sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan i Władca na prezydenta

uspic te psy.
Za te pieniadze mozna pomoc jakies biednej rodzinie.

Pies wazniejszy od czlowieka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan i Władca na prezydenta

Sam się uśpij.

czlowiek zawsze moze zarobic na jedzenie wlanym rekoma czy tez o nie poprosic zas zwierze zdane jest wylacznie na laske czlowieka

duzy jak juz cos to "nie wyczules" lecz "nie wyczułaś" jestem kobietą a nie mężczyzną :)

winco

ciesz sie ze Twoje dzieci nie gloduja. nakarm psa zamiast swe dziecko. Skoro to jest wazniejsze.

A zwierzeta zawsze sobie radzily. mogly conajwyzej stwarzac zagrozenie czlowiekowi, mogloby napasc na niego.

Moje dzieci nie głodują. A psa nie mam swojego, za to uważam, że te ze schorniska trzeba wspomóc. Co do kwestii uśpienia: należy uspić głupich właścicieli, a nie psy. Pies nie powinien być w schronisku - a u swojego pana - od dnia zagoszczenia w jego domu, aż do śmierci.

Czyje dzieci głodują? Twoje?

Witam, wie kots moze jak domowymi sposobami zdjąc simlocka z motoroli v500, ewentulanie jakie sa ceny w komisach za taka usługe i gdzie najlepiej przeprowadzić taka operacje????

a ja w białym sobie śmigam po ładnych drogach

W tym telefonie kodem sim locka nie zdejmiesz... Trzeba poprzez kabel.Koszt ok.30-40 zł. Polecam Wortel. Pozdrawiam

Uwaga!!! nabity :)))))

Jeżeli macie chęć ofiarować parę złotych na rzecz Schroniska Arka, to na stronie adres poniżej:

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1839985

Użytkownik Iwonar prowadzi licytację właśnie na rzecz w.w. Schroniska. W tej chwili jest przerwa w licytacji, ale jeszcze we środę wylicytowałem pewien przedmiot. Znając użytkownika wirtualnie myślę, że przerwa w licytacji nie będzie za długa. Można po cichu i bez rozgłosu ofiarować parę złotych na rzecz Schroniska.

Często to stronę odwiedzajcie i pieniążków na bezdomne pieski nie żałujcie.

Pozdrowienia.

Dziwne ale może być prawdziwe.

Dobra, zamkneli kolejke. W takim wypadku oszusci, ktorzy chcieli czekac z typowaniem do zakonczenia kolejki moga zdobyc max 4 pkt za mecz Zaglebia (jesli byli dostatecznie szybcy), bo pozostalych wynikow juz nie wytypuja :)

hej tomnik kto ty jestes ze tyle wiesz ??? ile ty masz lat , i z kad ty glabie jestes ??? wszyscy w lomzy wiedza ze to nie on , tylko tatusia synalek-tego od ksiezy,prokuratorow,i benzynki !!! mysle ze wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi !!! pan kur.....ki sie pewnie osral ze w koncu wszystko wyjdzie na jaw !!!!!!!!!! a tak poza tym, to ten niby winny jest obywatelem usa i polski i nigdy nie mieszkal na greenpoincie ,,,,,, malo tego to sam odnawial polski paszport 3 lata temu i sam go odbieral z manhattanu z konsulatu ,,,,,

.

Macie już zespół?? Polecam KARTEL z Zambrowa. Rewelacja i nawet tanio. Byłam na weselu z nimi we wrześniu i prowadzili zabawe zaj...... Mam namiary jak chcesz

co znaczy moc okolo 220KM??? bo okolo to moj mial miec 260ps a ma 196ps?? pamietam na zawodach ten co byl zcesto w TVN Turbo :D robil zcasy gorsze niz civic 1,6 a moc podobna jak nie wyzsza niz ta wyzej deklarowana :P

a może nie , teraz łatwejsze mecze , teraz unia jajnikowa {{wygrana dla nas

teraz bedzie coraz lepiej...;] miejmy taka nadzieję

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org