wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Senat cenzuruje nauczanie Ojca Świętego . Senatorowie z SLD wreszcie pokazali...

Panowie, o czym Wy piszecie.
Rzeczywiście wiaty przystankowe są ładne i estetyczne ale kto podjął decyzję o wymianie wszystkich wiat, skoro były niedawno montowane i w tym roku roku malowane. Jest to marnotrawstwo pieniędzy! Kto za to zapłaci? Zapłacimy my wszyscy ponieważ na pewno jeszcze w tym roku będzie podwyżka cen biletów - i tak bardzo drogich w stosunku do innych nawet większych miast. Znowu dostaniemy po kieszeni. Dlatego też nie ma co się chwalić. Na taką inwestycje może pozwolić sobie bogate miasto a nie biedna, bezrobotna Łomża.
Ciekawe, czy teraz po tym wyjaśnieniu do powyższych "zasług" przyzna się dyrektor Szczech, były viceprezydent Nowakowski czy Pan Sroczyński?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Senat cenzuruje nauczanie Ojca Swietego . Senatorowie z SLD wreszcie pokazali...

no popatrz a ja sie zastanawialem dlaczego dostalem podwujne odbitki- mowilem sobie pewnie sie tym z łolgrins pomylilo:) a to takie buty z cholewami

Re: Senat cenzuruje nauczanie Ojca Swietego . Senatorowie z SLD wreszcie pokazali...

To fakt - na Rządowej to chyba jakaś pomyłka. Ze 3 osoby się zmieszczą. Może lepiej było nie stawiac?
Wiesz co majka? Myślę, że tych wiat co stały to oni nie zezłomowali, czyli pieniądze w błoto nie poszły. Widziałem starą wiatę w nowym miejscu na Zdrojowej.
Pozostawia dać na mszę, żeby żaden jełop nie poszedł za twoją podpowiedzią 'kolumb' i szyby nie wybił.

A przystanki mogłyby być większe. Na rondzie są większe, czyli jest to możliwe.

Re: Senat cenzuruje nauczanie Ojca Świętego . Senatorowie z SLD wreszcie pokazali...

Nie chce mi sie czytać tylu postów. Oto moje propozycje do skrótu ChWDP:

Chcę Wstąpić Do Policji

Chowajcie Wino Do Plecaka

Co do tych illegal street racing to spoko tylko żeby nie były illegal. Policja robi swoje i dobrze, za to dostają pobory z podatków płaconych przez m.in. rodziców tych lolków co się ścigają.

Wg mnei powinno się zrobić oddzielny plac do takich szaleństw. Wyszloby taniej niż jest teraz. W końcu by sie porozbijali i pozabijali i byłby spokój. A tak gliniarze muszą tracić czas na łachmytów.

WESOŁYCH ŚWIĄT i KRÓTKIEGO ŻYCIA W NOWYM ROKU ścigacze!!!!

Re: Senat cenzuruje nauczanie Ojca Świętego . Senatorowie z SLD wreszcie pokazali...

Hehe no Siemasz. No jusik wiem kto ty. :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org