Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skandaliczne sytuacje w łomżyńskich kościołach |
Najważniejsz w życiu jest jednak inteligencja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skandaliczne sytuacje w łomżyńskich kościołach |
10-15 lat temu nietylko na trojkacie bylo niebezpiecznie lecz w calym miescie, łomza w tamtym czasach byla na 2 miejscu w kraju pod wzgledem przestepczosci ,kradzieze,wlamania,rozboje byly standardem i niema sie co tym trojkatem podniecac bo wtedy takie czasy byly po 89 hehe
|
|
bys sie cieszyl łochu jakby twoje było co?
|
|
hej...mam pytanko czy ktos z Was sie orientuje czy jutro bedzie transmisja siatkowki na ogolnym Polscacie i o ktorej...bo w programie TV nie ma nic o tym...a chiałabym obejrzec...szukałam ale nic nie moge znalezc na ten temat...Pozdrawiam
|
|
Witam Czy nie sądzicie że 4lomza przesadza trochę z tymi reklamiami wyborczymi? Włąsnie odwiedziłem 2 największe portale białegostoku i tam tak nachalnie i w takiej ilości nie pojawiają się tego typu ogłoszenia. Rozumiem że portal chce wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy z kandydatów ale są chyba jakieś granice rozsądku. Witek
|
|
Jarek122 szukasz dziury w całym. Większość wie, że limity są ustalone w ustawie czy rozporządzeniach i każdy kto poważnie myśli o pracy w samorządzie nie może ich przekroczyć. Jakie to ma znaczenie czy jest to 2,3,czy 4 tys, może mniej a może więcej. Nie są to Twoje pieniądze więc nie siedz w cudzej kieszeni. Piszesz że najważniejsza jest inteligencja więc skąd takie pytania, prowokujesz do dyskusji która nie prowadzi do nikąd. Jeśli chcesz komuś zaszkodzić tak z przekory to właściwa droga ale niekoniecznie ma coś wspolnego z inteligencją. Lomzanin - a Ty za ile?
|
|
Spokojnie, jeszcze kilka dni. Raz na parę lat można wytrzymac. Każdy musi z czegoś żyć (nawet właściciele portali internetowych).
|
|
Sporobój w STOLMEBie dobre szafy na zamówienie :D na nowogrodzkiej
|
|
zobacz w salonie CENTER MEBEL. ul.sikorskiego . ewentualnie zorientuj sie u prywatnych stolarzy bo ceny sa konkurencyjne a wykonanie bardo dobre.
|
|
podaj email a dam ci najlpszego fachowca w lomzy, nikt takiej precyzji nie ma jak ten czlowiek. pozdrawiam
|
|
buhahahah no jasne ale to nie realne do wykonania nie jestem takim łosiem jak ci co sie lali z psami :PP
|
|
.
|
|
ja tam nawet na to nie patrze:) a Wy? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Jestem w trakcie wielu spotkań wyborczych, ale teraz na moment wpadłem do pracy a tu znów wielka koalicja - " jarek122 , łomżanin i stefanek1" -atakuje. Panowie , byście sobie już to wszystko odpuścili ale proszę was jeszcze raz o szczerą odpowiedź - kto jest waszym dobrym kandydatem do sejmiku, na radnego i na prezydenta ??? - proszę tylko o tyle odwagi , bo raczej na podanie waszego imienia i nazwiska nie mogę liczyć. ;-) Co do limitów , każdy komitet i osoba ma limit , ale w trakcie trwania kampanii nie wszyscy wykorzystuja te możliwosci wiec są mozliwe przesunięcia w ramach jednej listy, ja skorzystałem z tej mozliowści i dostałem od pełnomocnika finansowego Platformy Obywatelskiej taką zgodę. Pozdrawiam i lecę dalej - lista spotkań do piątku bardzo długa , jutro Grajewo i Kolno i jeszcze raz Łomża...
|
|
takie szafy to nawet droga sprawa, a za 3 razy mniejsza cene mozna kupic doskonaly odpowiednik takich szaf lecz juz w wymiarach standardowych.ale w sumie jak stoja juz to nie ma zadnej roznicy
|
|
fLoorek przyzwyczaj sie, bo prawdomuwny juz nie pierwszy raz pisze, ze mieszka w bialym, a adres ma lomzynski ;) to bedzie jedna z zagadek XXI wieku ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wcale nie sa takie drogie, to raz. Dwa, ze sa bez porownania bardziej pojemne i wygodne, to dwa. Trzy, ze nie ma szans dopasowac standardowa szafe w tak optymalny sposob, jak robiona na wymiar. Ja zawsze zamawiam meble w tej samej firmie i jestem bardzo zadowolony, bo robia dokladnie, pomoga rozplanowac, doradza co lepsze, sam montaz robia blyskawicznie, wiec nie wiem czemu mialbym kupowac gotowe meble w salonach. Ceny wrecz odstraszaja jak policze co za to mam. A drogie w tych szafach sa przede wszystkim lustra, wiec jesli ktos chce wstawic kilka duzych, to faktycznie koszt rosnie. Jak dobrze pamietam, to za meble do pokoju zaplacilem cos ponad 3000, a bylo tego sporo. Jak chodzilem po salonach, to w tej cenie nie kupilbym wszystkiego, wymiarow to juz na pewno bym nie dobral, no i pojemnosc duzo mniejsza.
|
|
jest transmisja o 5 rano na polsacie
|
|
mi to nie przeszkadza... tylko jedne mi przeszkadza... te BEEPPPPP!! :/
|
|
Jakie są twoje ulubione grypsy. Piszcie grypsy
|
|
czy ty wiesz dziecko co to jest gryps???
|
|
Pilnie potrzebuje opisu obrazu Piotra Michałowkiego pt " Bitwa pod Samosierrą" Możę ktoś wie gdzie mogę znaleźć taki opis, bo nigdzie nie mogę znaleźć...Z góry dzieki.... Bimbo
|
|
wyjdź już z talerza bo cię frytki napierdo....
|
|
Hej! chce ktos materiały do matury ustnej o d. szlacheckim? kontakt na gg 604 92 62
|
|
Czy ktos jedzie do Białego??
|
|
http://www.sciaga.pl/tekst/3263-4-romantyzm_klasycyzm http://www.google.pl/search?hl=pl&hs=bjB&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=bitwa+pod+samosierr%C4%85+Piotr+Micha%C5%82owski&spell=1 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Po pierwsze te forum jest od przedwczoraj, , mielsimy duzo gosci ale nie rejestrowalo sie nie wiem dlaczego, moze im sie nie podobalo ale trudno, po drugie, myslelismy z chopakami zeby umiescic link/baner na stronce ekonoma, tylko trzeba zagadac z odpowiednia osobą:)
|
|
|
pewnie Ci co kiedyś pisali LOVE wszędzie
|
|
Jesteś Bałwanem Wykastrowanym W Iglo
|
|
jaki z tego motyw? - trzymaj trampki w lodówce.
|
|
Tak wiem co to jest gryps frajerze tak twój stary ma na imie a ty zły_człowieku hehe jaki nick to bajki mozesz sobie oglądać o19 na jedynce albo do sąsiadki ogladać Carton Network bo w domu nie ma, a i jeszcze jedno jak nie pasuje coś to zamkinij pysk zdziro
|
|
www.mamuciadolina.pl Co prawda nie na mazurach, ale nawet tam nie znajdziesz takich atrakcji.
|
|
Jeśli pogoda ci nie sprzyja - to pierdolnij ojca w ryja! Czy ktoś wie jak się nazywał temat w którym było poruszone skróty i slangi ? dla nie kapujących chodzi mi o tłumaczenie np ABC - Absolutny Brak Cycków itp
|
|
Tak jak w temacie... Jeździ ktos systematycznie do Kielc albo sie wybiera nidlugo.
|
|
prawdomuwny - bo wylaczyles glosniki...
|
|
Bijmy brawa dla tego który te beep wyłączył i się schował...
|
|
Sa foty tych imprez, gdzie dostepne sa nie tylko ich miniaturki??
|
|
Ludziska pomocy macie moze takie programy: NKFlasher479b001.exe Nokia FlashTool v7.3.exe Flasher478b5.exe NokTool.exe Pomocy. Jesli ktos ma te progsy albo chociaz jeden to prosze o wysłanie na e-maila. Z gory dzieki =D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jkl_spoxer@vp.pl
|
|
kliknij w fotke chłopcze to będziesz miał Big Foto
|
|
http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM :DDDDDD to jest prawda :) http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061030/BIALYSTOK/61029013
|
|
Chodzi mi bardziej o fotki z pierwszego linku (ftb). pzdr
|
|
hahahahah będą mieli odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu hahaha krzysztof kononowicz ;D lucyna
|
|
Panie Macieju. odpowiem Panu w imieniu w imieniu jarka122 i jemu podobnych: Boze strzez mnie od przyjaciol bo od wrogow obronie sie sam. Reszta jest milczeniem. Dobrej nocy.
|
|
hej - zly czlowiek , umiesz czytac ??? jesli tak to poczytaj sobie ten temat od poczatku , a wtedy sie dowiesz ze on nie odpowiedzial prawie na nic (odpowiadal pytaniami ! ) Panie ZAJKOWSKI - WSTYD !!! do zobaczenia wkrotce !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() caractère allemand
|
|
Przyjdź psikutasie na trójkąt to już zginołeś. A gdybym sie ciebie bał to już dawno mnie tu by nie było fiodorze. Pks to ty z Łomży jedziesz do domu, do mamy i taty na wieś. Sczeniak to cie dymał w szkolnym kublu. i NIe jestem z Piątnicy a ni z podstawówki cieniasie. A gnojki to ty jesz na śniadanie. Ja jestem siurem ??? Bo go mam. Ty go niemasz i zazdrościsz nam. Mam na siebie uważac ??? heh Ja teraz to boje sie o ciebie. Ja kozak?? Ty wozisz sie jak woźny. A po drugi ile ty fiodorze masz lat ??
|
|
Jak najbardziej, oczywiście, że tak.
|
|
Aha, chcę jeszcze zachaczyć o Karkonosze, jakby ktoś chciał się zabrać... Zbych
|
|
hej, może ktoś wie, czy w Łomży jest jakaś szkoła, treningi jogi? Jeżeli tak to gdzie....
|
|
BIG...--> CHYBA SIĘ OBSRAŁEŚ Z LEKKA. BUHEHEHEHE. JESTEŚ WIEŚNIAKIEM WYSTARCZY ZERKNĄĆ "...ni z podstawówki cieniasie" BUHEHHEHEH . MYŚLĘ ŻE JESTEŚ NASTĘPNYM DOWNEM SKRZYWDZONYM PRZEZ SĄSIADA. TRZEP SIĘ DALEJ SYNKU BO TYLKO TO CI POZOSTAŁO.
|
|
hahahaha "papierosów nie bedzie NIC NIE BEDZIE" sLedzie głosujcie dobrze bedziecie mieLi on wie co ma co ma robic :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
obadajcie jeszcze to: http://www.podlasiexxi.isx.pl/filmiki/ filmik napad program.wmv ten sam koles
|
|
ooo nice trzeba byc. bywam na wszystkich imprezach patronowanych przez klubowa The pink be so nice nie przegapie tego
|
|
jeszcze to :) http://youtube.com/watch?v=pSkNqn1Q2b8&mode=related&search
|
|
poszukaj w google.pl
|
|
mam 36 lat a Ty? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
za zimno jest:) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Bedzie karac kierowcow za alkohol, za narkotyki i... za papierosy! a co hehehe a i jeszcze: bedzie praca dla mlodziezy i dla ludzi ;D bueheheh W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
giina: to jest ewidentnie reklama. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Widzę, że Twoja awersja wynika z różnicy wieku, a przynajmniej tak mi się wydaje. Czy mam rozumieć, że My także mamy stać w kolecje po papier toaletowy?? Pisząc, że w mieście nie ma miejsca do zabawy, mylisz się- zapewniam. Miejsce jest, tylko ludzie są jeszcze mało imprezowi... Ale to się zmienia i to w dobrym kieunku. Z resztą co Ciebie to interesuje... Pokazałeś Swoje nastawienie... A co do mojej osoby, to nie wysuwaj pochopnych wniosków; grubo się mylisz...
|
|
anthony ty nie ucz mnie polszczyzny!!! jestem ciekaw czy w 4 oczy tez bys byl taki mocny!!! spojrz na swoje wątki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jak chce to niech zaklada!! a co cie to ?!?!?! nie badz taki madry bo juz 1000 razy pisales ze "juz ktos taki temat napisal"
|
|
Ale temat bardzo interesujący jeśli chodzi o bezpieczeństwo nasze. mam pomysła na nowy temat. róbmy swoje
|
|
Myślę, że tak. Chyba, że wy macie inne zdanie.
|
|
I nie było Ciebie w piatek???
|
|
A moze ma ktos z was soundtracki z serialu prison break chodzi mi o nuty hip hopowe
|
|
Świetnie, chyba o to chodziło. Roztargnieni wyborcy nie zobaczą tabliczek i nie zagłosują. I tak, moi rodzice, przychylni hipermarketowi, nie oddali głosów :|
|
|
Loko: skąd, nie z kąd, hamujesz, nie chamujesz... I Ty próbujesz dyskutowac o przepisach drogowych? Idź do "Adulka" pojeździć samochodem na pedały, a nie na ulicę :(
|
|
WŁĄCZ JAKIŚ, NIE OGLĄDAM JUŻ.
|
|
Chciałbyś...
|
|
Ile moze kosztowac bęben taki na mecz??? Zbych
|
|
REFERENDUM było sprawdzianem jakiegokolwiek myślenia mieszkanców naszego miasta i widać już efekty. a bo nie było tabliczki, a bo nie podali karkti do ręki. wiedzieliście, że jest referendum? nie macie języka? trzeba było się zapytać. żydowscy sklepikarze mogą triumfować chociaż oczywiście ostatni głos nalezy do radnych, a ci widząć 80% poparcie dla hipermarketu nie mają CHYBA wyjścia i POWINNI zagłosować tak jak chce większość ludzi która na nich głosowała
|
|
Kononowicz Krzysztof, za szybko pisze :P
|
|
"No pan Brzezińki wykazywał się przez 4 lata i starczy.Trzeba dać innym szansę!!!" A czym się Kolakowski wykazał przez rok poslowania?
|
|
Powinien powstać w centrum i basta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |