Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Członek rządu PO promuje publicznie szkodliwy, niebezpieczny dla zdrowia nałóg ? |
chociazby z powodu braku dofinansowania z bialego na remont stadionu :/ , Via Baltica, okradany szpital w Łomży.... hmmm.... mysle ze wystarczy a Ty??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Członek rządu PO promuje publicznie szkodliwy, niebezpieczny dla zdrowia nał |
Bartes ale prawdopodobnie wysyłane były z innej poczty. Wiem, że na poczcie Księcia Janusza by nie doszły. Wiele koleżąnek wysłało w "kieszeń pracownic" prawdopodobnie...
|
|
Re: Członek rządu PO promuje publicznie szkodliwy, niebezpieczny dla zdrowia nałóg ? |
annamira, powiedz mi jak wpoic psu zasade, ze nie atakuje sie mniejszych? Wypisac mu regulamin? Pies to nie czlowiek i niestety jego zachowaniem kieruje co innego. Oczywiscie powinien wiedziec, ze na dzieci nie wolno sie rzucac, ale nigdy nie wiadomo co psu odbije. Kazdy od razu pisze tu o drechach z psami, a prawda jest taka ze mozna spotkac mnostwo wystrojonych damulek, ktore ignoruja zupelnie zwracanie im uwagi, ze ich piesek nie powinien biegac bez smyczy i kaganca, bo on przeciez nikomu nic nie zrobi... Pozniej bydle rzuca sie na kogos, a paniusia jest jeszcze obrazona, ze komus jej kochany piesek przeszkadza. W miejscu publicznym pies powinien byc na smyczy, obojetnie czy ktos uwaza ze umie go wychowac czy nie i tyle. Co do tego calego zajscia na strzelnicy, to grzesiek72 nie napisal nawet czy pies byl agresywny, czy po prostu sie z dzieckiem chcial pobawic i zrobil mu krzywde, ani jak sie zachowal wlasciciel. Nigdy więcej PiS!
|
|
Re: Członek rządu PO promuje publicznie szkodliwy, niebezpieczny dla zdrowia nałóg ? |
Oglondauem Eksplozję, czy ona nie byla pszypadkiem nagrywana na Łomżycy? Ale te chuopaki to jeszcze suaby sqad. My w Mechaniaku mamy krajowej suawy zespuł HAM-MER, to som debeściaki, Jak dyrektorce na koniec roku zaspiewali, piosenke "Ostatni dzień ostatnia noc" to sie kobiecina popuakaua z radości. Pozdrawiam zespuł HAM-MER Nigdy więcej PiS!
|
|
Re: Członek rządu PO promuje publicznie szkodliwy, niebezpieczny dla zdrowia nał |
kaci
|
|
ludzie , przeciez to ławke ktos podpalil
|
|
i co z tych przemysleń , w jaki sposób przylaczyc si epod tym tematem do rozmowy
|
|
Dlaczego Łomża nie ma jeszcze stadionu? Bo działacze nie wierzą w zespół i w to, że ŁKS utrzyma się w II lidze. A w III lidze stadionu nie potrzeba! Hej chłopaki nie dajcie się! Pokażcie, że nie jesteście chłopcami do bicia i że II liga to nie przypadek, czy jakaś tam enomalia !!
|
|
CHWDK Widzę postęp! :] Nigdy więcej PiS!
|
|
Ja uzywam i jest OK - polecam, oferta cenowa tez jest ciekawa. od okolo miesiaca z tego co mowia robia generalne porzadki z siecia - podobno maja zakonczyc prace do polowy wrzesnia - co ma zaowocowac zwiekszeniem wydajnosci sieci. z ciekawostek, to nie blokuja p2p, i niebawem (chyba do konca wrzesnia) beda zewnetrzne ip dla wszystkich userow bez dodatkowych oplat. strona www jest archaiczna (delikatnie mowiac), ale podobno tez nad tym pracuja - zobaczymy.
|
|
ja na krytyki sie nie złoszcze, jestem spokojnym człowiekiem , ale nierozumiem ludzi , co usiada i piszo pod moimi postami głupoty , odwrotnie , niech oni nie piszo pod moimi postami
|
|
Witam wiadomość dla Pana Marcina Dz. Panie Marcinie i tu się Pan grubo myli nie ma Pan wszelkich kwalifikacji równych tytułowi magistra ( chyba że ja się mylę) dlatego też ukończone przez Pana studia trwają 3 lata nie 5 i fachowo ( tak wynika z mojej wiedzy) nazywają się też nie studia wyższe tylko studia wyższe ZAWODOWE . Nigdy więcej PiS!
|
|
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za błędne podanie danych o wykształceniu p. Dziekońskiego. Nie mamy nic przeciw wykształconym ludziom, nawet jeśli są dziećmi dyrektorów szkół. Życzę Panu sukcesów pedagogicznych i innych w życiu. Choć rozumiem, że syn musi stanąć w obronie matki, szczególnie jeżeli "załatwiła" pracę i będzie mogła nadal troszczyć się o synka jako "swój" dyrektor, to jednak na Pana miejscu nie ujmowałbym się "całym sobą" za całokształt. Mimo tego mam nadzieję, że wobec Pana kwalifikacji i zapału do pracy, którą widać w polemice, nasze dzieci-uczniowie nie stracą a zyskają. Moja anonimowość to nie tchórzostwo, ale chęć ochrony naszych dzieci ,uczęszczających do 9-tki, przed szykanami i zwykłą zemstą, czego już doświadczaliśmy od tej szkoły. Nigdy więcej PiS!
|
|
To co robi Kaczyniak będzie widoczne dopiero za rok, może dwa i wtedy będziesz dziękował że to wlaśnie on został prezydentem. Widac że znasz się na polityce tak samo dobrze jak na ortografii, PrawdomUwny:-/
|
|
Wow, mówią coś o mojej podstawówce....
|
|
WoW jaka mi nowina taksówkarz też człowiek tak samo jak kasjerki w hipermarkietach muszą gdzieś swoją potrzebe załatwić a że to robił na legalu na trawce to może mu się spieszyło dlanich czas to pieniądz ktoś podwinie kurs i dupaa a jak ktoś tylko z taksówki żyje . Ty a poco tako jazde robić że ten w mercedesie ten z takim numerem uspokoiłeś mnie tym że to był srebny mesiek bo jak... dobra i nie burz się drugim razem jak kogoś spotka który będzie odprawiać swoje potrzeby publicznie;)
|
|
Kto został wójtem w Rutkach?
|
|
Widzę że pojawili się jednak nie tylko zwolennicy marketu ale i przeciwnicy. I bardzo dobrze, bo temu m.in. miała służyć moja wypowieć . Panie / Pani - orzech 555: Wypraszam sobie formułowanie epitetów pod moim adresem. Ja nikoga nie obraziłem, dlaczego ty obrażasz mnie. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, na tym polega demokracja. Jeżeli tego nie rozumiesz to albo jesteś za młody, albo z tamtej epoki. NIe wspomniałem w swojej wypowiedzi nic o Zawadzkiej, tylko o obrzeżach miasta, nie wiem czemu ta ulica tak często się tu przewija. Pisanie o Realu w innym miejscu a o Media Markt w innym jest zwykłym naciągactwem potrzebnym do własnej wypowiedzi. Jeśli chodzi o pozostałych którzy nie głosowali to myślę, że tu właśnie widać ile osób swoje zdanie posiada i ile osób jest przeciwnych budowie. Co by nie pisać i co by nie mówić jest to wielka porażka Pana byłego radnego Szponarskiego i osób które za tym stoją. A mieszkańcy miasta są tylko biernymi obserwatorami zdarzeń, którzy są co pewien czas "wciągani" w ich polityczne gierki. Podsumowując: "Jaszcze się taki nie urodził - co by wszystkim dogodził". Nigdy więcej PiS!
|
|
Ludzie zobaczcie tutaj wszystko jest napisane i nie zakładajcie kolejnych postów Tutaj poniżej jest http://wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoKraj.html Nigdy więcej PiS!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |