poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niewidzialni Słowianie

WITAJCIE

JEŚLI ZNACIE BLUESA ODEZWIJCIE SIĘ WIADOMOŚĆ O JEGO ŚMIERCI POWALIŁĄ MNIE NA KOLANA BĘDZIE NAM GO NAPEWNO BRAKOWAC BYŁ SUPER GOŚCIEM JEŚLI MACIE POMYSŁ JAK MOŻEMY POMÓC JEGO RODZINIE TO DAJCIE ZNAĆ WOJTAS MAM NADZIEJĘ ŻE W NIEBIE BĘDZIE CI LEPIEJ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niewidzialni Słowianie

Zdecydowanie polecam Ci Pania Doktor SLIWECKA - niesamowita kobieta - i niesamowity lekarz rodzinny. Doskonale podejscie do pacjenta. To jest pierwszy lekarz jakiego znam, dla ktorego od samego poczatku pacjent jest najwazniejszy - pacjent i jego dobro. Przez pewien czas bylam stala pacjentka w jej gabinecie. Poszlam tylko po "jakis" anybiotyk na przeziebienie... ale ona nie zbyla mnie po 2 min... Przy naszym pierwszym spotkaniu dlugo ze mna rozmawiala, widzialam,ze zalezy jej na tym,aby jak najwiecej dowiedziec sie o mnie i o stanie mojego zdrowia...
To ona zasugerowala,zebym zrobila badania o ktorych ja nie mialam pojecia, ze moga mi byc potrzebne. To ona pierwsza - bez zadnej sugestii z mojej strony - dostrzegla,ze moze oprocz przeziebienia jest jeszcze pare innych rzeczy ktore powinnam sprawdzic. To ona nakierowala mnie na lekarza specjalnosci, ktory wrescie byl w stanie pomoc mi, z problemami, do ktorych ja zaczelam sie przyzwyczajac - bo zaden lekarz do tej pory nie potrafil mi pomoc. Doktor Sliwecka jest ltez ekarzem rodzinnym wielu moich znajomych i kazda z tych osob jest nia zachwycona. Wiem, ze Pani Doktor przyjmuje w przychodni, ktora miesci sie w budynku Telekomunikacji Polskiej na Ksiecia Janusza (z tylu budynku - wjazd od Stokrotki) -przychodnia nazywa sie "Remedium" albo cos w tym stylu - nie pamietam dokladnie. Sprawdz - a gwarantuje,ze bedziesz rownie zadowolony.
M.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Moim zdaniem on ma na celu rozbicie głosów wśród wszystkich kandydatów na prezydenta w Białymstoku...Jego kandydatura może b.wiele zmienić.

lol

Kibice ŁKSu Łomża organizują wyjazd na ten mecz.

Cena (przejazd + bilet) zależy od ilości chętnych, nie powinna jednak przekroczyć 50zł.

Do Opola z Łomży jest ponad 450km, aby zdąrzyć na mecz z
Placu Niepodległości (dawny dworzec PKS) wyruszamy już o godzinie 3:00.

Zapisy na wyjazd prowadzone są w sklepie czapniczym przy ul. Krótkiej.
Nalezy mieć ze sobą 30zł zaliczki oraz numer PEESEL.

Więcej informacji -> WYJAZD DO OPOLA

Wzór plakatu do drukowania i rozwieszania w mieście:

NIe PiS i Lech Antoni Kołakowski ma w programie wielkopowierzchniowe sklepy na obrzezach miasta.

http://allegro.pl/search.php?string=kononowicz - to już lekkie przegięcie.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9493
..i wszystko jasne

To, że pan Z. przyznał się świadczy tylko o tym, że wokół budowy tego marketu jest wiele nieprawidłowości a nawet przypadków złamania prawa. Potwierdzil to nawet sąd w Warszawie, do którego dojścia napewno nie mieli kupcy ani okoliczni mieszkańcy. Nie może być więc żadnych spekulacji na temat przekupstwa. Jak do tej pory przekupiony to raczej był pan Z. ...

Dlaczego w Łomży nowa fontanna będzie miała patrona i nazwę Kononowicza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org