Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leszk Miller odpowiedzialny za zabójstwo gen. Marka Papały |
Sane One bo ciśnienie mi się podniosło z Twojej winy ... Trochę przegiełes z tym postem ;// Pzdrr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leszk Miller odpowiedzialny za zabójstwo gen. Marka Papały |
Loosac własnie myślalem jak podsumować ten temat ale Ty zrobiłes to wyśmienicie :) nic dodać,nić ująć... Pozdro Bimbo !
|
|
SaneOne Luzik Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
adamus: czły czs obstaję przy tym , że chodzi tu głownie o siłe psychiczną. "Umiejętność polowania na mamuty?" Wydawałoby się, że w dzisiejszych czsach, jeśli na myśli mamy bezpieczeństwo to chodzi tu głownie o pieniądze. Owszem w pewnej mierze tak, ale też nie do końca. IMHO kobiety same do końca nie wiedzą czego chcą:] Pozdrawiam What is love? The need to escape from oneself
|
|
Około roku temu naprawiałam na Śniadeckiego w tym ciągu sklepów, monitor, który był na gwarancji. Jestem zadowolona, do dziś nie mam z nim problemów ;o)
|
|
"Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 14-10-06 20:45 poprostu przebłysk nadzei" ty też wierzysz
|
|
Przy dzisiejszych cenach monitorów to nie wiem czy naprawa będzie korzystna Bimbo !
|
|
hehehe, dzieci, szukam adresu, nadal aktualne!!!! Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Tyku ja mam na mysli tylko tych debili. A że są jeszcze normalni kibice na świecie to radosna wiadomość...
|
|
Olsztyn: Zatrzymany za włamanie do lodówki Policjanci z Ostródy zatrzymali 33-latka, który włamał się do zamkniętej na kłódkę lodówki swojego ojca. Wczoraj o 20:00 policjanci z Ostródy zatrzymali 33-letniego Jana O. mieszkańca miejscowości, który w włamał się do zamykanej na kłódkę lodówki swojego ojca i skradł z niej słoik z grochówką, dwa jajka i wędzone mięso. Sprawca włamania został zatrzymany w policyjnym areszcie. Miał 3.4 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. W pokoju zatrzymanego policjanci znaleźli nabiał i mięso. Grochówkę Jan O. zdążył już zjeść Chwała wam dzielni Policjanci :) Następny przykład debilizmu Mieczkoś daj głos :) Bimbo !
|
|
Czy oferowałem chęć zakupu jakiegoś monitora ?? Proszę o informacje na temat! Moją sprawa jest opłacalność naprawy. Dzięki za wskazanie konkretnych adresów. Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
kurde....i to własny ojciec;/ Bimbo !
|
|
Kurde jakby to był tygrys to normalnie bym go przygarnął do siebie. I na moherowych beretów polował. No ale może się wyćwiczy, tylko bym wolał żeby szczekał bo miauczenie mnie irytuje, to jakby się dało zrobić to się polecam. No bo ja lubię nocami w parku polować.
|
|
może i nie sterydy ale gość nie wyglonda na 18-latka raczej na 30-latka :(
|
|
Na słowackiego nie tylko jeden kociak chodzi ,co dzień widze ;) Cóż mieszkam na 3 piętrze i mialem raz kociaka i kota na dobre to nie wyszło ...
|
|
czy mi sie wydaje czy niektorzy są zawistni ? inna sprawa ze nie maja pojecia na temat tej dyscypliny, ile to kosztuje pracy, wyzeczeń , ehh szkoda gadać. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |