sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jednym słowem ,,Komuno wróc,,

Jak myślicie, jakie nowe kierunki przydały by się w Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży?

Obecnie w pierwszej Państwowej Wyższej uczelni w Łomży są następujące kierunki krztałcenia: Technologia Żywności, Pielęgniarstwo, Informatyka, Zarządzanie i Marketing oraz chyba coś związanego z Wychowaniem Fizycznym.
Uważam, że na tej dobrze rozwijającej się uczelni powinny powstać następujące kierunki: Ochrona Środowiska (żyjemy na terenie zielonych płuc Polski i przydało by się udoskonalić krztałcenie w tej dziedzinie, ponadto w szkole Drzewnej chyba jest technikum o podobnej nazwie, więc absolwęci mieli by gdzie iść na studia), Budownictwo (brakuje u nas, jak zresztą w całej Polsce specjalistów w tej dziedzinie, większość wyjechała za granicę więc można było by "wyprodukować" nowych inżynierów), no i jeszcze jakiś kierunek typu: weterynaria, rolnictwo, mechanika itd.
Czekam na Wasze propozycje.

pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jednym słowem ,,Komuno wróc,,

Idz do banku pko na legionów i u nich gdzies tam pod bankiem trzasnij jakies ogłoszenie,że jej szukasz a w przeciagu miesiaca na pewno wpdanie do banku czy do bankomatu i przeczyta twój anons i sie odezwe,bo mysle,że jak tu by sie ktoś trafił kto ja zna lub kojarzy to bys miała wielkie szcescie...
pozdro

kitek, a jednak się pomyliłeś/aś, nie szukam nowego kształcenia, jestem już od ponad roku studentem dobrej państwowej uczelni, co prawda nie humanistycznej :P (co oczywiście nie zwalnia mnie z pisania poprawną polszczyzną, więc za błąd/ błędy przepraszam). Nie studiuje w Łomży, ale bardzo interesuje mnie rozwój PWSIiP, więc zadałem takie pytanie na forum ogólnym.

Bemol.....A my wypijemy za Ciebie:D:D hehe
No wiesz....łomżyniak jak łomżyniak....swój swojemu pomoże, nie?!!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

proszę bardzo:

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9525

papuga

PS. Zawsze mialem Sledziostok za stolice DP, ale jak jakis Boo-rack przez miasto gna swoim podrdzewialym polonezem siejac wioche wokol i rozsypujac siano na drogach to na prawde gnojem zajezdza i wstyd sie przyznac ze sie z Lomzy pochodzi.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org