Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jednym słowem ,,Komuno wróc,, |
Jak myślicie, jakie nowe kierunki przydały by się w Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży? Obecnie w pierwszej Państwowej Wyższej uczelni w Łomży są następujące kierunki krztałcenia: Technologia Żywności, Pielęgniarstwo, Informatyka, Zarządzanie i Marketing oraz chyba coś związanego z Wychowaniem Fizycznym. Uważam, że na tej dobrze rozwijającej się uczelni powinny powstać następujące kierunki: Ochrona Środowiska (żyjemy na terenie zielonych płuc Polski i przydało by się udoskonalić krztałcenie w tej dziedzinie, ponadto w szkole Drzewnej chyba jest technikum o podobnej nazwie, więc absolwęci mieli by gdzie iść na studia), Budownictwo (brakuje u nas, jak zresztą w całej Polsce specjalistów w tej dziedzinie, większość wyjechała za granicę więc można było by "wyprodukować" nowych inżynierów), no i jeszcze jakiś kierunek typu: weterynaria, rolnictwo, mechanika itd. Czekam na Wasze propozycje. pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jednym słowem ,,Komuno wróc,, |
Idz do banku pko na legionów i u nich gdzies tam pod bankiem trzasnij jakies ogłoszenie,że jej szukasz a w przeciagu miesiaca na pewno wpdanie do banku czy do bankomatu i przeczyta twój anons i sie odezwe,bo mysle,że jak tu by sie ktoś trafił kto ja zna lub kojarzy to bys miała wielkie szcescie... pozdro
|
|
kitek, a jednak się pomyliłeś/aś, nie szukam nowego kształcenia, jestem już od ponad roku studentem dobrej państwowej uczelni, co prawda nie humanistycznej :P (co oczywiście nie zwalnia mnie z pisania poprawną polszczyzną, więc za błąd/ błędy przepraszam). Nie studiuje w Łomży, ale bardzo interesuje mnie rozwój PWSIiP, więc zadałem takie pytanie na forum ogólnym. ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Bemol.....A my wypijemy za Ciebie:D:D hehe No wiesz....łomżyniak jak łomżyniak....swój swojemu pomoże, nie?!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
PS. Zawsze mialem Sledziostok za stolice DP, ale jak jakis Boo-rack przez miasto gna swoim podrdzewialym polonezem siejac wioche wokol i rozsypujac siano na drogach to na prawde gnojem zajezdza i wstyd sie przyznac ze sie z Lomzy pochodzi. Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |