czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaddafi wypowiada Szwajcarom świętą wojnę

nemo mi karzesz nie uogolniac, a sam po prostu wylewasz jakies swoje zlosci i pretensje na ogol sprzedawcow, wiec moze zastosuj sie do wlasnej rady i nie uogolniaj.
Moze i cena hurtowa Cie nie interesuje, do czego masz pelne prawo, ale piszac ze nie masz zamiaru dorabiac sklepikarzy z cenami z kosmosu, sugerujesz ze po prostu narzucaja sobie jakies kosmiczne marze, co w wiekszosci mija sie z prawda. Twoj wybor gdzie kupujesz, co nie znaczy, ze to co dobre dla Ciebie, bedzie automatycznie najlepszym wyborem dla kazdego.

Jesli chodzi o allegro to nie uogolniam, przytoczylem faktyczna sytuacje i chcialem tylko pokazac, ze takie sytuacje sie zdarzaja i wcale nie tak rzadko, co zwolennicy allegro tez czesto pomijaja w swoich postach. Opisu sposobu szukania nie komentuje, bo skad mozesz wiedziec jak szukal, podejrzewam ze nieco inaczej niz sugerujesz, a na oszusta mozna zawsze trafic. Na allegro owszem, mozna kupic nowy z gwarancja, tylko ZAKLADAJAC ZE NIE ZNASZ SIE NA SPRZECIE, ktos musi Ci to jeszcze zamontowac, sprawdzic czy dziala itd. Jak zdechnie to tez musisz to zdiagnozowac i wymienic. Dla osoby nieznajacej sie na tym ,a wielu jest takich uzytkownikow, jest to rozwiazanie o wiele drozsze i bardziej uciazliwe. Bo albo ktos im pomoze po znajomosci albo beda biegac po serwisach i placic.

Co do sklepow, to jesli odwiedzasz tylko takie, ktore postepuja w opisany przez Ciebie sposob, to Twoja sprawa, ale nie obrzucaj blotem wszystkich jak leci z tego powodu. A to ze takie sklepy sa i funkcjonuja, to po czesci zasluga samych klientow, dla ktorych jedynym kryterium jest cena, przez co sami rezygnuja z jakosci uslug, na rzecz paru zlotych w kieszeni. Takie firmy psuja wlasnie rynek innym, a klienci chodza niezadowoleni i niestety w tej branzy zaczyna to byc norma.

Jesli zas uwazasz, ze na sprzedazy komputerow zarabia sie takie kokosy, to nic nie stoi na przeszkodzie sprobowac, tylko nie jeden juz sie zwinal po roku czy dwoch ciagniecia tego zlotego interesu. O dziwo widac, ze wiekszosc firm ktore sie trzyma, nie obniza cen kosztem jakosci. Ewentualnie co mnie osobiscie dziwi, trzymaja sie tez firmy jadace na przekretach i robieniu ludzi w konia. Ci ktorzy probowali grac uczciwie, przy zanizonych cenach w wiekszosci pobankrutowali.

Nie rozumiem tylko jechania po firmach, bo w necie taniej. Dla mnie to normalne, sa to rozne formy sprzedazy, maja plusy i minusy, nie ma co sie slepo zapedzac i warto wybrac to co jest lepsze dla danej osoby.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaddafi wypowiada Szwajcarom świętą wojnę

Hej hej! Co do przyjścia na spotkanie to nie wiem bo w piątki po pracy biegnę na uczelnię i zajęcia mam do 20ej:( szkoda bo się napaliłam na chodzenie na treningi:) w tym tygodniu raczej nie wpadnę ale za tydzień tj. 10 listopada-jeśli oczywiście trenig się odbędzie to napewno zapadnę...chociażby żeby zobaczyć jak to wygląda i jaka panuje atmosfera:) To jak coś to się widzimy w piątek, 10 listopada:) acha...jeśli będziecie wiedzieli że treningu nie ma to dajcie znak:) Pozdrowionka:)

tak

O ludzie....

A koniec świata w 1800 roku? A w 1900? A w 2000? A prof. Maciej Giertych?

Dlatego się z nas, Polaków, śmieją za granicą...

Pozdrawiam i NIE zachęcam do lektury podanej przez hansa. No, chyba że dla śmiechu :)

Jedzie ktoś może w niedzielę do Gdańska i ma wolne miejsce ???

No Zajkowski, czarodzieju
mamy piątek,ponoć miałes cos do powiedzenia,przynajmiej tak obiecywałeś,słuchamy.
a tak wogole to komu jaro i łomzan mieli szkodzić ,proponowałes dzwonieniei ewentualnie jakies wyjasniatką itd.
Czy to miała być próba zastraszenia.
Okresl się.
Zuchu, moja rada,nie potrafisz zadbac o swój interes nie mowiac o naszym,odbij i daj se na luz

Czy ktoś w sobotę po 17:00 wybiera się do Piszu?

no pewnie sie przeniesli bo podobno ten dom na lakowej jest na sprzedaz tylko ciekawe kto go kupi???

Dobrze mowisz kampania to doświadczenie.
To się chłopie ucz.
to ze mas ktoroś żone z koleii, czy nie masz dzieci(albo ich tuzin),wykształcenie podstawowe czy wyzsze,to nie powod żeby chować głowe w piasek.
Ty po prostu tego cięzaru nie udzwignąłeś.
Przynajmiej tu na forum.Ale to są tylko moje odczucia.
Szkoda.
Mimo wszystko zycze Ci powodzenia.
Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Tak są wystarczy się tylko przejśc :)

GSG9, to się nazywa kryptoreklama ;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

nemo na allegro taki sam kosztuje 3389zł a tu za 2900 no to troche taniej!
A zresztą na allegro wiadomo jak to jest.

Hej! Ja w Łomży tych katod nigdzie nie widziałem. Sam osobiście kupiłem na Allegro :] 2xniebieska 30 cm za 38 zł z przesyłką. xD

widzialem w sklepie komputerowym na ulicy zeromskiego. ten sklep sie nazywa last minute . ceny nie patrzylem wiec niewiem.

O 16.30 masz autobus do Piszu.

Czy zna ktoś darmową bramkę sms do Anglii?Pozdrawiam.

Mam niedługo mieszkać na Śniadeckiego, może ktoś mi powie jaka to dzielnica.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Tommek widac kto się zna bardzo wiele....Cool Edit to może powiesz że poważna maszyna co? Hahahah...Taka sama zabawka jak i inna. Taka sama jak np. Audacity, prosty w obsłudze a jaki praktyczny. Ma te same funkcje.
Fakt faktem...Cubas i Adobe Audition to są już profesjonalne sprzęty. Ale spójrz kto założył temat. To jest człowiek który nigdy zapewne nie miał doczynienia z tego rodzaju programami. Polec coś prostego. Bo, przyznasz jakby otworzył np. Cubasa to by go zamknął bo by nie wiedział co i jak.

Jeśli chcesz przycinac to ja polecam program np. Rzeźnika. To jest coś do robienia sampli. Bo o to ci chodzi, nie?

kupowalem na sikorskiego naprzeciko strzy pozarnej masz szklep z duzym wyborem opon jak czegos wydumanego niemaja to zamowiaja i odrazu masz gratis na warsztacie profesjonalnym mozliwosc zalozenia nie mialem nigdy problemu

czy jest w Łomży skup starych komputerow? Jesli tak , to gdzie sie miesci?

--> Optimi PC na Wyszyńskiego jak wcześniej było napisane. Lepiej jednak sprzedać na aukcji intenetowej w częściach ...

I jeszcze jedno...chcialabym kupic laptopa ale kompletnie sie nie znam na tym gdzie jest tanio i jaki ?w gre wchodzi cena 2000-3000zl.

--> W tym zakresie cenowym da się kupić dosyć dobry sprzęt słabej firmy ( np. Acer, Fujitsu-Siemens modele Amilo, itp ) lub słabszy model ale lepszej firmy ( np. HP , Toshiba ) Najlepiej przejść się po kilku sklepach , posłuchac co mówią sprzedawcy i wyrobić sobie opinię. Warto wziąść pod uwagę czy sklep jest nowy , czy istnieje parę lat . Nie należy kupować szybko , warto dłużej się zastanowić

Najprościej te zdjęcia powiększyć i wysłać na policję jako dowód niedorozwoju psychicznego i intelektualnego niektówych ludzi....

Zgadzam się z przedmówcami, powiększyć maksymalnie zdjęcia tak aby można było rozpoznac wszystkich debili szarpiących się na boisku, tak aby policja miała ułatwione zadanie w zidyntyfikowaniu tych młotów. Oto właśnie dlaczego tak mało jest kibiców na meczach polskiej ligi, bo ludzie boją się przychodzić, żeby za darmo nie zarobić od jakiegoś kretyna.
Popatrzcie na relacje z meczy z lig zachodnich tam na każdym meczy jest od kilkunastu na kilkudziesięciu tysięciy ludzi. Im jakoś się udało ujażmić tę chołotę, Anglia sobie poradziła, to i my powinniśmy.

Hehe... a jakoś półowa bezpiecznie przyjechała i bez obrażeń ani takich komentarzy wruciła do domów. Pozdrowienia dla normalnych kibiców!

I wy chcecie żeby całymi rodzinami przychodzili na mecz??? żeby dzieciak 6letni się przyglądał na tych chuliganów którą robią prowokacje żeby taki dzieciak się uczył i robił to w domu a puzniej w szkole na podwórku a na końcu na stadionie? Bez sensu jeśli mają się napie.... . Szkoda akcji.

Polecam serwis www.opony.com.pl najtaniej:)

Banda konfidentow z was i tyle. Jebane mozgojeby, ktorzy cwaniakuja tylko przed monitorem. A jakos nikt nie mial odwagi odezwac sie na zywo prosto w oczy.

Stalo sie komus z was cos zlego, ze tak placzecie teraz? Przestancie lamentowac jak stare babcie.

Temat mozecie wyjebac w pizdu, bo jak widze same spoleczniaki tu siedzia.

Bez odbioru.

Oooo to Sumo jesteś ode mnie rok starszy :) Też pamiętam Blancę :) Pozdrawiam Technikum Mechaniczne i całe grono pedagogiczne :)

Największe sukcesy osiągnęli podopieczni Zenczewskiego Marka. W 1981 r. podczas VIII Ogólnopolskiej Spartakiady Młodzieży w kategorii juniora młodszego łomżyńscy zawodnicy zdobyli brązowy medal. Startowali w konkurencji czwórek podwójnych na dystansie 1500 m. Uczynili to Mierzejewski Sławomir, Grelewski Roman, Zyskowski Mirosław i Zawadzki Dariusz. W 1986 r. podczas XIII Ogólnopolskiej Spartakiady Młodzieży III m. w jedynce podwójnej juniorów młodszych na dystansie 2000 m. uzyskał Breziak Mirosław. W 1987 r. na tym samym dystansie zdobył VIII m. w Mistrzostwach Polski Seniorów. W 1988 r. podczas Mistrzostw Polski Seniorów w tej samej konkurencji i na tym samym dystansie Bąkowski Andrzej był XII. Najznaczniejsze sukcesy uzyskała Kuncewicz Elżbieta. W 1987 r. zdobyła III m. w Mistrzostwach Polski Młodzików, a w 1988 r. była już II. Jej kolega klubowy Wasilewski Cezary zajął VIII m. w jedynce podwójnej, Ciesielska Edyta i Palczewska Monika uzyskały IX m. w dwójce podwójnej. W 1991 r. Kuncewicz Elżbieta w Mistrzostwach Polski Juniorów Młodszych zdobyła złoty medal na dystansie 1500 m. W tymże roku wywalczyła V m. w Mistrzostwach Polski Juniorów, a w Mistrzostwach Polski Seniorów uzyskała VI m. W tych dwóch ostatnich regatach startowała na dystansie 2000 m. Sukcesy te uzyskała w jedynce podwójnej. W latach następnych należała również do grupy najlepszych polskich wioślarek, seniorek, ale sukcesy odnosiła już w barwach "Posnanii" Poznań. Reprezentowała Polskę na olimpiadzie w Sydney.4

cdn.
Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

Panie Macieju jeszcze raz proszę niech pan przeczyta moje pytania i
niech pan się postara ,, swoimi słowami'' powiedzieć -z czym się te tematy panu chociaż kojarzą.

Policja na kilka kamer to kręciła, więc całą akcję mają . Jak PZPN da dobrą karę finansową za ekscesy to ŁKS i tak z długami będzie miał ciepło. Pamietajcie, że wejście policji na murawę kosztuje NASZ ukochany klub kasę, dużą kasę.

Uważam, że ta dyskusja jest bezcelowa. Dyskutować można z kimś kto prezentuje poziom choćby nieco wyższy niż bruk czy chlew - nie obrażając prawdziwych świń. Tym ludziom nie zależy na meczu czy na drużynie mimo, że tak często się deklarują. Do ich łbów nie dociera to, że przez takie wybryki być może ucierpi ICH "ukochany" klub. Dużo nie trzeba by dostać karę pieniężną albo walkower. A w PZPN-ie takie drużyny jak ŁKS czy JAGA nie mają takiej siły przebicia jak byle klub ale ze Śląska. Przykład był już na początku rozgrywek jak ŁKS zarobił walkower choć PZPN mógł tamten mecz przełożyć. Oni mają to w dupie a poza tym to okazja aby przyznać punkty za friko "swojej" drużynie.
To na tyle. Więcej nie ma co się rozpisywać.

Pozdrowienia dla normalnych kibiców !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org