piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ligi Polskich Rodzin na temat wystąpienia bpa Pieronka w Parlamencie Europejskim

Już nie pamiętam...
Wydaje mi się, ze problemem jest nie tylko duży "rynek usługowy pisania prac", ale i ich niski poziom. Gdyby taka praca była oryginalna- wnosiła coś nowego, prawdopodobnie nie byłoby tak łatwo o "sprzedanie jej" po raz drugi, trzeci, itd.
Z tego co zaobserwowałem jednak ostatnio nikt nie wymaga oryginalności spojrzenia na wybrany problem, a tytuł naukowy otrzymuje się coraz częściej za jakąś pisemną kompilację rzeczy już znanych i istniejących nawet w druku.
Na pierwszym roku prowadzący z nami zajęcia powiedział: zanim zaczniecie pisać pracę (semestralną wtedy), zanim sformułujecie temat, odpowiedzcie sobie sami na pytanie: po co chcę o tym pisać, o czym nowym chcę poinformować innych?
Dziś odpowiedź na to pytanie prawdopodobnie najczęściej by brzmiała: chcę tego, żeby zdobyć tytuł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ligi Polskich Rodzin na temat wystąpienia bpa Pieronka w Parlamencie Europej

Sprostowanie do wczesniejszego listu na temat Atlantika! Ktos z mojego nicka napiepsza glupoty Saszkie. Zaznaczam ze wczesniejszy list jest nie prawda i jest glupim zartem zrobionym przez glupka ktory wykorzystal moj login i haslo oraz ip! Haslo zostalo zmienione i wiecej nikt tego juz nie wykorzysta. Przepraszam za zamarache

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org