Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BIP-Już tylko jedna "ŚPIĄCA" KOMISJA |
Gadzet_25 nie trafiłeś. to nikt z tej ulicy. a kto i z jakiej mowic nie bede.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BIP-Już tylko jedna "ŚPIĄCA" KOMISJA |
A ja mam inną refleksję w związku z tą tragedią. Otóż wydaje mi się,że coraz więcej osób ma problemy natury psychicznej. Młodzi ludzie(ale nie tylko) nie potrafią odnależć się w dzisiejszym świecie. Zawrotne tempo jakie dyktuje nam rzeczywistość i dążenie do pozyskania środków materialnych nie pozwala zatrzymać się i zastanowić co czuje i myśli człowiek, jednostka. Może przydałyby się jakieś zajęcia w szkołach z psychologiem dla dzieci i młodzieży. Zastanawiające jest ,że chłopak zabija osobę ,którą darzy uczuciem. Czemu nie potrafi w inny sposób rozwiązać swojego problemu. Dlaczego nie mógł zwrócić się np do kogoś bliskiego ze swoimi rozterkami... Rozmawiajmy ze swymi dziećmi! Pozdrawiam. ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
Dorastający pies sprawdza swoją pozycję w "stadzie" - wie, kto go karmi, kogo powinien sie słuchać, a z kim się może bawić i za każdym razem. Nie powinno byc tak, że pies "wchodzi na głowę" właścicielowi. Nie raz widziałam zwierzątka "wyprowadzające swoich właścicieli na spacer" - wygłada to szczególnie zabawnie w czasie zimowych mrozów. Takie osoby nie powinny posiadać zwierzęcia, które ma ostre zęby i którego nie są w stanie powstrzymać przed działaniem na szkodę innych. Wlaściciel jest odpowiedzialny za swojego podopiecznego, niezależnie od tego, czy jest to pies czy dziecko. I tak samo odpowiada za szkody wyrządzone przez podopiecznego. I odpowiada za jego bezpieczeństwo również. Gdyby człowiek lub zwierzę zagroziło bezpieczeństwu mojego dziecka interweniowałabym natychmiast, a nie pytała na forum co zrobić. Zagrożenia należy likwidować, przeciwdziałac im, a nie "stać obok" i dyskutować. Pozdrawiam. AM
|
|
Rozumiem że testowałeś już na niej kalkulatory DCT?
|
|
czy ktos wie, czy zamkniety jest jakis odcinek drogi na myszyniec? prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje!
|
|
hie hie hie ja na fabrycznej złamałem noge buhehe szkoda bryczki na tamte drogi <fabryczna,żabia itp> =
|
|
ale jaja! Bimbo !
|
|
to mam inną propozycję. Całkowicie OT. Zmienić nazwę forum. Bo "dyskusyjne" jest chyba tylko z założenia. Ta "dyskusyjność" ma z rzeczywistością tyle wspólnego co świnia z baletem.
|
|
Witam. Jakie sa godziny dzwonkow na basenie w sp10? Ewentualnie prosze o nr telefonu. Pzdr. Bimbo !
|
|
@XtraVert: w zimę to ja 'dziekuję' jechać szosą do Mężenina :P no ale fakt jest faktem że akurat narazie warunki pogodowe są dobre, wiec można jeździć:) Bimbo !
|
|
mailem 2 vectry jedna 97 druga 99 w obu bylo to samo od strony pasazera, u mnie to byl silownik, podjedz na przeciwko 4+ na legionow i niech ci zerkna Bimbo !
|
|
tyku od 14 albo 15 roku życia;) Bimbo !
|
|
ciach :D racja jadłem więcej tłuszczu niz masy ;p :D
|
|
Ale mi chodzi czy jest tam gainer 737 bo chce zaoszczedzic kilka zł bo na allegro jest to kwota ok 47 zł + 10 zł rzesyłki oczywiscie za wiaderko a gdzie jest tam te cos na bernatowicza gdzie mozna kupic odzywki -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Jak się stało chyba w Rzeszowie , Urząd Miasta powinien otworzyć Stację z paliwami po kosztach własnych , to by automatycznie i u nas wyregulowało ceny. Jakaś stacja , mało wykorzystywana , na bazie jakiejś firmy , vabank by się znalazła. „Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona"
|
|
na bernatowicza sklep sportowy, na zamowienie powinni sprowadzic jakas odzywke lecz kosz jej to gdzies ok >100zl.
|
|
Zadzwoń do zespołu Forrest 510-235160 - do końca tego roku mają jeszcze wolne terminy. Pozdrawiam -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |