wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ustawa o związkach partnerskich jest potrzebna ?

JaSTRZaB: ja jestem z własnej sieci :-)

KoSmiTk@: Sawana ma tylko jeden minus - wystrój wnętrza... Proponuję Diavolo.

Może jeszcze jacyś chętni? ;]

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ustawa o związkach partnerskich jest potrzebna ?

Protagoras- " uczciwie wreczyc lapowke "- hehe, dobre:) przypomina mi to film "Pilkarski Poker" gdy jkeden z sedziow mowi " o nie, ja jestem uczciwy, zaplacili za 3:0 i bedzie 3:0" :))))

W 4 porach roku jest całkiem niezła, ale oni tam chyba mocno oszczędzają na dodatkach...

Mi osobiście najlepiej smakuje w Osterii

Raz dałem się namówiś na Diavolo... ledwo do domu doleciałem... :-)

"chakiery" sa brzydkie... ! :)

Ehh propus* ***** przecież ja pisze że w Stanach nie ma "alt-ów" i nie ma polskich znaków, a zadziwia mnie że w texcie DaSto nagle się pojawiły polskie znaki...
a co do siedzenie przy kompie to była przenośnia idioto!!

"w szpitalach amerykańskich nie ma takiego tłoku w szpitalach jak kiedyś u nas, czy jak podczas ostrego dyżuru w "Ostrym dyżurze" i po kilku dniach pacjentom nie każe się schodzić z łóżek by zdrowieli na stojąco, lub w najlepszym razie na siedząco - jak kosmitko sugerujesz"

Ja pierdole potwierdzasz moje słowa, ja nie sugeruje że po 5 dniach wygonili go ze szpitala, lecz to że chłopaczek wymyślił sobie wypadek i oczekuje współczucia. Po 5 dniach po takim wypadku leżałby jeszcze w szpitalu, tym bardziej w USA, zatrzymaliby go z kilka tygodni. A co do laptopa, to nie chce mi się zbytnio wierzyć. Wiem że w USA posiadanie laptopa jest tak rozpowszechnione jak posiadanie komórki, ale nie przesadzajmy...

"A Polacy to już w ogóle, jak zwykle kombinują - wszystkie inne normalne narody mają swoje literki na klawiaturach - Rosjanie cyrylice, Niemcy umlauty, ale Polacy nie, bo Polacy chcę mieć u siebie namiastkę Ameryki i nie uznają na klawiaturach Polskich znaków - cóż za obraza!" - przypierdalasz się bez powodu, po co Polacy mają umieszczać na klawiaturze cały alfabet, skoro można przy użyciu "ALTa" (Np):
- "a" zamienić w "ą"
- "c" w "ć"
- "z" w "ż"
- a "x" w "ź"
po co zaśmiecać klawiaturę niepotrzebnymi klawiszami. To może szanowny propus(ie)* zasugerujesz jeszcze żeby na klawiaturze umieścić klawisze oznaczone "TAK" "NIE" "ZIGNORUJ" "DALEJ>" "<POWRÓT"... które często pojawiają się w komunikatach??

Rozśmieszyłeś mnie :D

P.S. propus zadbaj o ortografię

:D

Zawsze, z Tobą będe...

Jak lepiej - żyć byle jak czy dobrze umrzeć?

Widzę że ty także spostrzegłeś że lepiej jest byle jak żyć niż dobrze umrzeć.
Głowa do góry. Jesteś młody, silny i w miarę jeszcze zdrowy. Poobijanie to nie to co połamanie. Twój optymizm nie pozwoli abyś się łamał. Mam nadzieję że podziękowałeś dla swego anioła stróża ( i nie tylko jemu )za tak szczęśliwe wyjście z tej opresji. Dalej też się wszystko ułoży. Życzę pomyślności.

Studenci szukający pracy z ogłoszeń 4lomza! Spotkajmy się, rozważmy co umiemy a czego nie i sami dajmy sobie zarobić! Czekam na odzew!

P.S.
Mam nadzieję, że nie okaże się to następnym chorym pomysłem, który nie wyjdzie poza Forum.

Zawsze, z Tobą będe...

Na pewno śpiewały na kontrowersyjne tematy.
Bo skoro "sprowokowały do licznych dyskusji"...
:-)

Pozdrawiam.
grover

W Łomzy sa jak narazie trzy radia (nie licze studia R. B-STOK).
1. Radio Nadzieja - regionalne
2. Radio Łomza, (czy plus kto wie) - lokalne
3. Radio Bab - lokalne
kazde z nich ma swoja specyfike programowa, muzyczna itp...
kazde z nich rozni sie osobowoscią i atmosfera, ktora tworzy ekipa
w kazdym z nich mozna inaczej doswiadczyc "radiowosci"
Kazde z nich ma swoja rzesze przeciwnikow i zwolennikow,
...i mysle niech tak pozostanie...

nazis

Treść jest ukryta

Jestem absolwentem Zespołu Szkół EKonomicznych i Ogólnokształcących nr 6 w Łomży i chciałbym podjąć staż, niestety w urządzie pracy ciągle słyszę to samo: "Przykro mi ale nie mamy funduszy", więc kiedy będą te fundusze i Tu Pytanie do Wszystkich ?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Bo problem dopiero się zrobił jak powstawialismy szczelne okna, którymi to przezcały czas był przewiew powietrza, a teraz nie ma. wielu narzeka na pleśń i narastające powoli grzybki na naszych ścianach, ale to bynajmniej nie jest wina okien, bo okna nie powiiny stanowić głównej drogi wentylacji (teoretycznie przynajmniej)

A ja zapraszam zainteresowanych do DARMOWEGO podłączania sie do mojej prywatnej sieci radiowej.Jedyny warunek to posiadanie własnego sprzętu radiowego.No i oczywiście narazie nie mam czasu i podłączenia będą od wakacji .Poprostu chcę pograc sobie w wakacje w Counter Strike.Oczywiście serwer będzie 24 h na dobe.To nie jest jakaś zasrana komercja i nie będę podłączał lamusów

Wypierdajaj!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org