wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ranking najbardziej skompromitowanych, otumanionych postaci na forum polityka:

A dlaczego PiSiuarowcy powiesili swój plakat wyborczy na ogrodzeniu kościoła na ul. Wojska Polskiego?
Wzbudza to we mnie głęboki niesmak, rzekłbym nawet wstręt.
Jedynym pocieszeniem jest to, że ów plakat wisi w miejscu gdzie wieszane są nekrologi. Mam nadzieję, że jest to zawiadomienie o pogrzebie tej skompromitowanej formacji politycznej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ranking najbardziej skompromitowanych, otumanionych postaci na forum polityka:

Pani Hoffman dobrze mówi. Tylko taki duży sklep zwany hipermarketem (choć niektórzy, nie wiem czemu piszą hipermarkiet!) musi powstać na obrzeżach miasta. U zbiegu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej jest za mało miejsca! Chyba, że będzie to kolejny sklep wielkości Stokrotki!!!!!
Przecież nie o to chodzi. Obserwując całe zamieszanie wokół tego tematu ciągle żywię nadzieję, że chodzi o naprawdę duży sklep, przynajmniej taki jak Auchan w Białym.
W przeciwnym wypadku całe te nasze dyskusje nie mają najmniejszego sensu.

Zbych

Re: ranking najbardziej skompromitowanych, otumanionych postaci na forum polityka:

Witam, jeżeli chcesz kupić laptopa - kieruj się według następującej zasady.
Klasa jakości : 1. Dell, 2 Toshiba, 3 IBM, HP-Compaq. Oczywiście za tym "idzie" cena sprzętu. Na pewno stanowczo odradzam kupno na aukcjach. Również odradzam kupno składaków.

Pozdrawiam
MirekO

Ulica Rybaki jest zlokalizowana w północno – wschodniej części miasta, wzdłuż doliny rzeki Narew u podnóża zurbanizowanej skarpy nadnarwiańskiej, zaliczanej do tzw. starej części Łomży. Ze względu na swoje atrakcyjne położenie (ulica ta biegnie równolegle do koryta rzeki) jest ważnym elementem promocyjnym miasta. Odległość od ulicy do rzeki wynosi średnio około 200 metrów. Wzdłuż brzegu Narwi, od strony ulicy Rybaki położona jest miejska plaża. Szacuje się, że w okresie wakacyjnym korzysta z niej około 1000 osób.
W ostatnich latach, w Łomży został oddany do użytkowania drugi most na rzece Narew. Ulica Rybaki jest łącznikiem między tymi dwoma mostami, mało dotychczas wykorzystywanym m.in. ze względu na zły stan nawierzchni.
W XXVI wieku była to osada rybacka przez którą przebiegała droga publiczna prowadząca z Łomży do portu na Narwi i łączyła się przez most z Drogą Piątnią.

Osada Rybaki została włączona do miasta w 1832 roku i stało się ono głównym skupiskiem Żydów, jako że nie wolno było im osiedlać się na terenie Łomży, osiedlili się więc na osiedlu Rybaki, i wskutek przyłączenia osady do miasta stali się mieszkańcami Łomży. Dzisiejsza ulica Rybaki , po przeprowadzeniu generalnego remontu zakończonego w 2004 roku, to ulica nie do poznania, wyasfaltowana, chodniki z kostki brukowej, inny świat. Nie ma na niej żadnych zakładów przemysłowych i położenie na rzeką sprawiło, że usytuowano przy tej kilka placówek Służby Zdrowia. Jest u tylko ujęcie wody (stacja wodociągów) jeżeli to można nazwać zakładem przemysłowym.

Ulica Rybaki od strony Ulicy Zjazd. Ulica Rybaki z Ulicą Zjazd została połączona prawdopodobnie na początku lat 30-tych XIX wieku, bo w tym czasie przebito się od Nowego rynku podczas budowy drogi petersburskiej.

Widok z ulicy Rybaki na muszlę amfiteatr i hotel Gromada.

Ulica Kapucyńska w XVI wieku Mostowa, bo łączyła drogę publiczną z mostem na Narwi.

Centrum Rehabilitacji pw. św. Rocha założone zostało przez Caritas Diecezji Łomżyńskiej. Poświęcenie Ośrodka odbyło się 12 grudnia 2001r. przez Ks. Bp. Stanisława Stefanka - Biskupa Łomżyńskiego.
Placówka położona jest w centrum Łomży, nad rzeką Narew w otulinie Nadnarwiańskiego Parku Krajobrazowego, kilkaset metrów od trasy Łomża - Suwałki. Centrum Rehabilitacji znajduje się w nowo oddanym budynku spełniającym wszystkie wymogi sanitarno-epidemiologiczne pozbawionym barier architektonicznych

Hospicjum p/w św. Ducha
Towarzystwo powstało w 1992 r., zarejestrowane zostało w 1993 r. Należy do Krajowego Ruchu Hospicyjnego.
Dotychczasowe osiągnięcia: wybudowanie wolno stojacego budynku jednopiętrowego z funduszy osób prawnych i fizycznych.
Hospicjum obejmuje opieką ludzi nieuleczalnie chorych w terminalnym okresie choroby.
Udzielanie fachowej opieki osobom ciężko i przewlekle chorym w stanie terminalnym choroby nowotworowej - opieka stacjonarna w Domu Hospicyjnym oraz opieka domowa w środowisku pacjenta.
Udzielanie pomocy rodzinom osób chorych w sprawowaniu opieki.
Szkolenie pracowników i wolontariuszy w zakresie opieki hospicyjnej.
W miesiącu czerwcu 2005 r. pozyskano budynek po byłej szkole we wsi Giełczyn gmina Łomża z przeznaczeniem na Dom Pogodnej Starości.

Leczeniem uzależnień w powiecie łomżyńskim zajmuje się Wojewódzki Ośrodek Profilaktyki i Terapii Uzależnień w Łomży. Ośrodek został powołany w styczniu 1992 r. przez Wojewodę Łomżyńskiego jako samodzielna jednostka budżetowa.
Jego powstanie było "powiewem nowego ducha" po pierwszych wyborach samorządowych, Kongresie Trzeźwości Diecezji Łomżyńskiej i wizycie Papieża Jana Pawła II w Łomży.
Od początku swego istnienia Ośrodek współpracuje z Państwową Agencją Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, Instytutem Psychologii Zdrowia PTP (od 1994r. program monitorowania efektów terapii), Duszpasterstwem Trzeźwości i Pełnomocnikami Samorządów ds. Rozwiązywania Problemów Alkoholowych.
W grudniu 1997 r. Ośrodek został przekształcony w Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej jako jeden z pierwszych w województwie łomżyńskim. Od stycznia 1999 r. podlega Sejmikowi Województwa Podlaskiego zaś od 20.09.1999r. jest placówką koordynującą funkcjonowanie placówek lecznictwa odwykowego w województwie podlaskim.

Kilka domów zabytkowych

Staw.

Dolna część ulicy Krzywe Koło, która łączy ulicę Rybaki poprzez Kamienne Schody z ulicą krzywe Koło na skarpie, przez ulicę Radziecką ze Starym Rynkiem.

Ulica Żydowska. Dojście do dawnej plaży żydowskiej.

Dzisiejsze wodociągi w Łomży.

Już w XVI wieku Łomża miała doprowadzano wodę jak na owe czasy rorami. Nam początku XX wieku, w celu ułatwienia poboru wody z rzeki, w odległości kilkudziesięciu metrów od brzegu wykonano komorę murowaną -szyb z cegły, który zagłębiony był poniżej najniższego poziomu wody w Narwi. Komora ta połączona była przewodem rurowym z rzeką, a woda spływała grawitacyjnie. Z komory tej pobierano wodę pompami ręcznymi, napełniając beczkowozy. Ujęcie to zlokalizowane było w rejonie ulicy Rybaki. Droga dojazdowa (gruntowa) istnieje po dzień dzisiejszy. Nad szybem wykonano część nadziemną, murowaną z cegły i budowlę tę nazwano "WODOKACZKĄ". Ujęcie to funkcjonowało do I wojny światowej .
Na terenie miejskim przy ulicy Rybaki w 1928 roku wykonano odwiert studni badawczo- eksploatacyjnej. Po oddaniu do eksploatacji nadano jej numer 1. W latach 1929 - 1930 jako obudowę studni wykonano szyb murowany z cegły i na dnie szybu zainstalowano agregat pompowy. W części nadziemnej szybu zainstalowano odżelaziacz zamknięty. W wieży Ratusza zamontowano zbiornik wodny, który połączono rurociągiem ze studnią numer1.
Rosnące zapotrzebowanie na wodę spowodowane rozbudową sieci wodociągowej wymusiło niejako konieczność budowy kolejnych studni. W 1936 roku odwiercono na placu przy ulicy Rybaki studnię numer 2 i prowizorycznie włączono ją do ruchu.. Przed wybuchem miasto posiadało: stację pomp na ujęciu Rybaki , 10 472 mb wodociągu i 4 453,6 mb kanałów ściekowych.
W roku 1940 rozpoczęto budowę szybu studni nr 2 i po wykonaniu części podziemnej zainstalowano pompy odśrodkowe, które bezpośrednio włączono do sieci wodociągowej w ulicy Rybaki.
W 1943 roku teren stacji wodociągowej przy ulicy Rybaki powiększono do stanu obecnego.
W grudniu 1946 r. uruchomiono odbudowaną stację wodociągową przy ulicy Rybaki, w 1954 roku zakończono budowę i oddano do użytku zbiornik wieżowy.

W okolicach miejsca od Topisuki (zakręt rzeki przy Zjeździe) do ul. Żydowskiej znajdowała się prawdopodobnie (dziś dokładnie w którym miejscu, trudno jest ustalić) przeprawa przez Narew w XVI wieku.

Widok na ulicę Zieloną od strony Rybaków, łączy ona ulicę Rybaki poprzez Senatorską z ulicą Dworną.

Dawna Szkoła Podstawowa nr 1, wybudowana w 1926 roku, funkcjonowała do czasu otwarcia nowej Szkoły podstawowej nr1 przy ulicy Reymonta 9.

Teraz znajduje się tu Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących Nr 4 w Łomży im. Marii Skłodowskiej-Curie, przeniesiony z ulicy Zjazd (dawna budowlanka)

Stary Cmentarz żydowski w Łomży został założony w 1830 roku. W 1892 roku władze cywilne zabroniły grzebać zmarłych na cmentarzu, który był już przepełniony. Ostatni znany pochówek odbył się w 1942 roku, z tego względu, że po sąsiedzku znajdowało się getto żydowski. Na powierzchni 1,5 hektara zachowało się około 150 nagrobków.

Widok na ulicę Plac Zielony łączący ulicę Rybaki z Ulicą Senatorską.

Skrzyżowanie ulicy Rybaki z dawną Obwodową, dzisiaj Ulicą Sikorskiego.

Widok od ulicy Sikorskiego do pierwszego zakrętu.

Widok od pierwszego zakrętu w kierunku ulicy Zjazd.

Żródło:

1.Witold Jemielity
Dzieje Łomży Tysiącletnie.

2.mgr Jolanta Deptuła (rozdz. XI, XII)
mgr Donata Godlewska (rozdz.II, III IV V VI)
mgr Czesław Nicewicz (rozdz. I, IX, X)
mgr Zdzisław Sędziak (rozdz. VII, VIII)
Łomża i województwo. Krajobraz i architektura

3.Czesław Nicewicz
Województwo Łomżyńskie. Przewodnik

4.Maria Kałamajska - Saed
Katalog Zabytków Sztuki
Województwo Łomżyńskie

5.Witold Jemielity
Łomża w okresie międzyn wojennym.

6. Adam Dobroński
Łomża w latach 1866 - 1918

7.Donata Godlewska
Dzieje Łomży od czasów najdawniejszych
do rozbiorów Rzeczypospolitej XI wiek - 1793

Zdjęcia autora tematu.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

polecam na allegro. zobacz taki nick jak:PrimaKomp. są niezawodni i wypróbowani. ceny chyba najniższe na allegro

Polecam Restauracje VIP super jedzenie i super zabawa

Maćku dziękuję Ci za spota.
W takim dniu, jak dzisiejszy, kiedy myślami i modlitwą jesteśmy z Tymi,którzy odeszli zrobiło mi się cieplej na sercu.Wróciły wspomnienia szczęśliwych dziecięcych lat w moim ukochanym mieście - Łomży.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich ŁOMŻYNIAKÓW.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Mój kolega chcę sprzedać laptopa dell, nieużywany z USA dużo taniej niz na allegro!!!

szanowny pan zajkowski w roli adwokata !!! ale nr,,,!!! - nie to jest istotne ile mial zon , dzieci - wazne jest czy kandydat klamie !!! p,s- stefanek1 - nawet nie to czy jest tylko po podstawowce , wazna jest PRAWDA (nieuwazasz) ???

Z poważnymi obrażeniami głowy, w tym pękniętą podstawą czaszki, trafił do szpitala 25-latek z Gliwic, który włamał się do nowobudowanego domu w tym mieście.

Pilnujący budynku stróż tak zdecydowanie przeciwstawił się włamywaczowi, że niedoszły złodziej musiał wezwać na pomoc policję.

Rzecznik gliwickiej policji Marek Słomski powiedział, że 28-letni stróż, który zaatakował złodzieja siekierą, powodując u niego ciężkie obrażenia, został zatrzymany w policyjnym areszcie. Odpowie przed sądem za przekroczenie granic obrony koniecznej.

Według relacji rzecznika, wydarzenia, jakie w nocy ze środy na czwartek rozegrały się na budowie domu jednorodzinnego w Gliwicach- Bojkowie, przypominają sceny z hollywoodzkiego horroru.

Pod wytypowany do obrabowania nowy dom 25-latek przyjechał dostawczym fordem transitem około północy. Nie spodziewał się, że na poddaszu śpi wynajęty przez właścicieli posesji dozorca. Wyłamał drzwi i wszedł do wnętrza budynku.

"W tym momencie do akcji wkroczył stróż z siekierą w rękach i zadał intruzowi trzy ciosy obuchem w głowę. Oszołomiony włamywacz uciekł do swojego auta. Udało mu się zaryglować zamki i uruchomić silnik, ale nie zdołał odjechać" - powiedział rzecznik.

Mimo przepłoszenia sprawcy ochroniarz nie zrezygnował - wybił siekierą szybę w aucie i złapał za kierownicę, wykręcając ją tak, że samochód wjechał w pryzmę piachu, skąd nie mógł już wyjechać. Przerażony niedoszły złodziej, uwięziony w samochodzie, telefonicznie wezwał na pomoc policję.

Według informacji lekarzy, mimo poważnych obrażeń głowy życie włamywacza nie jest zagrożone. Mężczyzna odpowie za usiłowanie kradzieży z włamaniem, za co grozi do 10 lat więzienia.

Natomiast to, czy energiczny stróż przekroczył granice obrony koniecznej, rozstrzygnie sąd. Za pobicie i spowodowanie u ofiary ciężkich obrażeń mogłoby grozić mu maksymalnie 10 lat więzienia, a za udział w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia do 8 lat. Mężczyzna trafił do policyjnej izby zatrzymań.

Co wy na to :) ??

Do lomzanin: Ale sie uparles teraz na mnie - to nic. Ciekawi mnie o co Tobie tak naprawdę chodzi? O jakich kłamstwach mówisz? Wynika z Twoich postów że kłamstwem i oszustwem nazywasz fakt, że ktoś zdecydowal się kandydować? Teraz naprawdę wystąpię w roli adwokata, bo się mylisz. Moim zdaniem to jest zmiana wcześniej podjętej decyzji. Nie jest kłamstwem fakt że M.Z. zmienił zdanie. O jakiej PRAWDZIE mówisz? Czy Tobie nie zdarzyło się powiedzieć, że np. nie przyjdziesz na imprezę, a potem poleciałeś jak na skrzydłach spotkać się z kumplami. Może to zły przykład, bo kto normalny chciałby zaprosić takiego upierdliwego i czepliwego gościa jak Ty. Jesteś irytujący jak brzęcząca mucha która szuka miejsca do przezimowania. A Twoj kandydat musi się cholernie bać M.Z.
Ps. Nawet nie wiadomo kto to jest. Ja tam się swoich kandydatów nie wstydzę i żadna tajemnica na kogo będę głosować w tych wyborach.

Do łomżanina ... widzisz kolego , teraz rozumiem o co chodziło Tobie i Jarkowi122, nawet nie macie odwagi się przedstawić lub napisać kto jest waszym kandydatem do sejmiku , a co do kłamstwa do frazes ten słyszę już od paru dniu z ust pewnych osób i tylko teraz wiem że to jedyna droga aby mnie oczernić i pokazać jaki ja to jestem nieudacznik życiowy...

Jest to śmieszene, tak mogą robić tylko mali ludzie którzy nie mają zasad w życiu , Teraz wiem że was nie interesuję czy coś ptorafię zrobić dla Łomży czy nie , was interesuje opluwanie , oczernianie itd ... Wstyd , Wstyd i jescze raz WSTYD... no tak ale taki Zajkowski to nawet z 10 miejsca nie może wystartować , bo to może stanowić zagrożenie ... Jak to dobrze że ja startuje z 10 miejsca , jak sie okazuje trochę pechowe bo nie pasuje paru osobom

Panowie , opamiętajcie się , bardzo was proszę bo sami wpadniecie w te dołki które w tak brutalny sposób próbujecie zastawiać ... Krzywdę zrobicie nie mi ale paru osobom , proszę do mnie zadzwonić to powiem którym !!!

A co do prawdy , to jestem przekonany że się sama obroni. Panie Jarku122, jesli panu nie pasuje program Platformy Obywatelskiej to jest mi przykro, bo ja uważam że jest akurat skrojony na miarę i godne miejsce Łomzy , Kolna i Grajewa jest w nim zapisane.

Pozdrawiam , i jeszcze raz proszę o rozsądek ... i oddanie dobrego głosu ...

kawal dobrej roboty Maćku.

buhehhe kozak, szkoda chlopa bo prez ***** bandyte bedzie siedzial jeszcze, gangster wielki wezwal policje, buhahaha

Też mi się podoba...=)

czy wy jestescie powazni??? jakies kompleksy czy zwykla zazdrosc?? na tego typu KJS takie auta jak Subaru zbyt wielkich szans nie maja z malymi autami, widac niektorzy tego nie rozumieja, kazdy sie porownuje do Subaru, byl bym 3 gdyby nie to, inny 1 gdyby nie tamto, powagi troche i zluzowac warkozce dziewczyny, moze kolega z Subaru spotka sie z wami na jakims szybkim Oes i wtedy pokazecie co potraficie?? choc na jego miejscu nie znizal bym sie do waszego poziomu, wstyd az, mieliscie rowngo rywala choc Swift tez nie taki malutki i co pokazaliscie?? to sa umiejetnosci?/ 20 sekund straty miedzy 1 a 2 miejscem??? trenujcie a nie sie ***** madrzycie, z tego nic nie bedzie, mowie wam to z autopsji, tez kiedys mi sie wydawalo ze mam szybkie auto, fakt ono bylo szybkie i przy ruszeniu glowa i nieduzym nakladzie kasy mozna bylo sie wyrwac z 30 na 5 miejsce w MP, ale nie gadajac tylko zarabiajac pieniadze i trenujac

http://lks.4lomza.pl/news.php?idNews=69
mozecie zobaczyc postep prac ,plot jednak nie ze zwyklej siatki fajny jest,tylko jak oni teraz beda beton lali jak juz plot jest po co se zycie utrudniac

Dostaną się jakoś z betonem tam ;) Tylko te ogrodzenia takie jakieś ja bym po nim się wdrapał :P Ale kozaki z Holandi no nie zle :D Oby tak dalej to coś z tego wyjdzie a w sobote wszyscy do Grajewa;)

czy ktos moglby mi pomoc? poszukuje fotek starych budynkow ktore kiedys byly w lomzy a teraz na ich miejscu sa jakies inne (byloby dobrze gdyby byly tez fotki tych nowych budynkow). z gory dzieki za pomoc

Mnie najbardziej ciekawi co na to inwestor.

Gdzie najchetniej by widział hipermarket. No i jak duzy. A tak na marginesie,

Widział ktoś może w centrum Zakopanego ,,Tesco,,?

O jakie budynki Tobie chodzi?

Pozdrowienia.

W Zakopanym chyba nie ma Tesco.

Ja mam pytanie do Pana Maćka Zajkowskiego, bo chyba jako jeden z nielicznych odpowiada Pan na zadane pytania.

Drążę temat wydatków wyborczych. Wiem już, że kandydat na prezydenta Łomży może wydać ok 30.000 zł (0,50 zł na 1 mieszkańca).

Proszę mi powiedzieć jaki jest limit wydatków na wybory w Pana partii? Wiem, że ustawowy limit w wyborach do sejmiku wynosi 5000zł na mandat, czyli w naszym okręgu 25.000zł (mamy pięć mandatów). Startuje was 10 czyli max. może być to po 2.500 zł na głowę, ale ponoć nie jest to proporcjonalnie dzielone.
Musi Pan to wiedzieć, bo jest Pan kandydatem.

Jaki jest limit poszczególnych kandydatów z Pana listy na wydatki wyborcze do rady miasta i do sejmiku?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

O!!! Jak miło się zrobiło. To kiedy gramy pierwszy mecz?

Mariusz, Fahrenheit 9/11 calego nie ogladalem ale ten filmik swoje robi i dal mi troche do myslenia.

Zresztą 2012 blisko...

BIG_NJ a skad ty masz takie wiadomości na temat tego wypadku??????

Donatelka20 oczywiscie odradzam ci kupna komputera z allegro bądz z jakiej kolwiek innej aukcji. stary komputer wystaw w jakiej kolwiek gazecie np. bezcenna , (kramik)wspólczesna , ewentualnie mozesz sie przejsc po komisach. teraz w wielu sklepach na terenie Łomży jest duuuuzo promocji NOOTEBOOK (laptopy) wiec przejdz sie po sklepach zbierz ulotki o sprzecie i jesli sama nie znasz sie to popros kogos z rodziny albo znajomych zeby ci doradzil w wyborze.

zycze powodzenie w wyborze:)
pozdrawiam.

z telewizji i od osob bardzo blikiej rodziny

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Byłem widziałem. Murawa zamrożona w chłodniach przyjechała - kilka TIRów. Jak zamrożona to znaczy, że jej chłodek nie szkodzi :-) a co dopiero takie kilka plus.

Zbych

Stołeczna policja rozpoczęła szybkie kontrole trzeźwości kierowców w ulicznych korkach. Pierwszego dnia akcji "Trzeźwy poranek" funkcjonariusze warszawskiej drogówki skontrolowali 205 kierowców i zatrzymali jednego pod wpływem alkoholu.

Źródło:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3715866.html?skad=rss

Jeżeli można w Warszawie skontrolować, dlaczego nie można w Łomży. U nas też są wcale nie małe korki, wystarczyło by czasu na skontrolowanie alkomatem niejednego kierowcy. Były kiedyś nie zapowiedziane wizyty, teraz mogłyby być kontrole kierowców na skrzyrzowaniach z zaskoczenia. Pomysł wart naśladowania.

Pozdrowienia

Zbych

i tutaj też:
http://apokalipsy.fora.pl/viewforum.php?f=2

"nemo moze jakbys znal ceny hurtowe, to inaczej bys patrzyl na te "ceny z kosmosu"."

Mnie ceny hurtowe NIC nie obchodzą. Mnie interesuję cena dla końcowego klienta.

" co do allegro, to znajomy niedawno szukal np procka, bo mu padl, kupil na allegro dwa, oba spalone. Interes zycia nie?"

Po pierwsze nie uogólniaj. Po drugie jak szukał okazji typu "procek jest w wizualnym świetnym stanie, ale nie wiem czy działa bo nie mam jak sprawdzić" to jest sam sobie winien. Mógł kupić nowy z gwarancją (takie też są na allegro, uwierz)

I nie pisz, że płacisz drożej w sklepie w Łomży bo masz tam kompetentą obsługę, chyba że przez taką rozumiesz taką, która przy pierwszej lepszej nadarzającej się okazji (wizyta, klienta który o komputerach nie ma zielonego pojęcia) wciska mu to co ma aktualnie w sklepie.

podbijam!

JEDZIEMY WSZYSCY!!!
NAMAWIAJCIE ZNAJOMYCH :) (ja namowilem kolezanke)

Ok to ewentulanie zapraszamy za tydzień,ale przócz piatku sa jescze treningi w poniedziałek i środę,ale ok jak by nie było treningu w piatek dam znać.
Pozdro

Ja biorę kumpla i jedziemy autobanem ;)) Dozobaczenia na meczu!

Zbych

Czy ktoś z Was wybiera się może samochodem do Holandii?
A może macie namiar na jakiś regularnie kursujący tam bus?
Będę wdzięczny.

Witam , jeżdzimy regularnie , Niemcy , Belgia , Holandia , Francja , Włochy ...

Zapraszam

Owszem, z Łąkowej się przenieśli...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Proszę zadzwonić na numer 698 666 600 , ...

nic ciekawego??? jest opisanych kilkaset projektow, jest dzial techniczny z poradami, nie wyobrazam sobie nic ciekawszego na tego typu stronach

Tylko ogłoszeń matrymonialnych brakuje

Czepiacie się, przecież jeśli macie zamiar głosować na tego człowieka lub jest Waszym znajomym, to i tak będziecie na niego głosować, więc co za problem. A z tymi śmieciami to akurat prawda, bo wiem z pierwszej ręki, jak tam grają i co zostaje po takim meczu. Więc darujcie sobie i nie piszcie bzdet, że ktoś chce komuś zepsuć opinie czy przeszkadzać w startowaniu w wyborach. Żal ...

Drogi adwokacie - moze ja jestem prostym czlowiekiem ale potrafie odroznic dobro od zla - wiec prosze cie przestan z tymi swoimi BAJECZKAMI bo my sie nie damy ,,, masz prawo miec swoje zdanie tak jak kazdy z nas , zreszta dzis jest PIATEK wiec moze sie dowiem czegos od MISTRZA " ZAJKOWSKIEGO ........ p,s, jestem bardzo ciekaw co takiego kompromitujacego dowiedzial sie pan na moj temat - czekam na odpowiedz !!! oj, moze pan sobie przypomnial gdzie razem sie spotkalismy ? ale nie mysle zeby pan to opowiedzial na forum !!!!!!!!!

Abcd dokladnie...

czekamy - ale chyba na WIELKI PIATEK !!!!!!!!!!!! szanowny Pan Zajkowski zwinol kitke i sie zmyl ,,,,, SZARACZEK !!!

kupi go ktos kogo na to stac, proste nie??

thx

BRAWO BRAWO BRAWO ŁKS : POLONIA 1:0

Wielkie dzięki za całą rundę jesienną.
W pozytywnych nastrojach czekamy na "wiosnę" i kolejne zwycięstwa.
Do zobaczenia na stadionie w Łomży

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS brawo LESISZ jeszcze tylko wygrac z odrą opole!!!!

Re: ranking najbardziej skompromitowanych, otumanionych postaci na forum polityk

Witam
Czy w Łomży jest dobry sklep/zakład z duzym wyborem opon do samochodów i fachową obsługą. Jeżeli tak to na jakiej ulicy sie znajduje.

Pozdrawiam
Filip

Ludzie walczą na meczach bo wojen nie ma, będzie wojna to będzie spokój na meczach...

... takie śmieszne zdanie wymyśliłem :)

a kogo to obchodzi:)?

K69....ale na tym osiedlu raczej częściej dostaniesz niż gdzie indziej;/

http://wiadomosci.onet.pl/1428563,11,item.html No i jesteśmy sławni na całą Polskę.

Ty to piszesz a nikogo to nie obchodzi zajrzalem tu bo co tydzien pojawia sie kolejna czesc tego postu coraz mniej interesujaca...

Re: ranking najbardziej skompromitowanych, otumanionych postaci na forum polityk

dajcie spokoj ja mieszkam na śniadeckiego 14 i jest git super osiedle a 7 to nie najgorsza najgorsze to 26 i 28 a poza tym nikt z blokow nikogo nie zachodzi ;)

A pozniej 1000 postow na forum, ze klub doprowadzony do ruiny, ze tonie w dlugach i wierni "kibice" szukaja winnych dookola. A ze klub wybuli niezla sumke kary za ich wyglupy, to jest ok. Jak tacy sa kibice, to dla mnie mogliby ten stadion zaorac w pizdu, bo tylko wyrzucamy pieniadze w bloto. Znajda sie pewnie lepsze cele, niz budowanie miejsca do zadym malolatom.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To co wy powiecie na Por.Łagody te 4 wierzowce 8 pietrowe.Co o nich powiecie jakie tam ekipy stały.Wg mnie to bylo jedno z niebespieczniejszych osiedli

Uwaga!!! nabity :)))))

I właśnie dla tego nie chodzę na mecze w Polsce ! To jest Szczyt hamstwa i bez odpowiedzialności żeby ochrona i policja robiła to jak to robią do tej pory nie muszę tego tłumaczyć! Nie chce przypadkiem dostać w łeb za nic .... smutna prawdziwa rzeczywistość polskich stadionów.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

przed przeprowadcka do białego akurat mieszkałem na Śniadeckego . Jest tam spokojnie , bo stoi blok policyjny , jest tylko kilka małolatów z bloków 26 i 28 , ale często siedzą w klatkach swojego bloku , lub przed nimi !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org