Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naród ze wstydu jeszcze nie krzyczy, |
Jeżeli ktoś mówi o zastoju kulturalnym Łomży, to się bardzo myli. Mamy wspaniałego Dyrektora tej instytucji. Z tego co ja wiem to jest to kreator naszej kultury, łomżyńskiej kultury. Znając warunki finansowe naszego miasta, to ten klient robi z igły widły: - koncerty z udziałem gwiazd z górnej półki (patrz chociażby Edycia Gepert), - teatry, no może nie Teatr Wielki, ale "Wierszalin" też nie jest z piwnicy, - koncerty zespołów młodzieżowych, kto chce to w swojej kategorii złąpie same perełki, A przede wszystkim praca z młodzieżą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - kółka teatralne, - muzyczne, - tańce nowoczesne - nawet mistrzów się dorobli, stąd i "Wirujęca Strefa" i to w jakich warunkach, nędza i rozpacz, a jednak coś można zrobić i w takich warunkach, a poza tym festny, koncerty, wystawy, konkursy dla dzieci i młodzieży. To jest nic co ja wymieniłem, bo tego wszystkiego jest dużo dużo dużo więcej. Panie Romku, w takich ludzi jak Pan i Pana współpracowicy należy inwestować. Aha - z tego miejsca na Pana ręce chcę złożyć serdeczne dzięki dla Pani Ani Bureś. Szkoda tylko,że władze miasta nie dostrzegają tego, a ile myśmy się uchodzili razem, coby te pączki dla lauretów zdobyć. Panie ROMKU - tak trzymać!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naród ze wstydu jeszcze nie krzyczy, |
Za droga jak na tyle kartek.A ogłoszenia nie zamieszczałem już pare lat.Robie to w kramiku i 4lomża bo taniej a efekt jest extra.Proponuje panie redaktorze stworzyć darmowe strony ogłoszeń z wejściem przez internet bo ja to czarno widzę.Przepraszam że ja tak tylko o interesach ale jesli wydaży się coś ważnego to zobaczę to w tv. ,zaś z telewizji nie dowiem się że ktoś w Łomży chce np. sprzedać działkę.
|
|
Dziękuje wszystkim za pomoc. Ale co się dzieje wszyscy mają zajenty termin ,chyba będzie ciężko .
|
|
jestem za ŁOmżą, śledzie do wora a wór do jeziora
|
|
MDK jes bardzo dzobrze zarzadzane i zato mu 5+. Mnie osobisci bardzo podoba się grupa dziewczęca TWIST. Mogły by tylko częściej wyjażdzać na turnieje i warsztaty. Napwno wtedy też odnosiłyby takie sukcesy jak chłopcy a może i większe. Niestety dziewczyny idą w lata i wyjeżdżają z Łomży na studia:(((
|
|
znacie adres serwisu na Przykoszarowej ??
|
|
chyba uczą ale nie jestem pewien, zadzwon zapytaj na www.zdammature.pl są ich dane kontaktowe Zbych
|
|
na suplach sie nie oszczedza... juz lepiej kup mass xxl treca lepiej ci to wyjdzie, a tak wogole skup sie na diecie...
|
|
Shift Podstawą Dobrych Efektów Jest Systematyczny Trening I Odpowiednia Dieta!!! A Jeżeli CHodzi O Sumple To Jak Jesteś Początkujący to kup sobie odżywki białkowe i aminokwasy;) Tyle Ci Wystarczy :) Zbych
|
|
Bym Zapomniał I Regeneracja;) Pozdro!!! Zbych
|
|
To ma służyć temu, aby pokazać, że są ludzie w Łomży, którzy coś dla tego miasta robią, robią dla nas. Coś się rozwija, cos się dzieje. Szkoda, że nie można tego powiedzieć o (bez) radnych i WŁADZACH RATUSZA. To dzięki takim ludziom jak pan Romek, coś tam, coś tam słychać o Łomży. Jeżeli masz inne przykłady to pokaż, a ja się pod tym podpiszę. A Pan Romek jest zbyt skromny aby popaść w samo uwielbienie.
|
|
Widać, że w takim razie Norbi topnieje skoro gra w takich miejscach.
|
|
Tommeknet, dziś obejrzę tego twojego trzyśladowca ;D
|
|
Właśnie zaczął się mecz. Jeśli ktoś posiadałby info na temat wysepu, niech pisze. Ja nadal wierze w zwycięstwo ŁKSu, więc zobaczymy! :) PS. Prawdomuwny, oszczędź sobie komentarze, dobrze?
|
|
Z relacji wynika, że ŁKS przeważa, ale ciekawe czy coś to da... Bimbo
|
|
PODOBNO JEST 1:0 DLA NAS:D:D:D:D:D:D
|
|
dopry i remis
|
|
a norbi to jakas gwiazda?, zwykly diskopolowiec.
|
|
wiecie co??? Sokołoski(chyba dobrze nazwalem) on zaje***iście gra......chciał bym go widzieć jak gra z z naszą koszulką na sobie:D:Dziękiniemu byśmy mogli kilka meczów wygrać ehh,....Takie moje zdanie.... Bimbo !
|
|
Shift Siłownia "Ewa" "Intercosmetics" "Zibi" Sklep Sportowy"Orkan" Na Bernata;) I Jak chcesz to poszukaj w Aptece Na Giełczyńskiej:) Hmmm i jest drugi sklep sportowy obok Rossmanu;) tylko nie wiem czy tam sprzedają odżywki:/ Bimbo !
|
|
I w sklepie zielarskim poszukaj:) Koło Leader Price:) Po Prawej Rączce:) Bimbo !
|
|
tyku Sokołowski* Bimbo !
|
|
|
....... który uważa że jest fajny.... Dokończona wypowiedz urządu skarbowego. Bimbo !
|
|
Fajnie ze się coś zaczęło w końcu dziać.Było na co popatrzec:-) Ja mam tylko jedno pytanie, Jak to możliwe ze auta które mylą trasę i "powinni" otrzymać taryfę zajmują miejsce 2 i 3???? To jest nierealne żeby z taryfa być nawet w pierwszej piątce:-(
|
|
kogo obchodzi jakiś białorustocki klub.
|
|
cavalera: żyłem latami 90-tymi :P sorki :))))) masz rację.
|
|
Muay thai to raczej nie dla kobiet ;) Ale i tak nie ma u nas. Jest na pewno taekwondo, kyokushin, ostatnio boks, na pewno jest gdzies aikido. Czy jest cos wiecej obecnie nie mam niestety informacji. Bimbo !
|
|
w dzisiejszych czasach przyda sie napewno lecz za duzy kosz ponosi nasz organizm(szczegolnie mozg). Boks mozna trenowac ale nie zawodowo, podstawowe uderzenia, garda itp. Jesli juz wybieramy zawodowo, trzeba sie zastanowic nad konsekwencjami. Poprostu trzeba miec "twarda banie" oraz zdrowie jak ryba.
|
|
Witam wszystkich jechalem w zawodach Fiatem Uno mozna miec pretensje :( krecilismy dobre czasy i niemielismy zadnej taryfy ani pacholka ale co tam ci co maja wiedziec wiedza jak pojechalismy niepowinno sie tez wrzucac do jednego worka maluszkow i aut z ponad 100koni powinna byc klasyfikacja powiecmy <1,3 i >1,3 pozdrowienia dla ACLomza fajne zawody byly :)
|
|
z tym ze bylą fajna zabawa to sie zgodze :) z tym ze w jednym worku były wszystkie autka i nie powinno tak byc tez sie zgodze :) szkoda tylko tych błedow przy podliczaniu wynikow (a bledow bylo conajmniej kilka), bledy byly tez przy machaniu choragiewka gdy samochod wjezdzał na mete szkoda :( mysle ze jedyne wyjscie jest takie zeby organizowac wiecej tego typu imprez :) wtedy niektore bledy bedzie mozna eliminowac ! ale podziekowania dla Automobilklubu (bo on był organizatorem) jak najbardziej sie nalaza. Czekamy na nastepne imprezki :)
|
|
Zabawa była super poza wieloma niedociągnięciami(głównie mam na mysli przydzielanie punktów,podliczenia itp.)ale miejmy nadzieje że nastepnym razem to sie zmieni. Ogólnie to wielkie dzieki dla Automobilklubu i prosimy o wiecej tego typu imprez :-)
|
|
Do Organizatorów: Moglibyście podać klasyfikacje końcową na forum???
|
|
No impreaza byla sympatyczna powiem ze sie udala ;] Chcialbym zauwazyc ze nie byla Ona naglosniona tak bardzo jak poprzednio gdy organizatorem byl moj brat i ja. Byli sponsorzy i kierowca rajdowy. Mysle ze jak na 1st raz bylo SUPER i kazda tego typu impreza bedzie zyskiwala sympatykow, sponsorow itp. Powiedzmy ze byla to taka "proba" gdayby reklamy byly w radiu, plakaty, internet + jakies auto ktorego nie widujemy na codzien byloby 3 razy wiecej ludzi niz wczoraj ;] Rozumiem doskonale wlasciciela M6 :P 600tys. nie po to zeby palic gume :P heh Pozdrawiam Bimbo !
|
|
BadBoyz Dziękuje ślicznie za Informacje:):):) Dobry Człowiek Jesteś:):):):) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |