Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - PZU zapowiada zwolnienia |
: BadBoyz o dzizas.... obawiam sie o twoja orientacje ;P `
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - PZU zapowiada zwolnienia |
Zadzwoń pod ten numer telefonu 602719686 - specjalista od przeprowadzek, ale wcześniej musisz sie umowić na konkretny dzień i godzinę. Firma sprawdzona przeze mnie. Polecam. Pozdrawiam :)
|
|
Nie wiem jak to dokladnie jest, ale jak ci ukradna samochod, musisz miec 2 komplety kluczy, jesli zauwaza ze klucze byly dorabiane mozesz miec problem Nie wiem wlasnie jak oni sprawdzaja czy klucz sluzyl do zrobienia kopi.. Ma zowsze Łomża
|
|
Podajcie jakieś strony gdzie można znalezć tytuły nowych nutek samych nowośći. Chodzi mi o techno dance pop ale żaden metal ani rock. Z góry dzięki
|
|
google.pl
|
|
kiedyś był lokalny zespół "Rondo", który ma kilka kawałków o Łomży
|
|
No taak, tak, ADALLu - moglbys jeszcze dodac cos o tych migajacych czerwonych autobusach, ale o ich zagladaniu do okien tramwajom, tu w Łomży, to juz bylo by chyba deczko przegieciem. No nie? ...:) Pozdrawiam, wychu
|
|
Sura napisała kilka cennych uwag: -że Kontakty to "te same treści" - negatywne. Pokusiłam się o analizę ostatniego numeru z 21.09. Wynik jest taki: 67 - watków informacyjnych (obiektywnych), 15 - watków "negatywnych", 22 wątków "pozytywnych". Pytanie czy "szklanka jest do połowy pusta czy pełna?" -Sura: "Czy w regionie nie dzieje się nic optymistycznego.." - Mlekowita zdobyła kolejną nagrodę jako przedsiębiorstwo, Piekarnia z sercem, Syndrom w Sieci, Zapach domu, .......... Jak napisałam powyżej pół na pół. -Sura o redaktorze naczelnym : "Owszem, pasja pasją ale, żeby imponowała z wielu powodów.....????:)))))" - zostawmy z boku motolotnie i redagowanie "Tygodnika Lotniczego". Co nam zostaje?: organizacja Turnieju Tenisa Stołowego "Kontakty" (PO RAZ 23!!! - prestiżowe zawody województwa podlaskiego); organizacja i SPONSORING warsztatów dziennikarskich dla redakcji gazetek szkolnych; zoorganizowanie konkursów "Najpiękniejszy dzień mojego życia", "Mam pomysł"-co należałoby zrobić aby ożywić, dać impuls rozwoju, uczynić atrakcyjną moją miejscowość?, "Moja wakacyjna praca" - (brzmi pozytywnie czy negatywnie?); patronat nad Łomżyńską Orkiestrą Kameralną i ostatnia akcja "Odnawiamy kontakty". słowo od redaktora naczelnego - to kwestia gustu: jednym się podoba, innym nie. I dobrze. Inaczej świat byłby nudny. Kontakty, Współczesna, Bezcenna, Wyborcza (regionalna), TVP Białystok (oddział Łomża), 4lomza.pl, ...... - uważam że różnorodność wzbogaca, a jak mam możliwość dlaczego nie korzystać?
|
|
A powiedz mnie *basia1166*, czy ja tym uraziłem kogoś??, A czy nie jest prawdą, że przy blaszaku jest pełno pijaków. A leszka popieram, bo takie teksty jak sie czyta to aż diabli biorą (krew zalewa)
|
|
"Pod Topolami"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |