Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przewodniczącemu RM zakrekwirowano Mercedesa.. |
Nie mam zwyczaju prać publicznie brudów, więc jedyne co mogę w tej sytuacji powiedzieć to to, że nie każdy, kto deklaruje swoją przyjaźń nadaje się na przyjaciela, jak to widać na załączonym obrazku... W zeszłą sobotę był taki film z Robinem Williamsem, tytułu nie pamiętam... Główny bohater był studentem medycyny i kimś na kształt lekarza dusz, leczył humorem, dobrym słowem i ślepo ufał ludziom... Do czasu jednak. Pewien gość, którego by w najśmielszych snach nie podejrzewał o jakiekolwiek złe zamiary, choć jakiś dziwny był, ale czytał te same książki przez co znaleźli ze sobą nić porozumienia, ten gość zabił mu dziewczynę. Kto oglądał - wie o czym mówię. Głupota to, czy naiwność z nią granicząca??? Każdy ma swoją odpowiedź. Dla mnie jednak to nie głupota, lecz przeświadczenie, że otwierając się na ludzi, darząc ich zaufaniem zaszczepia się w nich dobro, które kiełkuje potem i rozkwita jak młoda, prężna roślina... Rozumiecie, przynajmniej niektórzy z Was, że po tym, co się tutaj podziało ryskago nie pojawi się już. Po prostu nie wiedziałabym , jak mam się teraz odezwać, tak jest mi niezręcznie i głupio. Ktoś chciał mnie ośmieszyć i udało mu sie to - czuję się ośmieszona. Czy jest się czym przejmować? Wszak to świat wirtualny. Odpowiem: tak, bo za tymi wszystkimi nickami i ksywkami stoją żywi ludzie, ze wszystkimi swoimi radościami i smutkami, zaletami i przywarami, stanowiącymi cały koloryt tego "miejsca". Żegnając się więc, pragnę podkreślić, że było mi bardzo miło bywać tutaj i będzie mi tego brakowało. Nie oznacza to jednak, że nie będę klasycznym "podglądaczem", tego sobie nie odmówię, o nie :))) Idzie wiosna, taaaak Panie Emerycie2005, i to napawa mnie radością nieporównywalną z niczym oraz przeświadczeniem, że ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!! Pamiętajcie o tym zawsze, Wszyscy... Pozdrawiam, szczególnie Ciebie GM... Do widzenia ryskago PS. A Tobie Łomżo - dedykacja... Średnie miasta słowa: Jeremi Przybora Średnie miasta, są takie średnie miasta, gdzie żaden dom nad inne nie wyrasta. W średnich miastach mężczyzna czy niewiasta nie zwykli są sąsiadów swych przerastać. W średnich miastach nie szarpiesz się, nie szastasz. Spokojem tchną przedziwnym średnie miasta. Miejscowości tych nie jestem entuzjasta, ale przyznam, jakiś urok jest w tych miastach. Średnie miasta, są takie średnie miasta, gdzie żaden dom nad inne nie wyrasta. W średnich miastach pomniki bluszcz zarasta, niewielkie są pomniki w średnich miastach. Średnie miasta wyryły zamiast hasła nad bramą swą jedyne słowo: „Basta”. Gdy za tobą taka brama się zatrzasła, trudno będzie tobie wyjść z takiego miasta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przewodniczącemu RM zakrekwirowano Mercedesa.. |
Rysiu, o co chodzi? Nie powiesz chyba, że KubyMama ma rację? Ciekawy problem natury psychologicznej. Pozdrawiam.
|
|
Ja bym ci pomógl ale sam nieweim przeinstaluj system
|
|
Do -ptysiu91-. Osiedlowe sklepy to kupa prywatnych kupczyków żerujących na nas klientach (CENY Z KOSMOSU). Mnie nie stać co roku zmieniać samochód. A oni co roku nowy. Budować więcej SUPERMARKETÓW. Kto jest za. BUNKIER
|
|
Ja jestem za.
|
|
więcej hipermarketów !
|
|
Witam... nie jestem bezrobotnym i najprawdopodobniej zarabiam więcej niż Ty. Specyfika mojej pracy jest taka, że czasmi faktycznie się nudzę.... ale tak wogóle ten temat miał być żartem... ..ale jak widać nie wszyscy się znają na żartach. Zastanawia mnie tylko jeden fakt.. od kiedy emerytów stać na internet ;)
|
|
Ryskago, nikt nie traktuje kubymamy poważnie. Nie bierz tego tak do siebie. Jasta, to forum nigdy nie miało sensu, ale teraz to już w ogóle nie będzie miało... :)
|
|
Gosieńko zostań z nami ... :) Pozdrawiam
|
|
Kontrolerzy nie podlegają pod MPK to jest oddzielna firma z Warszawy lub z Ostrołęki. Można odwołać się jedynie do tej firmy!!! :D
|
|
Dzięki
|
|
"256mb wbudowanej pamieci i slot na karty sd/mmc, radio stoper, w komplecie opaska na ramie i "opakowanie" z klipsem (do przypiecia na pasek spodnie itp), sluchawki; jakby ktos sie chcial wiecej dowiedziec to http://pocketpccentral.net/mp3c/rio/cali256.htm cena 130-140zl (ewentualnie do negocjacji) tel 509146321 gg 4891997" Dokupujesz karte SD 512MB lub wieksza za jakies 70zl i masz full wypas.
|
|
Dwukrotnosc sredniej krajowej dla stazysty to oczywista przesada. Średnia krajowa wystarczy. 2400 brutto daje ok. 1600 netto, więc na start dla człowieka z wyższym wykształceniem byłoby w sam raz. Trzykrotność średniej dla specjalisty jest rozsądnym żądaniem - pod warunkiem, że patałachów się wywali i nie będzie ich chomikować w służbie zdrowia Izba Lekarska. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Szkoda, bo cos mi się zdaję, że sanepid nic nie zrobi ;( Łomża niestety to jest jednak małe miasto i wszyscy ze wszystkimi się znają a ty mały człowieczku nic innego jak tylko patrz uważnie na datę ważności a jak będzie jeszcze do końca daty ważności ze 3 dni a mleko i tak będzie kwaśne to wylej mleko i idź do sklepu po drugie Pozdrawiam
|
|
|
Z e-mailem będzie problem. Podaję numer telefonu do schroniska: 218-64-88 lub tel. kom.: 660.464.642 (p. Bożena Jarząbek)
|
|
2:2 jest...;/
|
|
A niech pije...
|
|
Damianolo Takie wypowiedzi jak Twoja, nie są godne kibica sportowego (takim zresztą pewnie nie jesteś) i wyrządzają wiele złego. Nie dziwię się, że Policja pałuje takich "kibiców". Słusznie....
|
|
To bądź dalej agencie, masz do tego prawo tylko pamiętaj, że mogło trafić na Ciebie. Nie rób sobie jaj z tematu aborcji bo ja jestem poczęty z miłości rodziców, byłem chciany i jestem chciany. Ci zaś co sa za aborcją i podpisując się pod tym przyczyniają się do śmierci małego człowieka. Polecam film "Nocna Zmiana" bo to już kiedys było panowie z PO i SLD już to przerabiali.
|
|
Jak czytam wypowiedzi Agenta 22 to coraz bardziej jestem za dekomunizacją.
|
|
jakubb, to ja gratuluje jesli dla Ciebie normalnym jest, ze np. partia rzadzaca wykorzystuje pozycje do przekupowania politykow... krzyczac jednoczesnie o moralnosci, az echo idzie. Czytales calosc rozmowy? Przeciez tam byly takie kwiatki, jak sfinansowanie przejscia poslow samoobrony do pis z pieniedzy sejmu (chodzi o weksle leppera)... To jest zgodne z prawem ?? Bo nie mowie juz o aspekcie moralnym nawet kupczenia stolkami, pomocy w zalatwieniu spraw sadowych itd. (ciekawe jeszcze jakiego rodzaju zalatwieniu). I ktos wrzeszczy o nowej jakosci rzadzenia, moralnej odbudowie, rozliczaniu przeszlosci... Smiech na sali. Lukasz dla Ciebie cala lewica to od razu komunisci? Mnie smieszy taka propaganda, co bedzie robila prawica za kilkadziesiat lat? Wytykala lewicy, ze ich dziadkowie to komunisci? W tej chwili blizej do komuny Kaczynskim, bo do czego innego ma prowadzic cofniecie prywatyzacji i upanstwowienie przedsiebiorstw? A te ich wszystkie rozliczenia przeszlosci to dla mnie idiotyzm. Trzeba by chyba rozliczyc dzieje Polski do samego jej powstania, zeby zaczynac z czystym kontem. Rozliczanie krzywd, to tylko chwytliwe haslo, dla wszystkim ktorym w zyciu nie wyszlo tak jakby chcieli. Wreszcie beda mogli powiedziec, ze to ktos inny jest winien a nie oni sami. Problem w tym, ze zeby komus cos dac, trzeba innemu zabrac. Jak tak zaczna wszystkim zabierac i rozliczac, to w koncu sie zapedza w slepy zaulek. Kazdy jeden rzad zaczynal na tym, co zbudowali poprzednicy, bo burzenie i budowanie od nowa jest nierealne. A Kaczynskim sie wydaje, ze tak mozna, ciekawe kiedy w koncu ktos ich uswiadomi, ze nie da sie nagle wymazac z historii ilus lat istnienia panstwa i zaczac sobie od nowa. Komunizm, wojny, rozbiory, wszystko to zmienialo ksztalt panstwa, wygranych i przegranych. Zawsze ktos tracil a inny zyskiwal, wiec pytam jak sobie wyobrazaja rozliczenie wszystkiego? No chyba ze chodzi im tylko o to, zeby po tych wszystkich rozliczeniach samemu wyjsc na plus. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
To żałuj warto zobaczyć.
|
|
jak narazie -- sa rozstawiane namioty pod Sejmem o ile mozna tych niby "wlodarzy" nazwac sejmem -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
to go zakop bo jeszcze ktos wpadnie... TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
zarzuć Prozac... pomaga :D -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
hej...bardzo fajnym miejscem jest ,,Pod topolami,,....znajomi mieli wesele...fajne miejsce...super jedzonko....sama czesto tam wpadam na dobre jedzenie....Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |