wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekstradycja stalinowskiego sędziego “Stefana M., czyli brata Adama Michnika

Ostatni mecz ŁKSu 'u siebie' , kolejny będzie już na wyjeździe do Opola na Odrę.

Bardzo ważny mecz, zwłaszcza teraz, gdy ŁKS w sobotę odniósł pierwsze zwycięstwo, powinniśmy w Grajewie stawić się w jak największej liczbie i wspomóc naszych piłkarzy mocnym dopingiem.

Niech by tak każdy kto choć raz był w Grajewie wziął w sobotę ze sobą jedną lub dwie znajome osoby, niech by każdy namówił brata, siostre , ojca, matke, sąsiada, sąsiadkę, kolegę z pracy, a zapełnimy całą trybunę.

Pokażmy, że Łomża potrafi dopingować swój ukochany klub, zwłaszcza, że zdobył cenne 3 punkty i chociażby za to powinnismy im wszyscy podziękować.

Liczę na wszystkich fanatyków, sympatyków, że 4 listopada nie zawiodą naszego ŁKSu i wszyscy razem będą głośno dopingować przez całe 90min.!

Więcej informacji co do wyjazdu:
http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=18828#18828

Do zobaczenia w sobotę na Pl.Niepodległości!

Wszyscy w barwach!

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekstradycja stalinowskiego sędziego “Stefana M., czyli brata Adama Michnika

Powinien Pan odpowiedzieć na zadane pytania,choćby były one dla Pana niewygodne...
To przecież od nikogo innego,jak nie od wyborców zależy (być może) Pana przyszła kariera polityczna...

O Beepie jest już temat. Umiesz czytać?

bagrmosen

uczennica.... przeczytaj dobrą radę "złego człowieka" .............. i zacznij chodzić na lekcję jezyka polskiego a nie wycieczki do Częstochowy sobie urządacie. Buhehhehehehe

najlepiej to jechac w gory doba kosztuje 45zl w tym jest nocleg sniadanie i obiad

napiszcie o co chodzi z tym stróżem tez jestem ciekawa.pozdrawiam

olo

na szczescie po niedzieli ma sie ocieplic !! :)

Mam pytanie odnośnie treningów boksu w Łomży. Czy dziewczyny też mogą w nich uczestniczyć (ale nie jako worki tylko jako zawodniczki) i czy jest jakiś limit wiekowy...czy np. dziewczyny w wieku 23-25 lat też mogą zapisać się na zajęcia??

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja tez jeżdze na pamieć po Łomży i z tego co pamietałem to stawiali znak dzien wcześniej(ale pewnie sie myle)Lecz w tym roku jechałem se spokojnie i zobaczyłem...

Zdesperowany
Pracę można znaleźć, ale wpierw ruszyć ze stołka swoje czterylitery i poszukać jej. Sama do domu nie przyjdzie.
Osobiście nie chciałbym mieć pracownika, który tylko taką metodą szuka zatrudnienia.

Gizmo, mam na myśli nową inwestycję. Ludzie startujący z listy Solidarnej Łomży są przeciwni budowy sklepów wielkopowierzchniowych w Łomży. Jeśli wygrają wybory, myślę, że na najbliższe cztery lata mamy z głowy tego typu inwestycje w naszym mieście.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

A kto wie gdzie jest ulica Tkacka?

A pomyśleli jaki korek byłby na Al. Legionów, gdyby jedyny dojazd do cmentarza był od dołu? Chodzi mi o skręty w lewo (od miasta) w tych właśnie dniach. Ta ulica i tak jest zakorkowana. Czy fox i pozostali wtedy nie wyzywaliby urzędasów od idiotów, jak korek by się ciągnął do Zjazdu?
A może ktoś spojrzał na te ulice jak na jakiś układ i może wybrał mniejsze zło?
W samej Kopernika pewnie by było łatwiej się poruszać, ale co poza nią?
Widzicie tylko czubek (czuubek) własnego nosa i lubicie ubliżać komuś, kogo nawet pewnie na oczy nie widzieliście. Jak to określić?

Proponuję zadzwonić do tych urzędów i zapytać czemu tak jest. Może to ma jakiś sens, którego wy w swojej niezmierzonej bystrości nie dostrzegacie.

Czuubek Pl. Niepodległości też będzie cały zastawiony samochodami, sprawdź.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org