środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
o co chodzi z tymi przetargami na prowadzenie osrodkow dla cudzoziemców w Łomży?

SaneOne zgadzam sie z toba, za moich czasow bylo inaczej, czlowiek choc wiedzialz e da rade nie mogl sie odezwac bo nie wypadalo a teraz, wstyd *****!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: o co chodzi z tymi przetargami na prowadzenie osrodkow dla cudzoziemców w Ło

BIG_NJ=to co usyszal na plytach TEDE, heheh grypser, po drugie to prosze cie maloletni kolego tam jest "pij z drąga" a "nie pij stronga", hahah, ja stary ale sie czlowiek orientuje troche a tu wileki fan i taka muka, ehhh wstyd!!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Re: o co chodzi z tymi przetargami na prowadzenie osrodkow dla cudzoziemców w Łomży?

Nie da się, ukryć...Odkąd mam samochód Białystok na mnie i mojej rodzinie zarabia. Prawie w każdy weekend wożę ciocie, wujków itp. na zakupy do tego Auchan, w którym rodzina również zjada coś lub przynajmiej wuj "chlapie" piwo. Ilu takich wujków i cioć przyjeżdża do Białego na zakupy i korzysta nie tylko z marketu? Przyznaję sięzatem bez bicia-Białystok zbija na mnie kasę.

Re: o co chodzi z tymi przetargami na prowadzenie osrodkow dla cudzoziemców w Łomży?

http://wiadomosci.onet.pl/1431420,18,item.html i onet napisal o nim ;]

Bimbo

to wybierzmy Panią Hoffman:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Autor: peter (---.lom.vectranet.pl)
Data: 09-11-06 23:50
Masz rację, faktycznie

LOL....pierwszy raz złapałem starszego na takim błedzie...Yeeee:)
POzdrawiam Cię!;)

tez jestem na "tak" dla galerii, a nasi drodzy handlowcy i sklepikarze niech odpowiedzą na pytanie ile razy oni sami jeżdżą do b-stoku lub w-wy w miesiącu robiąc niemałe zakupy w auchanie,tesco i innych marketach bądz galeriach!!!! dosyc tych wiecznych zakazów z ratusza dotyczących czy to budowy duzych galerii czy nawet stawiania ogródków piwnych w lato na starówce,ktora zamiast dudnic życiem umiera juz po 18!!!!!

Re: o co chodzi z tymi przetargami na prowadzenie osrodkow dla cudzoziemców w Ło

gratulacje tyku ;]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Dla zwoleników Venery czy jak to się tam ma zwać. Na 100% nie bedzie tam żadnego kina i nie bedzie media markt. Kto widział plany ten wie.
Także spewnością wielu co najmniej troszke się rozczaruje.
Wg. mnie miasto powiną wydusić na echo minimum te kino.
A tak to bedzię troche wieksza pewnie ładniejsza stokrotka.
Ps.
Nie jestem za żadną ze stron.

Wie ktoś może coś o tej dysce.
czy sprawdzają tam dowodziki???:D:D:D

Sprawdzają:)

NeoZdrada* Lepiej Brzmi;)

Bubbles in Champagne and GREAT Playing

Fanatyzm niszczy, ale bliższy jest mi kraj ojczysty każdy inny niższy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org