poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zbieranie podpisów przeciw prywatyzacji elektrociepłowni

Tak. Ale ja mowie ze fajerwerki to moze miasto mialo ale duzo ich rozeszlo sie po znajomych. Taki jest fakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zbieranie podpisów przeciw prywatyzacji elektrociepłowni

Joe ma racje.
Mimo, ze sniegu napadalo stosunkowo niewiele jak na atak zimy (bywalo gorzej), to chodniki i ulice nie sa nalezycie odsniezone, wystarczy przejsc sie chodnikami. Nalezycie tzn w sposob pozwalajacy na w miare normalne poruszanie sie. Po wtore wystarczylo dzis w godzinach poludniowych wyjechac za miasto by przekonac sie ze warunki na drogach byly fatalne, w miescie rowniez nie jest lepiej...Zdecydowanie niewiele w tym kierunku zrobiono...czyzby sluzby drogowe mialy urlop?

voyager

Re: Zbieranie podpisów przeciw prywatyzacji elektrociepłowni

Byłem w miejscowości Udryn w Szwajcarii! Piękna i śnieżna (od 30XII) okolica.

Jakby ktoś chciał się wybrać to z Łomży jedzie się na Augustów, potem na Suwałki, przez to miasto cały czas prosto. Z Suwałk wyjeżdża się dokładnie na północ drogą na Rutkę Tartak! W Jeleniewie trzeba skręcić w prawo!

Pieknie tam jest. Dalej też. Nawet nie wiedziałem, że Suwalszczyzna jest tak urokliwa.

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org