Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan i Władca na prezydenta |
uspic te psy. Za te pieniadze mozna pomoc jakies biednej rodzinie. Pies wazniejszy od czlowieka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan i Władca na prezydenta |
Sam się uśpij.
|
|
czlowiek zawsze moze zarobic na jedzenie wlanym rekoma czy tez o nie poprosic zas zwierze zdane jest wylacznie na laske czlowieka
|
|
duzy jak juz cos to "nie wyczules" lecz "nie wyczułaś" jestem kobietą a nie mężczyzną :) winco
|
|
ciesz sie ze Twoje dzieci nie gloduja. nakarm psa zamiast swe dziecko. Skoro to jest wazniejsze. A zwierzeta zawsze sobie radzily. mogly conajwyzej stwarzac zagrozenie czlowiekowi, mogloby napasc na niego.
|
|
Moje dzieci nie głodują. A psa nie mam swojego, za to uważam, że te ze schorniska trzeba wspomóc. Co do kwestii uśpienia: należy uspić głupich właścicieli, a nie psy. Pies nie powinien być w schronisku - a u swojego pana - od dnia zagoszczenia w jego domu, aż do śmierci. Czyje dzieci głodują? Twoje?
|
|
Witam, wie kots moze jak domowymi sposobami zdjąc simlocka z motoroli v500, ewentulanie jakie sa ceny w komisach za taka usługe i gdzie najlepiej przeprowadzić taka operacje????
|
|
a ja w białym sobie śmigam po ładnych drogach
|
|
W tym telefonie kodem sim locka nie zdejmiesz... Trzeba poprzez kabel.Koszt ok.30-40 zł. Polecam Wortel. Pozdrawiam Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Jeżeli macie chęć ofiarować parę złotych na rzecz Schroniska Arka, to na stronie adres poniżej: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1839985 Użytkownik Iwonar prowadzi licytację właśnie na rzecz w.w. Schroniska. W tej chwili jest przerwa w licytacji, ale jeszcze we środę wylicytowałem pewien przedmiot. Znając użytkownika wirtualnie myślę, że przerwa w licytacji nie będzie za długa. Można po cichu i bez rozgłosu ofiarować parę złotych na rzecz Schroniska. Często to stronę odwiedzajcie i pieniążków na bezdomne pieski nie żałujcie. Pozdrowienia.
|
|
Dziwne ale może być prawdziwe.
|
|
Dobra, zamkneli kolejke. W takim wypadku oszusci, ktorzy chcieli czekac z typowaniem do zakonczenia kolejki moga zdobyc max 4 pkt za mecz Zaglebia (jesli byli dostatecznie szybcy), bo pozostalych wynikow juz nie wytypuja :)
|
|
hej tomnik kto ty jestes ze tyle wiesz ??? ile ty masz lat , i z kad ty glabie jestes ??? wszyscy w lomzy wiedza ze to nie on , tylko tatusia synalek-tego od ksiezy,prokuratorow,i benzynki !!! mysle ze wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi !!! pan kur.....ki sie pewnie osral ze w koncu wszystko wyjdzie na jaw !!!!!!!!!! a tak poza tym, to ten niby winny jest obywatelem usa i polski i nigdy nie mieszkal na greenpoincie ,,,,,, malo tego to sam odnawial polski paszport 3 lata temu i sam go odbieral z manhattanu z konsulatu ,,,,, .
|
|
Macie już zespół?? Polecam KARTEL z Zambrowa. Rewelacja i nawet tanio. Byłam na weselu z nimi we wrześniu i prowadzili zabawe zaj...... Mam namiary jak chcesz
|
|
co znaczy moc okolo 220KM??? bo okolo to moj mial miec 260ps a ma 196ps?? pamietam na zawodach ten co byl zcesto w TVN Turbo :D robil zcasy gorsze niz civic 1,6 a moc podobna jak nie wyzsza niz ta wyzej deklarowana :P
|
|
a może nie , teraz łatwejsze mecze , teraz unia jajnikowa {{wygrana dla nas
|
|
teraz bedzie coraz lepiej...;] miejmy taka nadzieję .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |