Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mistyk czy co ........... |
Ja przetesteowalem wiekszosc komuniaktorow: wpkontakt - ma wbudowanego chata i obsluga gg, miranda - przerazajaca ilosc pluginow, tlen - pluginy i obsluga serwera gg, gadu-gadu - najwieksza ilosc polskichy uzytkownikow, AIM - najwieksza ilosc amerykanskich uzytkownikow, ICQ itp idp Na platforme linuksa: gnu-gadu - tlen i gg, ekg (Eksperymentalny Klijent Gadu) - klijent gg w trybie tekstowym, Tlnex2 - bardzo nieudolna wejsja tlena pod linuksa obsluguje takrze siec jabbera, kadu - moim zdaniem najlepszy komunikator, ma bardzo duze mozliwasc ingerecji w jego funkcjonalnosc polecam !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mistyk czy co ........... |
Mosimy być czujni i sami strzec swojej prywatności bo władzy u nas łatwo przychodzi łamanie prawa- jakby to państwo nie było nasze, a obywatel i jego prawa - to wspomnienie tylko... PS. Tiger: Przekazałem od Ciebie ucałowania dla "marychy"!(Co się nie robi dla kolegów!:-)) Pozdrawiam serdecznie. Malwina
|
|
...z tym łamaniem prawa to w tym przypadku jest trochę inaczej... gdyby wszystko było w porządku z w(n)aszymi komputerami, to nikt by się nie bał gości.... a niech sobie badają...! ...a skoro tak nie jest.... ...i nie mówcie mi, że to dlatego, że systemy i oprogramowanie są drogie, jest przecież jeszcze wspomniany już powyżej linuks :) (w kilku odmianach :D ) Zbych
|
|
NBNF Tak jest! "Aby do maja...!!!" i tego sie trzymajcie...
|
|
moze Jeziorko co? :P Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |