Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WLADCA!!!zamknij sie!!! |
hahahah co wygrali??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WLADCA!!!zamknij sie!!! |
"ja" hahahah twoje znalezienie Abderyku graniczy z Cudem!!! rudy błazen z druhem
|
|
******ja Namierzą Pacanie ******:) Wiem co te słowa mają znaczenie Kapiszonie nie bój sie:) Lezba!!!:D:D -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
....heh może zażartowałeś albo nie, ale jeżeli znalal kartę SIM to jak może do kogoś zadzwonić jeżeli kartę trzyma w ręku:D:D:D HAHAH dobre dobre xD bagrmosen
|
|
Karta jest chroniona kodem pin, wpisując go niepoprawnie zablokuję kartę... rudy błazen z druhem
|
|
sorry cavalera, ale do czego można porównać takiego kretyna? przepraszam buty :P -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
"Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 14-10-06 16:20 może będzie remis , a nawet wygrana!!!!!!!!!!" "Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 14-10-06 16:50 mowiłem , że znów przegrają , jestem ciekaw usprawiedliwienia tego , a jaga wygrała z ruchem 1:0" Czy ja jestem ślepy, czy prawdomuwny nieprawdomównym? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |