niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża - PZU zapowiada zwolnienia

: BadBoyz o dzizas.... obawiam sie o twoja orientacje ;P `

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża - PZU zapowiada zwolnienia

Zadzwoń pod ten numer telefonu 602719686 - specjalista od przeprowadzek, ale wcześniej musisz sie umowić na konkretny dzień i godzinę. Firma sprawdzona przeze mnie. Polecam. Pozdrawiam :)

Nie wiem jak to dokladnie jest, ale jak ci ukradna samochod, musisz miec 2 komplety kluczy, jesli zauwaza ze klucze byly dorabiane mozesz miec problem

Nie wiem wlasnie jak oni sprawdzaja czy klucz sluzyl do zrobienia kopi..

Ma zowsze Łomża

Podajcie jakieś strony gdzie można znalezć tytuły nowych nutek samych nowośći. Chodzi mi o techno dance pop ale żaden metal ani rock. Z góry dzięki

google.pl

kiedyś był lokalny zespół "Rondo", który ma kilka kawałków o Łomży

No taak, tak, ADALLu - moglbys jeszcze dodac cos o tych migajacych czerwonych autobusach, ale o ich zagladaniu do okien tramwajom, tu w Łomży, to juz bylo by chyba deczko przegieciem. No nie? ...:)
Pozdrawiam,
wychu

Sura napisała kilka cennych uwag:
-że Kontakty to "te same treści" - negatywne. Pokusiłam się o analizę ostatniego numeru z 21.09. Wynik jest taki: 67 - watków informacyjnych (obiektywnych), 15 - watków "negatywnych", 22 wątków "pozytywnych". Pytanie czy "szklanka jest do połowy pusta czy pełna?"
-Sura: "Czy w regionie nie dzieje się nic optymistycznego.." - Mlekowita zdobyła kolejną nagrodę jako przedsiębiorstwo, Piekarnia z sercem, Syndrom w Sieci, Zapach domu, .......... Jak napisałam powyżej pół na pół.
-Sura o redaktorze naczelnym : "Owszem, pasja pasją ale, żeby imponowała z wielu powodów.....????:)))))" - zostawmy z boku motolotnie i redagowanie "Tygodnika Lotniczego". Co nam zostaje?: organizacja Turnieju Tenisa Stołowego "Kontakty" (PO RAZ 23!!! - prestiżowe zawody województwa podlaskiego); organizacja i SPONSORING warsztatów dziennikarskich dla redakcji gazetek szkolnych; zoorganizowanie konkursów "Najpiękniejszy dzień mojego życia", "Mam pomysł"-co należałoby zrobić aby ożywić, dać impuls rozwoju, uczynić atrakcyjną moją miejscowość?, "Moja wakacyjna praca" - (brzmi pozytywnie czy negatywnie?); patronat nad Łomżyńską Orkiestrą Kameralną i ostatnia akcja "Odnawiamy kontakty".

słowo od redaktora naczelnego - to kwestia gustu: jednym się podoba, innym nie. I dobrze. Inaczej świat byłby nudny.

Kontakty, Współczesna, Bezcenna, Wyborcza (regionalna), TVP Białystok (oddział Łomża), 4lomza.pl, ...... - uważam że różnorodność wzbogaca, a jak mam możliwość dlaczego nie korzystać?

A powiedz mnie *basia1166*, czy ja tym uraziłem kogoś??, A czy nie jest prawdą, że przy blaszaku jest pełno pijaków. A leszka popieram, bo takie teksty jak sie czyta to aż diabli biorą (krew zalewa)

"Pod Topolami"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org