Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarobki naszych samorządowców. |
kurcze ale bzdury. Co kogo to obchodzi facet zamówiłl drzwi podano mu termin realizacji 4 tygodnie czekał i co teraz następne 4 tygodnie i ma być ok. Co to kogo obchodzi. Łomżyńskie firmy to o kant d..... potłuc. To jest jeden z wieku przykładów jak traktuje sie klientów. I dziwię się , że tu takie ignoranckie zachowanie ktoś stara sie wytłumaczyć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarobki naszych samorządowców. |
Ludzie, co wy chcecie. Opisałem zdarzenie, jakie miało miejsce. A nie ma ten racji, kto broni sklepue AKCENT, ponieważ ma on stały kontakt z dostawcą i powinien być na bieżąco z tym, co jest na stanie. Jeśli nie było owych drzwi, mogliby zawiadomić klienta, a nie w ostatniej chwili, kiedy sam kupiec zatelefonował do sklepu. Pozdrawiam wszystkich i .... Happy New Year :)
|
|
zapewnie nie ktorzy z was ( tak jak ja ) byliscie na Starym Rynku w Sylwestra !! oczywiscie zabawa tam szybko sie skonczyła i rozeszliscie sie w swoje miejsca ale chciałęm zapytac jak wam sie podobało !! bo mi naprawde bardzo !! moze bardzo to za mocne słowo ale było spoko !! Miasto jak co roku postarało sie i wystrzeliło swoje fajerwerki punktoalnie o 24 zabrzmial hejnał !! było naprawde miło !! a jak wam sie podobało ???
|
|
Od czasu do czasu robię zakupy w Firmie AKCENT. Obsługa była kompetentna i sympatyczna na czele z jej właścicielem. Każdemu może zdarzyć się kiks bo ten nie robi błędów kto nic nie robi , ale należy się najzwyczajniejsze słowo przepraszam.Tego w poprzednich postach nie przeczytałem. Denerwuje mnie jak to przy okazji pracownicy innych firm robią klakę swoim firmom chcąc podlizać się szefom-patrz Terrazyt. Chyba boją sie zwolnień które tam trwają. Stolarka ich jest dobra ale i droższa niż innych firm , a i z montażami jest różnie. Przy okazji Wszystkim piszącym i czytającym to forum składam życzenia takie jakie sam dostałem: W 2004 roku idż do przodu krok po kroku. Niech Was nadmiar kasy męczy niechaj fiskus Was nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie , resztę miej głęboko w ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |