czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mistyk czy co ...........

Ja przetesteowalem wiekszosc komuniaktorow: wpkontakt - ma wbudowanego chata i obsluga gg, miranda - przerazajaca ilosc pluginow, tlen - pluginy i obsluga serwera gg, gadu-gadu - najwieksza ilosc polskichy uzytkownikow, AIM - najwieksza ilosc amerykanskich uzytkownikow, ICQ itp idp
Na platforme linuksa: gnu-gadu - tlen i gg, ekg (Eksperymentalny Klijent Gadu) - klijent gg w trybie tekstowym, Tlnex2 - bardzo nieudolna wejsja tlena pod linuksa obsluguje takrze siec jabbera, kadu - moim zdaniem najlepszy komunikator, ma bardzo duze mozliwasc ingerecji w jego funkcjonalnosc polecam !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mistyk czy co ...........

Mosimy być czujni i sami strzec swojej prywatności bo władzy u nas łatwo przychodzi łamanie prawa- jakby to państwo nie było nasze, a obywatel i jego prawa - to wspomnienie tylko...

PS. Tiger: Przekazałem od Ciebie ucałowania dla "marychy"!(Co się nie robi dla kolegów!:-))
Pozdrawiam serdecznie.

Malwina

...z tym łamaniem prawa to w tym przypadku jest trochę inaczej... gdyby wszystko było w porządku z w(n)aszymi komputerami, to nikt by się nie bał gości.... a niech sobie badają...!

...a skoro tak nie jest....

...i nie mówcie mi, że to dlatego, że systemy i oprogramowanie są drogie, jest przecież jeszcze wspomniany już powyżej linuks :) (w kilku odmianach :D )

Zbych

NBNF Tak jest! "Aby do maja...!!!" i tego sie trzymajcie...

moze Jeziorko co? :P

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org