poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ustawa o związkach partnerskich jest potrzebna ?

JaSTRZaB: ja jestem z własnej sieci :-)

KoSmiTk@: Sawana ma tylko jeden minus - wystrój wnętrza... Proponuję Diavolo.

Może jeszcze jacyś chętni? ;]

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ustawa o związkach partnerskich jest potrzebna ?

Protagoras- " uczciwie wreczyc lapowke "- hehe, dobre:) przypomina mi to film "Pilkarski Poker" gdy jkeden z sedziow mowi " o nie, ja jestem uczciwy, zaplacili za 3:0 i bedzie 3:0" :))))

W 4 porach roku jest całkiem niezła, ale oni tam chyba mocno oszczędzają na dodatkach...

Mi osobiście najlepiej smakuje w Osterii

Raz dałem się namówiś na Diavolo... ledwo do domu doleciałem... :-)

"chakiery" sa brzydkie... ! :)

Ehh propus* ***** przecież ja pisze że w Stanach nie ma "alt-ów" i nie ma polskich znaków, a zadziwia mnie że w texcie DaSto nagle się pojawiły polskie znaki...
a co do siedzenie przy kompie to była przenośnia idioto!!

"w szpitalach amerykańskich nie ma takiego tłoku w szpitalach jak kiedyś u nas, czy jak podczas ostrego dyżuru w "Ostrym dyżurze" i po kilku dniach pacjentom nie każe się schodzić z łóżek by zdrowieli na stojąco, lub w najlepszym razie na siedząco - jak kosmitko sugerujesz"

Ja pierdole potwierdzasz moje słowa, ja nie sugeruje że po 5 dniach wygonili go ze szpitala, lecz to że chłopaczek wymyślił sobie wypadek i oczekuje współczucia. Po 5 dniach po takim wypadku leżałby jeszcze w szpitalu, tym bardziej w USA, zatrzymaliby go z kilka tygodni. A co do laptopa, to nie chce mi się zbytnio wierzyć. Wiem że w USA posiadanie laptopa jest tak rozpowszechnione jak posiadanie komórki, ale nie przesadzajmy...

"A Polacy to już w ogóle, jak zwykle kombinują - wszystkie inne normalne narody mają swoje literki na klawiaturach - Rosjanie cyrylice, Niemcy umlauty, ale Polacy nie, bo Polacy chcę mieć u siebie namiastkę Ameryki i nie uznają na klawiaturach Polskich znaków - cóż za obraza!" - przypierdalasz się bez powodu, po co Polacy mają umieszczać na klawiaturze cały alfabet, skoro można przy użyciu "ALTa" (Np):
- "a" zamienić w "ą"
- "c" w "ć"
- "z" w "ż"
- a "x" w "ź"
po co zaśmiecać klawiaturę niepotrzebnymi klawiszami. To może szanowny propus(ie)* zasugerujesz jeszcze żeby na klawiaturze umieścić klawisze oznaczone "TAK" "NIE" "ZIGNORUJ" "DALEJ>" "<POWRÓT"... które często pojawiają się w komunikatach??

Rozśmieszyłeś mnie :D

P.S. propus zadbaj o ortografię

:D

Zawsze, z Tobą będe...

Jak lepiej - żyć byle jak czy dobrze umrzeć?

Widzę że ty także spostrzegłeś że lepiej jest byle jak żyć niż dobrze umrzeć.
Głowa do góry. Jesteś młody, silny i w miarę jeszcze zdrowy. Poobijanie to nie to co połamanie. Twój optymizm nie pozwoli abyś się łamał. Mam nadzieję że podziękowałeś dla swego anioła stróża ( i nie tylko jemu )za tak szczęśliwe wyjście z tej opresji. Dalej też się wszystko ułoży. Życzę pomyślności.

Studenci szukający pracy z ogłoszeń 4lomza! Spotkajmy się, rozważmy co umiemy a czego nie i sami dajmy sobie zarobić! Czekam na odzew!

P.S.
Mam nadzieję, że nie okaże się to następnym chorym pomysłem, który nie wyjdzie poza Forum.

Zawsze, z Tobą będe...

Na pewno śpiewały na kontrowersyjne tematy.
Bo skoro "sprowokowały do licznych dyskusji"...
:-)

Pozdrawiam.
grover

W Łomzy sa jak narazie trzy radia (nie licze studia R. B-STOK).
1. Radio Nadzieja - regionalne
2. Radio Łomza, (czy plus kto wie) - lokalne
3. Radio Bab - lokalne
kazde z nich ma swoja specyfike programowa, muzyczna itp...
kazde z nich rozni sie osobowoscią i atmosfera, ktora tworzy ekipa
w kazdym z nich mozna inaczej doswiadczyc "radiowosci"
Kazde z nich ma swoja rzesze przeciwnikow i zwolennikow,
...i mysle niech tak pozostanie...

nazis

Treść jest ukryta

Jestem absolwentem Zespołu Szkół EKonomicznych i Ogólnokształcących nr 6 w Łomży i chciałbym podjąć staż, niestety w urządzie pracy ciągle słyszę to samo: "Przykro mi ale nie mamy funduszy", więc kiedy będą te fundusze i Tu Pytanie do Wszystkich ?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Bo problem dopiero się zrobił jak powstawialismy szczelne okna, którymi to przezcały czas był przewiew powietrza, a teraz nie ma. wielu narzeka na pleśń i narastające powoli grzybki na naszych ścianach, ale to bynajmniej nie jest wina okien, bo okna nie powiiny stanowić głównej drogi wentylacji (teoretycznie przynajmniej)

A ja zapraszam zainteresowanych do DARMOWEGO podłączania sie do mojej prywatnej sieci radiowej.Jedyny warunek to posiadanie własnego sprzętu radiowego.No i oczywiście narazie nie mam czasu i podłączenia będą od wakacji .Poprostu chcę pograc sobie w wakacje w Counter Strike.Oczywiście serwer będzie 24 h na dobe.To nie jest jakaś zasrana komercja i nie będę podłączał lamusów

Wypierdajaj!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
rolnictwo
Do skoszenia 2 ha łąki.
tel. 517981200
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org