Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekstradycja stalinowskiego sędziego “Stefana M., czyli brata Adama Michnika |
Ostatni mecz ŁKSu 'u siebie' , kolejny będzie już na wyjeździe do Opola na Odrę. Bardzo ważny mecz, zwłaszcza teraz, gdy ŁKS w sobotę odniósł pierwsze zwycięstwo, powinniśmy w Grajewie stawić się w jak największej liczbie i wspomóc naszych piłkarzy mocnym dopingiem. Niech by tak każdy kto choć raz był w Grajewie wziął w sobotę ze sobą jedną lub dwie znajome osoby, niech by każdy namówił brata, siostre , ojca, matke, sąsiada, sąsiadkę, kolegę z pracy, a zapełnimy całą trybunę. Pokażmy, że Łomża potrafi dopingować swój ukochany klub, zwłaszcza, że zdobył cenne 3 punkty i chociażby za to powinnismy im wszyscy podziękować. Liczę na wszystkich fanatyków, sympatyków, że 4 listopada nie zawiodą naszego ŁKSu i wszyscy razem będą głośno dopingować przez całe 90min.! Więcej informacji co do wyjazdu: http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=18828#18828 Do zobaczenia w sobotę na Pl.Niepodległości! Wszyscy w barwach! Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekstradycja stalinowskiego sędziego “Stefana M., czyli brata Adama Michnika |
Powinien Pan odpowiedzieć na zadane pytania,choćby były one dla Pana niewygodne... To przecież od nikogo innego,jak nie od wyborców zależy (być może) Pana przyszła kariera polityczna...
|
|
Re: Ekstradycja stalinowskiego sędziego “Stefana M., czyli brata Adama Michnika |
O Beepie jest już temat. Umiesz czytać? bagrmosen
|
|
uczennica.... przeczytaj dobrą radę "złego człowieka" .............. i zacznij chodzić na lekcję jezyka polskiego a nie wycieczki do Częstochowy sobie urządacie. Buhehhehehehe
|
|
najlepiej to jechac w gory doba kosztuje 45zl w tym jest nocleg sniadanie i obiad
|
|
napiszcie o co chodzi z tym stróżem tez jestem ciekawa.pozdrawiam olo
|
|
na szczescie po niedzieli ma sie ocieplic !! :)
|
|
Mam pytanie odnośnie treningów boksu w Łomży. Czy dziewczyny też mogą w nich uczestniczyć (ale nie jako worki tylko jako zawodniczki) i czy jest jakiś limit wiekowy...czy np. dziewczyny w wieku 23-25 lat też mogą zapisać się na zajęcia?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja tez jeżdze na pamieć po Łomży i z tego co pamietałem to stawiali znak dzien wcześniej(ale pewnie sie myle)Lecz w tym roku jechałem se spokojnie i zobaczyłem...
|
|
Zdesperowany Pracę można znaleźć, ale wpierw ruszyć ze stołka swoje czterylitery i poszukać jej. Sama do domu nie przyjdzie. Osobiście nie chciałbym mieć pracownika, który tylko taką metodą szuka zatrudnienia.
|
|
Gizmo, mam na myśli nową inwestycję. Ludzie startujący z listy Solidarnej Łomży są przeciwni budowy sklepów wielkopowierzchniowych w Łomży. Jeśli wygrają wybory, myślę, że na najbliższe cztery lata mamy z głowy tego typu inwestycje w naszym mieście. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
A kto wie gdzie jest ulica Tkacka?
|
|
A pomyśleli jaki korek byłby na Al. Legionów, gdyby jedyny dojazd do cmentarza był od dołu? Chodzi mi o skręty w lewo (od miasta) w tych właśnie dniach. Ta ulica i tak jest zakorkowana. Czy fox i pozostali wtedy nie wyzywaliby urzędasów od idiotów, jak korek by się ciągnął do Zjazdu? A może ktoś spojrzał na te ulice jak na jakiś układ i może wybrał mniejsze zło? W samej Kopernika pewnie by było łatwiej się poruszać, ale co poza nią? Widzicie tylko czubek (czuubek) własnego nosa i lubicie ubliżać komuś, kogo nawet pewnie na oczy nie widzieliście. Jak to określić? Proponuję zadzwonić do tych urzędów i zapytać czemu tak jest. Może to ma jakiś sens, którego wy w swojej niezmierzonej bystrości nie dostrzegacie.
|
|
Czuubek Pl. Niepodległości też będzie cały zastawiony samochodami, sprawdź.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |