Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MANIFEST satanisty, czy "tylko"... czubek? |
generalnie to podobno w barbadosie fajnie ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MANIFEST satanisty, czy "tylko"... czubek? |
Do demeter: Pisanie na forum chyba będzie moim nowym hobby. Teraz jest to już odbijanie piłeczki, bo sam/sama widzisz, że pisanie wielkimi literami pewnych słów to "ukłon" w stronę lomzanina. A co do stylu wypowiedzi to można zauważyć, że wykształceni ludzie którzy sobą coś reprezentuja wypowiadają się właśnie w taki sposób w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów, którzy używają wulgaryzmów i oprócz stawiania zarzutów i kopania dołków nie umieją nic. Występować pod dwoma lub więcej nickami - to chwyt poniżej pasa, i nie oceniaj mnie przez swój pryzmat. Może to właśnie Ty występujesz jako demeter i jeszcze ktoś inny.
|
|
http://www.boss21.republika.pl/Projekt/ W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
zapraszam na www.civicclub.pl badz www.hondatech.pl, tam jestem modem :) moje gg 2921659
|
|
polecam allegro... do każdej formy transakcji. tak kupna - jak i sprzedaży.
|
|
Z tego co mi się obiło o uszy to nie jest nowy tylko przeniesiony z Łąkowej. Zbych
|
|
Dziękuję. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Forum - tak mi się wydaje - powinno mieć inne cele - niż pytania typpu: Kto jedzie do W-wy, B-stoku itp. Od tego są ogłoszenia (bezpłatne zresztą). Może więc warto trzymać się tych zasad - a nie tylko innym wytykać nieporządek, brak organizacji :) Warto zacząć od siebie - / miłego popołudnia :) Spig
|
|
Czy są w Łomży osoby, które ćwiczą już trochę ten sport, bądź tacy którzy chcą, ale nie wiedzą jak się za to zabrać??? Jeśli są tacy to może warto zorganizować w jakiś cieplejszy dzień ( o ile taki nadejdzie niedługo :/ , dla mnie to bez róznicy jaka pogoda) jakąś ustawkę i zobaczyć na jakim poziome są łomżyńscy traceursi. Proszę tylko o odp. nawiązujące do postu, bo już nie chce mi się słuchać o jaki ten sport zły, jakie z nas łobuzy, które tylko niszczą itp. itd. Jakby co to gg 1865755 to może da się cos załatwić jeszcze na Sobotę!!! Pzdr
|
|
Nie Ma Tu Admina I Z Forum Robi Się Jeden " WIELKI BUBEL"
|
|
Jeden z forumowiczów napisał sprzeczne informacje o P. Choińskim. Sprawa trafiłą do prokuratury :)
|
|
fLoorek nie pracuje w zadnym ze sklepow z komputerami. poprostu jestem realisto. a kota w worku niechcial bym dostac...
|
|
a co poszukujesz transportu czy co? he he he zawsze mozesz na stopa
|
|
p.Maćku Powiem tak liczyłem na pana i widziałem pana w tym sejmiku.Na tym forum dostrzegłem że nie potrafisz pan bronić swoich interesow.To jak pan masz bronić interesow tego miasta? Nie interesował mnie panski stan cywilny,ilośc dzieci ,orientacja seksualna etc. Na tym forum pan po prostu dał,jak to sie potocznie mowi ciała. A szkoda.
|
|
witam tem film to dość przekonujące ale mało profesjonalne i "Faktowe" (aferalne) widowisko.Osobiście skłaniałbym się do wersji o tym iż wywiady i rząd USA miały świadomość o istniejącym zagrożeniu i wstrzymywały lub sabotowały przeciwdziałanie odpowiedzialnych za bezpieczeństwo służb. A w jakim celu te wydarzenia i na czyją korzyść każdy może sobie sam dośpiewać. (Izrael-Busch-CIA-Wall Street-Samsung-...)
|
|
DrAgOn19 ten laptop to żadna okazja...
|
|
Drogi stefanku1 ... a kogo popierasz do sejmiku , na radnego czy na prezydenta , napisz . Nie wiem na co liczyłeś z mojej strony jesli chodzi o odpowiedzi , ale zapewniam Ciebie kampania wyborcza to doskonałe życiowe doswiadczenie , nawet kiedy parę osób "dowala mi" na forum ;-) ... Mam nadzieję , że pójdziesz do wyborów i uczciwe oddasz głos na swoich kandydatów , nawet jesli ja nim nie jestem to i tak będę wdzięczny za to. Publicznie deklaruję , iż bedę współpracował ze wszystkimi którzy wejdą do Sejmiku ( bedzie ich 5 -ciu ) , i dopingował do dobrej pracy na rzecz ziemi łomżyńskiej, w nastepnym budżecie województwa warto bedzie powalczyc o sprawy łomżyńskie...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zajrzyj na stronę: www.e-zyczenia.com/bramka-darmowa.html Tu znajdziesz różne.
|
|
Wykaz pieśni, jakie należy spiewać podczas jazdy samochodem: 90 km/h - To szczęśliwy dzień 100 km/h - Ofiaruję Tobie Panie dziś cale zycie me 110 km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie 120 km/h - Liczę na Ciebie Ojcze 130 km/h - Panie, przebacz nam 140 km/h - Zbliżam się w pokorze 150 km/h - Być bliżej Ciebie chce 160 km/h - U drzwi Twoich stoję Panie 170 km/h - Pan Jezus juz się zbliża 180 km/h - Jezus jest tu 200 km/h - Witaj ach witaj sciemka:)
|
|
jak możecie to podawajcie wynik na bieżąco
|
|
Jeszcze 5 takich tematów załóżcie... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
trza sie wybrać do tej metropolii prawdomuwnego ;D Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
stare, znane i niemodne :)
|
|
VirtualDj jest dobry -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Gratulacje dla piłkarzy i kibiców ŁKS, świetny mecz, graty Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Niby w lomży nie ma żadnych budynków na pierwszy rzut oka, ale jak się biegnie to byle murek może być przeszkodą. Prawie wszędzie mozna zrobić jakiegoś vaulta.
|
|
Chuligan napisał: cyt: "PS. Prosze nie wpisywac sie w tym temacie i nie wrzucac swoich dziecinnych komentarzy. Idea warta krwi" To Ty przecież wrzucasz dziecinny txt. Jak malutkie dziecko prosisz.... przebaczcie, ja nie chciałem nic złego. Ja chciałem tylko zabić.... - przecież to nic takiego strasznego!! Jeżeli jesteście na tyle odważni, żeby próbować mordować w biały dzień (zdarzało się to już nawet w tym roku na polskich stadionach i okolicznych ulicach niejednokrotnie) to także z honorem powinniście odbyć karę. Nawet długoletniego więzienia. Czego wy qźwa oczekujecie ??? Zero pobłażliwości dla idiotów. Z Media Markt już ich pogonili. Najwyższy czas na idiotów stadionowych !!!! Popieram rozwiązania brytyjskie: wtargnięcie na płytę boiska: np 10.000 zł. I od razu siedzenie. A rodzinka niech w międzyczasie zbiera kasę na wykup. Nie ma kasy - odsiadka po np. 20 zł/1 dzień. To akurat jak wynika z obliczeń: 500 dni, czyli tak ok 2 lat. Proponuję mimo wszystko rozwagę. To tak jak z seksem. Szklanka zimnej wody - przed !! Może pomoże.
|
|
To był mój rocznik:) 2 klasy równoległe, ale ona była w tej drugiej:) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
To super dzielnica,chyba najspokojniejsza w Łomży.Majek pisze ze najgorsi sa Ci ze Sniadeckiego 7 -a kto tam jest sama dzieciarnia hahaa.Mieszkałem tak 20 lat i nigdy nie dostałem w kły,jast tam spokoj. Mozesz sie tam smiało przeprowadzac ! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
przed meczem, po meczu, poza stadionem. Dlaczego podczas meczu? To jest jekieś dowartościowanie, że przy ludziach modę komuś obijesz? Potrzebujesz jeden z drugim publiczności zapisz sie do sekcji bokserskiej i pokaż co potrafisz. Swoim zachowaniem pokazujecie tylko, że macie wdupie Wasz ukochany Łomżyński Klub Sportowy. Kara finansowa dla klubu jest raczej nie unikniona.
|
|
Identyfikatory to jak ja chodziłem do mechaniaka to były .Z tym moze ja go popieram na parkingu przed szkołą często się kręcili jakieś typy w poszukiwaniu radia .Popieram go a znając Jacka Koconia to można zawsze się z nim dogadać Jurand
|
|
Dzisiaj między 18, a 19.30 jechałem z Białegostoku do Łomży. W Białym ulice praktycznie nieodśnieżane, od centrum do wylotu na Warszawę (wysokość Szosy Północnoobwodowej) tyle co samochody same rozbiły i poodrzucały śnieg na boki. Od tego miejsca, przez Jeżewo, Wiznę do Piątnicy trochę lepiej, ale też koleiny i miejscami śnieg na całej szerokości. Po przejechaniu mostu na Narwi aż do okolic Statoila droga czarna na całej szerokości - mokra, z błotem pośniegowym, ale czarna - byłem mile zaskoczony.
|
|
Drogowcy w naszym wojewódxtwie olali sprawę!! Jechalem w sobote o 7.30 z łomzy do wawy. Najgorzej bylo jeadąc do naszej granicy wojewódżtwa (okolice Gniazdowa), gdzie do tego miejsca drogowcy raz że nie odśnieżyli a po drugie nic nie było sypane. Maxymalna predkosc z jaką mozna bylo bezpiecznie jechać to 60 km/h !!! Normlanie żenada. Dalej juz bylo ok, bo drogowcy z woj. mazowieckiej nie zaspali. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Panie Macieju, Powiem krotko, nie zaglebialem sie w Pana zyciorys, ale z tego co wiem (i widzialem z okna bloku numer 6) to wydaje sie Pan byc odpowiednia osoba na stanowisko na ktore Pan kandyduje i jesli nic sie nie zmieni to moj glos wedruje do Pana 'Mam nadzieję że do urn pójdą także młodzi ludzie na których bardzo licżę i bardzo się cieszę ze na wielu listach tych młodych ludzi jest dużo. ' Z tego co zdazylem sie dowiedziec to wiekszosc moich rowiesnikow niechetnie odnosi sie do wyborow, ubolewam nad tym faktem, oni nie wierza w to, ze moga cos zmienic... Nie wiem czy jest to mozliwe, ale przyszly mi na mysl spotkania w mlodzieza? Chociazby z liceum, wiadomo, 3 klasy to juz osoby pelnoletnie... Mimo tej dyskusji ktora toczy sie wyzej, trzeba pogratulowac Panu Maciejowi, poniewaz jako jeden z nielicznych odwazyl sie na publiczna dyskusje na forum. Kazdy z nas powinien z tego wyciagnac jakies wnioski, moze tu nie tylko chodzi o kase? Pozdrawiam,
|
|
Czy ktoś wie czy w Łomży można kupić rolety rzymskie?? Jak można to gdzie??
|
|
SaneOne napisał: mi tam kiedyś chcieli za.je.bać rower, ale zdążyłem jakoś spier...lić... tam są jakieś bloki komunalne... czyli typowe ognisko patologii... To zdarzenie nie miało czasem miejsca koło bloku nazywanego PEKINEM ? (dla niekumatych - pierwszy blok od Mechaniaka, dużo dzieci biedoty). ale w porównaniu do trójkąta to i tak spokój raczej... Teraz to i na 3kącie jest jako taki spokój nie to co 10-15 lat temu. Ale młode pokolonie już rośnie, hehe. Anonimowiec Niewiem gdzie wy tam macie blok policyjny bo jest tylko jeden w łomzy (tak sadze) na polowej w tym bloku co restauracja pod łosiem Jest tylko jeden. PS. Podsunęliście mi pomysł na fajny temat :) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
łewap.....jeśli jesteś nauczycielem....spytaj o to swego dyrektora....jeśli masz z nim dobre układy..na pewno dofinansuje, bo jest na to kasa...jeśli nie należych do kola wzajemnej adoracji...wyjm kasę z portfela i płać sam... życze powodzenia - Alex
|
|
No cóż, ksiądz to też człowiek nie pozbawiony słabości całkiem ludzkich bo jakie ma mieć? Tylko dlaczego słyszę, że jest lepszy i mądrzejszy od mnie? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
macie sięczym chwalić dzis rano jechałem z ostrołeki do łomży ok a w mieście jak w zabitej wiosce lód śnieg na ulicach od bawełny nie wiem gdzie ty widziałes te mokre ulice zreszta jak co roku w łomzy jest jak na wsi nie wiem jak wy możecie tam żyć
|
|
Witam. Zapraszam zainteresowanych i tych mniej zainteresowanych na obejrzenie naszego forum o ekonomie: http://www.zseiolomza.fora.pl/index.php zapraszam wszyskich
|
|
Policja Milicja a moze powinni DELTE spalowac. Durnie sami podkrecaja atmosfere. Przyklad 2 tygodnie temu probowalem wydostac sie do PRIV samochodu, a Oni namietnie powtarzali ze tedy to wy k.... nie wyjdziecie( chodzilo o glowne wyjscie) - dopiero zdecydowana postawa wiekszosci ludzi z samochodow i tych ktorzy wiedza, ze zawsze na mecz dojezdzamy Busem olsnila ich umysly. Podobnie bylo teraz DELTA tylko czeka zeby zaiszkrzylo aby mogli podlac oliwy do ognia. Oczywiscie iskierka padala z wiadomej strony ....
|
|
szukam zdjec/filmikow robionych przez kibicow w celu przedstawienia sytuacji w sądzie. gg: 9265551 - kazde niepozorne zdjecie moze pomoc, z gory dzieki!
|
|
jarek122 nie oczekuj odpowiedzi , ten pan i na forum potrafi sie jakac !!! a tak nawiasem mowiac to gratulacje panie Zajkowski b.swiezych morsow na forum (ciekawe za ile?)
|
|
A co to są zniki? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Witam Mysle ze pod tym linkiem znajdziesz odpowiedz: http://www.reprezentacja.net/?menu=52 Pzdr Duchu
|
|
moze byscie sprobowali w szkole w jakis sposob rozreklamowac swojo stronke a dokladniej FORUM zeby wiecej osob zagladalo na nio. .
|
|
fLoorek a barbados miesci sie tam co stary atlantik ????
|
|
hehe tez sie zastanawiam... moze zaniki?
|
|
ma ktoś do sprzedania 2 felgi stalowe 15 cali 4X100??
|
|
przyjdź, a sie dowiesz... czy Ty (markac) nie masz co robić, tylko wyszukujesz literówek w tekstach??? zgłoś sie do jakiegoś wydawnictwa, tam płacą za takie rzeczy; połączysz przyjemne z pożytecznym... dla mniej domyślnych errata: *zniżki zamiast zniki, w przedostatniej linijce na plakacie W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a co mnie te forum obchodzi! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jak Woloszanski bedzie robil serie o czasach najnowszych to koniecznie musi tam zawrzec ta wielka niewiadoma ;] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a teraz dran dla porownania koszt poszukiwanych przezemnie mebli na zamowienie wynosil ponad 3000 zl znalazlem takie same lecz nie na zamowienie za 1250 zl wiec jest roznica, a mowienie ze 3 tys za pare szafek i pulek to maly koszt <wow> sieka
|
|
w marcu to samo napiszesz? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
urzad skarbowy, to ja nie wiem czego albo gdzie szukales. Bo segmencik w salonie meblowym to koszt kolo 1500-2000zl z tego co sie rozgladalem, przy czym jest tam faktycznie 5 poleczek na krzyz, ze 2 szafki i mala szafa. Nie mowie juz o tym, ze niektore meble w salonach wystawione na pokaz mialy drzwiczki w szafkach nierowne o 0,5cm, wiec nie wiem czy jakosciowo jest to lepsze. Nie mowie, ze 3000 to maly koszt, ale nie bylo to za pare polek. Za te 3 tys. kupilem szafe rozsuwana, z lustrem po calej wysokosci, dlugosc lacznie cos kolo 3m, zabudowa od podlogi do samego sufitu. Do tego 2 duze biurka, wedlug projektu takiego jak mi pasowal, przy czym duze to np. biurko rogowe z bokami prawie 1,5 na 1,5m, do tego komoda, regalik na ksiazki i jeszcze pare drobiazgow. Wszystko pod wymiar, bo niestety jak chodzilem szukac gotowych mebli, to w zyciu bym tyle w pokoju nie upchal, a miejsce ktore by mi zostalo, to puste katy, tu 30cm tam 20... W samej szafie rozsuwanej miejsca jest tyle, ze wladuje tam 2-3 razy tyle co do kupionego gotowego regalu, wiec dla mnie to byla prosta kalkulacja. Jesli ktos zrezygnuje z luster na drzwiach szafy, to koszt mu pewnie jeszcze spadnie. Moze sprecyzuj tez, co znaczy "takie same ale nie na zamowienie". Bo roznica cen sugeruje, ze chyba faktycznie ktos chcial Cie orznac brzydko mowiac albo nie byly one tak zupelnie "takie same". -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
BIG_NJ--> trzaśnij kiblem szczeniaku . Nie trudno się domyślić że jesteś siurem 14letnim. Graj sobie dalej turnieje w podstawówce w piątnicy i uważaj na siebie dobrze ci radzę.
|
|
"gdzie mam jechać na urlop" - Najlepiej, stąd :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Czy ktoś jedzie może w piątek 10.11. do Wrocławia?? Prosze o kontakt na muskat00@wp.pl pozdrawiam
|
|
Może ktoś zna stronke z której można bezpłatnie wysłać SMS do USA do sieci T-MOBILE kiedyś wysyłałem z tej strony ale teraz nie wchodzi. waldek 27 wtedy nie uważałeś co robisz, teraz rób co uważasz???
|
|
z otwartej ręki powinien dostać za te pojazdy na was... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
jeszcze jest dzieckiem...z wiekiem to przejdzie:) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
W Białym też już o tym wszyscy wiedzą... Na DC++ chodzą już linki do filmiku ;D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A w d.........pie to ma Pan Brzeziński i Sroczyński i Cho()iski, na koszulkach chłopaków nie ma ich nazwiska, a dzieci w Białym muszą się krztałcić Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Żałuje że w Białymstoku nie mieszkam :( :D W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dzięki wszystkim za wieści, wiadomo jednak że w blokach mieszkają różni ludzie . W życiu trzeba sobie jakoś radzić. Nara "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
heh. lapcie STOPA !!!!
|
|
mewa no pieknie radar w oczach . no prawie cyborg : szłas po pasach , wyprzedali na pasach i jeszcze ten jeden nie zachamował. A zapomniał bym czułas woń piwa??? buheheheheh jesteś śmieszna trzeba czasami zerknąć jak się wchodzi na pasy a nie jak święte krowy pod samochód wchodzicie. No i nie zapomnij że leciałas od stomatologa państwa P. buhhhhhheee a moze myślałaś o zębie a nie o pasach???
|
|
http://youtube.com/watch?v=LHirBy3M_Ak&mode=related&search= strach będzie mieszkać tam, uczniowie za chamskie zachowywanie "się" nie otrzymają promocji do następnej klasy ;D jak oceniacie jego szanse na prezydenturę, ale tak na serio? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Tylko zeby Narwi nie przekroczyl
|
|
Temat jest świetny i nie wiem dlaczego nie chcecie jego odświeżać. Dziś ukazała się informacja na onecie, że spot wyborczy tego kandydata bije rekordy popularności. Ten gość jest lepszy od Jasia Fasoli! http://wiadomosci.onet.pl/1431420,18,item.html
|
|
Tanie ksero znajduje się tez w Pelikanie i w sklepie papierniczym obok - 10 gr strona.
|
|
to zalerzy co chcesz zeby ci ten lekarz robil :D
|
|
szukam nutki "Bartek Kalinowski- Pokemony" ma może ktoś ?
|
|
Syrenke :p (Stalowa Łapa temat już taki był może tam znajdziesz ciekawsze wypowiedzi)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |