Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jakich polityków najbardziesz szanujesz, popierasz. Podaj trzech |
loko Patrz Na Siebie A Nie Na Innych!!! Co Cie Obchodzi Jak On Wygląda??!! Ty Byś Już Pewnie Po Miesiącu Zrezygnował Z Treningów!!! A O Diecie Już Nie Wspomne!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jakich polityków najbardziesz szanujesz, popierasz. Podaj trzech |
Czy ktoś może zna namiary na zajęcia sportowe dla kobiet w rodzaju aerobik lub nauka pływania. Proszę o podanie dokładnych namiarów bo w poprzednich tematach tego nie było.
|
|
kurde niejestem taki pewny zeby tak 3-4 lata.... ja myślę że jeszcze więcej;) Bimbo !
|
|
nie.... rundka...(wszystkie dołki) kosztuje 4 zł...przy czym dostajesz kij i pilke... Ps...sam się pytałem:D:D hehe i mam zamiar iść:d Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
O Boże ludzie... Czy nie widzicie że chłopak ma już w genach taki przyrost masy mięsniowej !! Tak trudno sie domyslić że to za sprawą genetyki !!?? Bimbo !
|
|
co ty nie powiesz... ja pierdole jaki ogarniety typ...
|
|
ej a chłopaki z ETD mają swoją stronkę?????
|
|
Polecam nuty Hemp Gru jest tam cala prawda Zbych
|
|
waskotorowka niejezdzila na mazury tylko przez nowogrod do pisza,ktos wyzej w sumie dobrze uzasadnil czemu kolej byla by rentowna i w gruncie rzeczy ma racje .Szynobus by mogl do sniadowa 30km/h jechac a od sniadowa owiele szybciej bo tam juz sa betonowe podklady pod tory.Koleje Mazowieckie wpuscily na trasy kilka szynobusow.Gdzie byly wtedy wladze ?Najlepsze jest to ze od pilsudzkiego gdzies odchodzi odnoga i prowadzi do bawelny (przez wiadukt)tam juz tory sa lepszej jakosci.Jak wiadomo na bawelnie prace ma znalezc kilkaset osob po jej zagospodarowaniu czyli chetnych by niebrakowalo zeby wysiasc pod samym zakladem pracy.Ale i tak to nierealne
|
|
A jak mówisz o tym z BadyBoyz to jestem takiego samego zdania..Bardzo dobry. Czekam na jakiś filmik co masz wrzucić
|
|
no mam wżucić ten z badboysami tylko kukne czy oni nie mają go na stronce he a ten z kuchtą to mam na dvd wiec moge tylko kawałek zarzucić :P Bimbo !
|
|
Chodziłam na te zajęcia do Pani Basi, w ubiegłym roku i znów się na nie zapisałam. Schudłam 7 kilo przez 3 miesiące.
|
|
ty dziś tego niewrzuce bo jest tego z 50mb i myśle jak to zmniejszyć :D rano podeśle bagrmosen
|
|
heh p.Gosiewski z tego co wiem kiedys za kare startował z łomzy do sejmu. chyba na pewno przepadl :P co do wołoszowej to : 1) ciekawe kto za to zaplaci, i ciekawe kto mialby zaplacic za kolej do kazdej wiochy ktorej zamarzyla sie kolej. 2) ta wiocha jest po drodze i jedyne co zrobiono w rozkladzie tak naprawde to to ze ten pociag tam sie zatrzymuje i tyle. nie polozono nowych torow, nie zrobiono nowych polaczen . po prostu zatrzymano pociag gdzies, gdziekolwiek w tym wypadku w woloszowej 3) zblizaja sie wybory wiec teraz kazdy buc sie bedzie tego "sukcesu" trzymal jakby to byl 9 cud swiata. ja mam 2 pytania co do tego cudu. ile bedzie to kosztowalo? i czemu zlikwiduja to jeszcze przed wakacjami? tyle, wciety jestem, nie kce mi sie pisac na watek i tak zapomniany zaraz za chwile kororowych set
|
|
No to musisz więcej jeść :) róbmy swoje
|
|
mam pytanie opłaca się kupić lampe do zx7r za 400 zeta ??? bo nieorjentuje sie ile to chodzi rudy błazen z druhem
|
|
ale nienawiść łomży , a na onecie jaga zaproponowała sztame łks , ma inne podejście do łomży , jak wy do nich!!
|
|
Katie84 a dawałaś ogłoszenia do bezcennej? jak tak w wakacje oddałam dwa małe szczeniaczki, odezwało się naprawdę dużo ludzi. spróbuj!! ale następnym razem nie zanoś zwierzków do tego weterynarza ma on na sumieniu nie jednego futrzaka w tym mojego psa. PZDR=D
|
|
Marcin_23: w którym miejscu Przykoszarowej jest ten serwis, o którym piszesz, bo nie kojarzę ?? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |