Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasz bilans ' 2003 |
No właśnie - spotkajmy się. Jak ktoś ma coś do mnie to będzie mi to mógł powiedzieć w twarz. Nie wiem jak to się skończy, ale spróbować zawsze można ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasz bilans ' 2003 |
Drobna poprawka: 400 pkt - Wisiorek do telefonu komórkowego 1700 pkt - Karta prepaid 50 zł 2400 pkt - Płyta CD z Merlin.pl do 70 PLN 2700 pkt - Film DVD z Merlin.pl do 80 PLN Za zwerbowanie jednej osoby dostajecie 20 pkt. 1700:20=85. Ciekawe ile czasu zajmie Wam zwerbowanie 85 osób. Jeśli ktoś ma ochotę się w to bawić, to proszę bardzo. czesław
|
|
Podejrzewam ze w tym artykule chodzi o nauczyciela z ekonoma, ktory uczy tagze mnie, pan K.(żarówa). niema on zadnych kompetencji do nauki, po prostu sie do tego nie nadaje,minal sie z powolaniem,powinien byc kim innym, zagrozona byla u niego chyba polowa uczniow ktorych uczy,i caly czas przychodza na poprawy,a zarówa zapowiada ze od nastepnego semestru nie bedzie zadnych popraw,czyli innymi slowy polowa uczniow bedzie miala 1 na koniec, chyba ze nauczyciel zmieni swoj styl nauki i bedzie dawal latwiejsze zadania.mysle ze tak nie moze byc i uczniowie z nim nie wytrzymaja i ktos bedzie musial odejsc
|
|
wg mnie ten nauczyciel nie nadaje sie do pelnionej pszes niego funkcji. na klasufce mamy zadania, kturych wogule nie ma na lekcjach. w czasie 45 minut podaje nam tylko wzory i ich morzliwe zastosowania ale nie rozwiązujemy rzadnych zadan. belfer nie umie zainteresowac uczniuf lekcją. na dodatek doszedl do wniosku, rze f pszyszlym pulroczu nie będzie poprawial rzadnych klasuwek, gdyrz - jak on to nazwal - wplynela na to ostra rozmowia z dyrektorem.
|
|
Dnia 8 i 9 grudnia 1919 r. na Zjeździe Wszechwioślarskim w Poznaniu uczestniczyli przedstawiciele Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego prezes Jan Lachowicz i sekretarz Jan Wejner. Na Zjeździe tym już legalnie powołano Polski Związek Towarzystw Wioślarskich. Do jego Zarządu został wybrany Jan Lachowicz. W 1920 r. pełnoprawnymi delegatami łomżyńskich wioślarzy na sejmik Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich w Poznaniu byli Franciszek Hryniewicz i Jan Wejner. W 1928 r. ponownie reprezentant łomżyńskiego klubu wioślarskiego brał udział w sejmiku Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich w Warszawie.16 Studia Łomżyńskie nr V cdn. ......................................................
|
|
Bardzo chetnie... Zbych
|
|
no własnie tak to wyglada !! dla mnie nie najciekawiej a dla was ?? i nie wiem czy mozna robic na tym jakie kolwiek kokosy :))
|
|
No to kiedy i gdzie? Malwina mam już się bać ? :))) Zbych
|
|
Do King Matthew nie wiem jak Ci, ale mi nazwa MILANO kojarzy sie wylacznie z di polo, wiec nie rozumiem czemu piszesz za Atom, (w ktorym disco polo niema i mam nadzieje, ze nie bedzie) pasuje do tej nazwy. A co do muzyki to jedni wola sie bawic przy muzyce klubowej takiej jaka jest grana w Atomie, a inni przy disco polo, wiec Ci ktorzy wola ta druga nie powinni wogle do Atomu wchodzic !!! Pozdro !
|
|
mysle ze na cmentarzy jak odkopiesz i lomzem podwazysz to niezle "poderwiesz" czlowieku dziewczyny czekaja az je ktos poderwie tylko nie kazdy wie jak albo jak mu sie wydaje ze wie to zle sie do tego zabiera. Narka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |