Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto normy unijne odzwierciedlone wyrokiem trybynału w Strasburgu |
Kilkanaście minut temu byłem świadkiem, podobnie jak wszyscy wychodzący z łomżyńskiej Katedry, żenującej sytuacji. Otóż grupka kilku osób rozdawała ulotki przedwyborcze z partii X (z litości przemilczę nazwę). Gdyby była to inna partia - również napisałbym tego posta. Jestem zbulwersowany całą sytuacją , uważam, że miejsce przed kościołem nie jest właściwe dla przedwyborczej agitacji... Wstyd ! Tak się nie robi ! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto normy unijne odzwierciedlone wyrokiem trybynału w Strasburgu |
Śniadeckiego - to już południowcy, czyli trochę blokersów, trochę dresów, trochę hip-hopowców i reszta. Ogólnie ulica taka sobie, bywają gorsze w Łomży, choć jest mniej spokojnie niż na tej na której teraz mieszkasz, hehe. Jest też wielu dobrych chłopaków z ŁKS-u, czyli nie jest źle. :)
|
|
Chciałbym poruszyć temat zachowania się policji na meczu ŁKS- Polonia Warszawa. Od kiedy tylko wyjechaliśmy z Łomży na każdym postoju policja prowokowała kibiców. Takie zachowanie było kompletnie bez sensu. Wlepianie mandatów za sikanie w szczerym poly, teksty w stylu "was to by się należało wystrzelać" itd. Co do zadymy która miała miejsce na meczu to nie chce tu tłumaczyć zachowania kibiców bo każdy wie jak było. Ale to że policja weszła do sektora i sama prowokowała kibiców to już inna sprawa. Na innych stadionach policja stoi przy murawie a nie wchodzi do sektora dolewając tylko oliwy do ognia. O bezsensownym pałowaniu po meczu i zawijaniu przypadkowych osób już nie będe pisał. Reakcja policji była nieadekwatna do zaistniałej sytuacji. A po meczu paru debili w mundurach chciało się chyba wykazać. No i przecież trzeba coś wpisać w raporcie. ŁKS ŁOMŻA TO MY czy wam się to podoba czy nie!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mieczkoś powiem tak...ZAMKNIJ **** ponieważ nie widziałeś zajścia. Z tyłu byliśmy poganiani przez policje pałami. A z przodu trzymała nas Delta. Zero komunikacji między ochroną a policją. 200 osób zostało spałowanych. Do samcyh drzwi każdy dosał pałą gdzie popadło. Kiedy więkoszość była w autokarze wyciągnięto kilka osób i na oczach naszych i oczach KIEROWCÓW KTÓRZY BYLI ZBULWERSOWANI!!! Wzięto XXXX i delta jaki policja spałowała go i wzięła nie wiadomo gdzie(wcześniej został skuty w kajdany). PO 5 minutach wrócił...cały we krwi! Nigdy w życiu nie widziałem tak skandalicznego zachowania policji... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
u mnie jest to samo po kazdej mszy chyba wtykaja takie ulotki W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ejjj spokojnie ... Kiedy jak kiedy ale tym razem nic złego nie napisałem i rozumiem Was i Wasze rozgoryczenie... =/ Zbych
|
|
wszyscy kozacy moga sie pokazac w sobote w bialym, na XV rajdzie niepodleglosci
|
|
Trafiłeś z tą drogą, ja zawróciłam rano w sobotę, zmieniłam samochód a później zdecydowałam pojechac do Białego autobusem. drogA trwała 4 godz.!!!!!!!!!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ale śmiechowo ROTFL... jeden twierdzi, że na największym forum Hondy w PL nie ma nic ciekawego, drugi się pyta czy to 1.6, trzeci się pieni, że to auto wcale nie jest najszybsze... LOL :D ludzie miejcie litość... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Przynajmniej raz przyznal sie pan do niekompetencji !!! szkoda Panie Zajkowski , SZKODA !!!!!! nawet nie poda pan sumy jaka pan przeznaczyl na datki ( oj , wiem ! ! ! - nie chce pan ZNOWU klamac !!! ) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Pier*/**nie będe jeździł na mecze!!! Wlaśnie w sobote miałem pojechać na swój 1 wyjazd.....no niestety niemogłem ale się cieszę ze nie pojechałem bo jeszcze pewnie mnie by skatowali....I jak tu chodzic na mecze jak psy cały czas biją?? eh Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Dobrze guwniarze profilaktycznie powinni dostawać pałą jak się zachować nie potrafią.
|
|
ciekawe ile punktow dostaja za spalowanie kibica. wie ktos?
|
|
po tym ja ziobro zostal ministrem sprawiedliwosci ukrywa sie tam caly pruszkow
|
|
koma nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj, nie było Cie tam to po co piszesz głupoty. Po raz kolejny milicjanci potwierdzili że mają mózgi wielkości orzeszka. Ludzie wychodzili z meczu a oni zawijali osoby które były na samym końcu i tłukli pałami gdzie popadnie... Czy kibice to jakieś bydło czy co? Na mecze chodzą także kulturalni i spokojni ludzie, oni też dostali bo np. stali z tyłu. koma- zapewniam Cie że gdybyś był/a na tym meczu to by Ciebie też pałowali, nie patrząc czy dziewczyna czy chłopak
|
|
I dobrze, że pałowali tych debili. Należy się chociażby tak prewencyjnie na zaś, żeby później nikt nie skamlał. A i tak widocznie za mało było skoro na meczu burdy...
|
|
heh. jakos ja przez sniadeckiego i porucznika lagody czesto przechodzilem i mijalem grupy osob stojace pod klatkami i do mnie nigdy nikt nic nie powiedzial ani reki nie wyciagnął. dramatyzujecie ze sniadeckiego to taka zla ulica. dostac w nos mozesz wszedzie. nawet w autobusie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |