam kto jedzie bo ciekawy jeste,m .... madafakerze na rowerze je bbe ny w rowa pretem poprzecznieprązkowanym !!!!

s0,5gng

jestem wesoly to sie ciesze...

.

Kretyn...

polecam ulicę Korczaka -lekarz przyjeżdża do Łomży z Białegostoku-hmm nazwiska niestety ani telefonu nie mam bo chodziłem tam ładnych parę lat temu ale nietrudno jest tam trafić. zdecydowanie odradzam Ks.Anny!!-szkoda kasy i straconego czasu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org