Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto składał obietnice wyborcze i w jakim stopniu je spełnił? |
a ja sie zapytam czy jakby NASZE MIASTO zrobiło na SWOIM stadionie trawiaste boisko treningowe (chodzi mi o dzisiejsze 'boisko' boczne miejskiego stadionu) dla naszych najmłodszych to stąłoby sie coś złego? może tak ze sztuczną nawierzchnią? (wiem wiem w mieście rond oraz brukowanych uliczek, chodników takie coś trudno sobie wyobrazić..) wiem, że jest remontowana główna płyta, ale chyba dziwne by było, że po wyłożeniu takich pieniędzy na nią będą mogli do woli trenować tam nasi najmłodsi czy nie warto pomyśleć o tym już teraz? wiem, że jest boisko na Perspektywie, ale wiadomo też że dzieci garną się na ulice Zjazd Rządy Pana Brzezińskiego przypominają mi rządy Pana Korzeniowskiego w TVP. jeden i drugi uważa, że skoro sami nie interesują sie piłką nożną to w ich przekonaniu powinniśmy iść ich sladem, tylko dlaczego?!?! chore
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto składał obietnice wyborcze i w jakim stopniu je spełnił? |
tak jak obiecałem drugi filmik nawet fajny i to bardzo no i wogóle fajna imprezka była :D pierwszy raz backflipa widziałem na żywo hehe http://s001.wyslijto.pl/?file_id=18953138004573911861 Bimbo !
|
|
|
3:1 juz jest :/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zostawcie chłopaka w spokoju. Może jeden wyjdzie na ludzi,bynajmiej ma jakis pomysł na zycie. Bo co w tej łomży można robić , chyba kraść.
|
|
ja jade w poniedzialek do bialego wiec jak ktos chce to zglaszac sie Bimbo !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Maćku, zeby nie było, że sie czepiam. Chciałbym nawiązać do twojego postu z dnia 04-10-06 00:45 trzecią od końca fotkę podpisałeś "Budynek nowo zbudowany po wojnie". Nie mam zbyt pewnych informacji na ten temat, ale wydaje mi się, że wspomniany budynek (kiedyś mieścił sie w nim "Orbis") jest bodajże jedynym obiektem, który przetrwał zarówno I jak i II wojnę światową. Sprawę rozstrzygnąć mogłoby zbadanie mapy inż Felczaka, do której aktualnie nie mam dostępu. ( kiedyś na starej stronie miejskiej publikowano jej fragmenty - jeden z nich obejmował ten teren. Na nowej nie moge tego znaleźć - jak wielu innych pożytecznych informacji). -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
moze jak ich bedzie ponad 100 to cos sie zmieni :| bo faktycznie 50 moze byc za malo
|
|
C oto za inwzja ?
|
|
W Bonarze....później napisze Tobie gdzie to jest. A co byś chciała "tańczyć'?? Może hip=hop? lub electro? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |