Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samotny lider Jan Marian KLECZYŃSKI |
ale im chodzi, żeby spisać z karty numer, bo na niej są jakieś tam liczby, ale wątpie, że jest to numer komórkowy, bo sam się kiedyś tym zainteresowałem ;).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samotny lider Jan Marian KLECZYŃSKI |
to na pewno sadomaso milicjanci
|
|
Dzisiejsze ceny z oleju napędowego z Białegostoku - Shell, Statoil, Orlen 3,79 ... bez komentarza
|
|
prawdomuwny pajacu miales juz nie pisac na tym forum!!!!!! wypier...!!!!!!!!!!! co do ŁKS-u: cały czas jest to samo, sił na 60 minut. Wychodzi brak przygotowania do sezonu. Ja bym jednak dał szansę spokojnie przygotować Jakołcewiczowi zespół do rundy wiosennej. Przypominam, że on nie miał za dużo czasu na przygotowania do tej rundy. Jak wyjadą zimą pobiegać po górach to na pewno starczy im sił na 90 minut. I Jesli skład nie zostanie jakoś drastycznie zubożony, to jestem pewien, że się doczłapiemy do strefy barażowej. ŁKS ŁOMŻA - RYCERZE WIOSNY!!!! :D
|
|
SaneOne Żeś mnie Opisał hehe:) Ja Sie Nie Mam Czego Bać;) Bo Ja Zostałem Pierwszy Wyśmiany:/ a Po Drugie Nie Mam Czasy Na Jakieś Tam Spotkania Nie Istotne:/ rudy błazen z druhem
|
|
Ja nie miałem czasu popstrykać, ale widziałem że kolesie latali z aparatami. W przeciągu kilku dni powinienem zebrać materiały. Dam znać.
|
|
Ja mam na sprzedania monitor 17' za 100 zl :]
|
|
Dziś rano znaleziono małego kotka przed blokiem nr6 na ulicy Słowackiego. Obecnie znajduje się on u weterynarza na ulicy Krótkiej. Kotek jest zdrowy. Jeśli ktoś jest zainteresowany przygarnięciem kociaka proszę o kontakt z weterynarzem.
|
|
Z całym szacunkiem, ale to nie debilizm. To prawo, dokładnie KK. Za kradzież z włamaniem oraz kradzież (w tym przypadku to pierwsze) ściganie osoby najbliższej następuje wyłącznie na wniosek poszkodowanego - widocznie w tym przypadku ojciec nie chciał by syn korzystał z jego lodówki, takie miał prawo, i dlatego też zamknął ją na kłódkę. Syn pomimo tego ją otworzył i w ten sposób popełnił przestepstwo. A że był pijany, to został zatrzymany. Poilicjanci zwyczajnie nie mogli postąpić inaczej. Każdy ma prawo do ochrony własności, nawet ojciec może chronić tą przed synem. Tak więc żaden to debilizm, poprostu prawo. Nieznajomośc prawa szkodzi, w tym przypadku nie upoważnia treż do ferowania wyroków, zresztą wielce krzywdzących. Ale to ogólna tendencja, wtapiająca się w obecną modę na "cHWDP". Powodzenia w dorosłym życiu. kłaniam Indar Bimbo !
|
|
flin jak juz probujesz nauczyc kogos podstaw jezyka to powinienes podac inny przyklad- wogóle piszemy osobno;] Bimbo !
|
|
Pakero...Każdy ma prawo do życia i do robienia tego co uważa za stosowne...Ja nie biegam z blantem po ulicy i nie pytam czy ze mną zapali. Ale bez przesady.... dlaczego robimy problem z tego czy ktoś pali czy nie. Nie jestem osobą, która pali codziennie i jest oderwana od rzeczywistości ale uważam,że od czasu do czasu można sobie wyluzować. No ale może ja mam inne podejście i inaczej podchodzę do takich spraw bo mieszkam tu od niedawna. Ciebie również zostawiam z pozdrowieniami:) Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |