Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jacek Piorunek na Prezydenta |
Jeżeli pracujesz w tej szkole to na pewno wiesz, że perę lat temu, krótko po objęci funkcji dyrektora, ta Pani, bez powodu "wyrzuciła" ze szkolnego sklepiku, dotychczasową, wieloletnią wynajmujacą, po to tylko, by zaraz wynająć ten sklepik osobie mocno skoligaconej z zastępcą Pani dyrektor /bez przetargu, konkursu ofert, czy czegokolwiek/. Czy to nie jest nepotyzm? Dziś zwalnia się nauczycieli z powodu braków w wykszałceniu. Jak Pani dyrektor będzie sprawować dyrektorski nadzór nad swoim synem? Czy to nie jest nepotyzm. Parę lat temu, poprzedni dyrektor tej szkoły otrzymał etat bibliotekarza ponieważ potrzebował ptrzejść na emeryturę nauczycielską. Czy ten fakt zatrudnienia nie nosił cech "po znajomości"?, czy to nie jest nepotyzm? Innych zdarzeń nie opiszę bo nie mam dowodów nadających się do procesu sądowego, ale jeżeli starczy mi determinacji i czasu to zgromadzę takowe. Dziekan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jacek Piorunek na Prezydenta |
gratuluję kolejnej imprezy oby tak dalej!
|
|
wowo: w Łomży???? Nie wiem ile latek chodzę ze swoim pieskiem po ostępach i NIGDY nikt się nie przyczepił. Bez sensu zresztą byłoby chodzić z psem po lesie w smyczy... Ale to prawda, że w Łomży nie ma miejsc przeznaczonych dla psów (taka wschodnia Qltura). Dran: a powiedz mi, czy ja tak do końca, na 100% wiem, jak Ty się zachowasz w danej sytuacji? Podobnie jest ze zwierzętami. Z psem chodzę na smyczy nie ze względu na bezpieczeństwo ludzi, ale z powodu tychże ludzi STRACHU. No i dlatego, że tego wymaga dobre wychowanie (ludzi, nie psów). Podkreślę raz jeszcze: zawsze winien jest człowiek, nie pies. I po drugie: podatek za psa wynosić winien np. 2500 PLN, wtedy "dzieci z Południa" tych psów by nie miały... Pozdrawiam.
|
|
może ktoś ma jakieś informacje kiedy remont zostanie w końcu rozpoczety? wiadomo, że miał się rozpocząć w poniedziałek, ale... no własnie. ps. proszę o nie wspisywanie się w tym temacie Pana PRAWDOMÓWNEGO, chyba że swój tekst przed zamieszczeniem sprawdzi mu Word, pani od języka poskiego, czy też jego mama
|
|
adamus przesadzasz... jakby podatek za psa wynosil 2500zl to prawie nikt nie mialby psa poza najbogatszymi. Nie sadze, zeby to byl az taki luksus za ktory trzeba slono placic. Utrzymanie psa i tak kosztuje sporo. A idac tym tokiem myslenia, to podatek za samochod powinien byc 10 razy wyzszy, mniej by bylo wypadkow itd. Czy jak ktos ma wiecej pieniedzy, to jest automatycznie odpowiedzialniejszy? Troche bledne myslenie, zreszta bananowej mlodziezy nie brakuje i nie posadzalbym ich o nadmiar odpowiedzialnosci. Co do przewidywalnosci zachowan, to oczywiscie ze nie wiesz na 100% jak sie zachowam, a ja nie wiem jak zachowasz sie Ty. Roznica jest taka, ze kazdy z nas sam jest za siebie odpowiedzialny, a pies nie. Poza tym, skoro sam przyznajesz ze nie mozesz miec 100% pewnosci jak zachowa sie pies, to chyba jednak prowadzasz go na smyczy rowniez ze wzgledu na bezpieczenstwo ludzi. Ich strach to kolejny powod, bo maja prawo bac sie psa. Co do tego ze zawsze winien jest czlowiek nie pies, to tak, winien jest wlasciciel, ktory nie potrafil upilnowac psa, z tym sie zgodze. I dlatego nigdy psa bez smyczy nie puszczalem. Annamira owszem, czytalem dokladnie. Nie twierdzilas ani nie zaprzeczalas, dlatego pytam. Bo z Twojej wypowiedzi nigdzie nie wyniklo i nadal nie wynika co o tym myslisz;)
|
|
www.lks.4lomza.pl -- odpowiedź , odwiedź to strone i tam zanajdziesz odp.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zagadka dla młodych łomżyniaków. Gdzie jest robione to zdjęcie i jak nazywa się czynność pokazana na zdjęciu? Bo zwierzę co ciągnie to coś, pewnie wiecie jak się nazywa. I jak nazywa się to coś co ciągnie dobrze znane Wam ze zdjęć zwierzę. Może mała podpowiedź? Może wielu z Was nie widziała czegoś takiego? ![]() Pozdrowienia
|
|
chmm....oranie? Koń... Pług?
|
|
To jasne Ulica Przykoszarowa obok koscioła na zakręcie .Tam dziś też są pola
|
|
Idź prawdomuwny nie zamulaj. Naucz się pisać i wtedy zakładaj tematy. Bo tylko walisz kichę łomżyniakom takimi wpisami! KU*** J*****
|
|
***** prawdomuwnego czytaj debilu i przestań zachwycać sie wiadomościami w telewizji bezmózgu http://hotnews.pl/artpolska-907.html koziol0
|
|
Żal patrzeć, że PiS ma tyle fanów w naszej wszechwsi. ;) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
Kiedyś na policjantów teraz na taksówkarzy... Którą grupę zawodową potem będziecie opieprzać !!??
|
|
panie rydzyjek pańskie wypowiedzi pozwalają sądzić że jest pan ogromnym nieudacznikiem w swoim myślę marnym życiu dam sobie obciąć rekie że nawet gdyby złapał pan złota rybkie która mogła by spełnić pańskie życzenia to nie poprosił by pan o posadę nawet za 5 tys miesiecznie tylko wolał by pan żeby swoja posadę stracił np sąsiad lub np jakis nauczyciel którego domyślam się że pan nie zna ale co tam niech wszyscy żyją w gównie niech wszyscy siedzą w oknach myślę że powinien pan się udać do jakiegoś specjalisty podobno większość zaburzeń można wyleczyć pozdrawiam ![]() rudy błazen z druhem
|
|
*uwazac -sorki hehehe
|
|
Toaleta na tym placu jest ale od 10-ciu lat nie czynna, czyżby miał czekać do momentu jej otwarcia? Słyszałem że kiedyś facet pokonał posterunek pocztowej straży nie reagując na komędy stój bo strzelam, po to tylko aby w ich wc zrobić siu siu. A czy mamy gdzieś w mieście czynny szalet publiczny?
|
|
ps:miało by "magicznego" (hitlerowska miała załamania zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a te stare - odwrotnie - jak ta na fotce z Korei).
|
|
Komuś z otoczenia /rodziny/ dyrektorki puściły chore nerwy /może także przez mecz?/. To pewny znak, że mam dużo racji. Na nepotyzm nie wstarczy kurować sie głupim jasiem. Na nepotyzm jedynym, skutecznym lekarstwen jest utrata stanowiska wykorzystywanego do załatwiania rodzinnych interesów.
|
|
Duzo osób nazeka na to forum i jego administratora a i tak najwięcej ludzi tu zaglonda i sie wypowiada. Kto mi wytłumaczy dlaczego tak sie dzieje??? Są jeszcze 2 portale o łomzy i oba maja fora a nie wypowiada sie na nich tyle osób co na 4lomza.pl Czyzby tylko dlatego ze 4lomza jest najstarszą strona i ma nasjtarsze forum???
|
|
daj info że szukasz wróżki do bezcennej :) może się jakaś zgłosi....tylko taka prawdziwa ;p
|
|
Po co ci wróżka,mamy XXIwiek
|
|
Ja tam moge wiertarą ci przekłuć :) a tak ogólnie to już taki post był poszukaj może tam znajdziesz odp.
|
|
na Czerwonym Borze tylko ślepy nie znajdzie grzyba!!! wiem bo jestem codziennie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie wiem czy miałbym odwage wybrać się na kosiarce w taką trase, to dla niektórych pojazdów może być ostatnia wyprawa. Trasa Bielsk-Zambrów to zgroza... danielll
|
|
JA w szymanach to mailem 15.4 i co z tego. mie akurat takie nie kreci wsumie milo popatrzec ale ja wole kjs. i mam w tym kierunku troche osiagow. a co do auta to masz racje ze nie ma gdzie wsumie cos by sie znalazlo ale nikt sie nie podejmie.lomza jest za mala na zaorganizowanie czegos i pewnie nigdy nic nie powstanie. pozdro Ma zowsze Łomża
|
|
Ciekawe kiedy się zakończy ? Czy dane nam będzie obejrzeć choć z jeden mecz w tym roku na naszym stadionie !
|
|
Prawda prawda. Byłem dzisiaj o 16.00 i o tej godzinie zaczynali zdzierać starą murawę:) Ale jak narazie przyjechały tylko 2 traktory:D WAŻNE ŻE ZACZELI!!! H** Z WYNIKAMI ŁKS JESTEŚMY Z WAMI!!! Nigdy więcej PiS!
|
|
Ja mam od pol roku od nich internet i mi smiga, mam 500kb/s bez zadnych limitow. Slonce czy deszcz dziala caly czas tak samo czyli bardzo dobrze w ciagu kilku tygodni z tego co wiem ma byc przydzielane automatyczmie staly adres ip jak w neo. Porty p2p nie sa blokowane filmik 1,5 GB sciaga mi w ciagu 2 dni z tej racji ze mam kompa wlaczonego tylko w dzien, w nocy jest 2x szybszy transfer( jak na razie tylko w blokach) na domkach ma to wejsc bo za ok 2 miesiace czy miesiac bo maja jakies zmiany robic na serwerach. Ja polecam od nich internet jak ktos sie boi zwiazac umowa na dluzszy czas polecam umowe na czas nieokreslony(ceny wyzsze jak przy umowie na czas okreslony) ale potem mozna podpisac umowe na czas okreslony. Tak bylo w moim przypadku.
|
|
wreszcie temat i paglądy słuszne dla normalnego forum - nie ma chamstwa, słomy w butach, kibiców ŁKI i innego patałajstwa. ale to nie dziwne bo pewnie oni nie mają nic do dodania, sami by się upili jak by było co!!! Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Scigac sie?? Bez obrazy, ale sciganie nie polega na jezdzie po prostej przez 1/4 mili. To tylko i wylacznei moje zdanie na ten temat. Pozytywna impreza, byl rajd "mechaniaka", czyli cos w stylu KJS. Tu nie licza sie tylko osiagi samochodu, ale i umiejetnosci kierowcy. Oczywiscie 1/4 mili tez wymaga pewnych zdolnosci w ujarzmianiu auta, ale procz startu i zatrzymania nic sie nie dzieje. A na DRIFT nie ma co liczyc u nas :), chyba ze nam wybuduja duze centrum handlowe z jeszcze wiekszym parkingiem..:) Nigdy więcej PiS!
|
|
Polecam serwis "Kempisty" na Zawadzkiej.
|
|
podobno kupując olej i filtr na Sikorskiego troch e wyżej od wlotu Zawadzkiej wymienią Ci za darmo od ręki! Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Do driftu potrzebna jest też moc... ;) Nigdy więcej PiS!
|
|
Uwaga! W pizzeri nad Rossmanem jest taka nieprzyjemna Pani puszczająca tekstu w stylu (przykład) : "tu się płaci przed zakupem! sobie zapłaci i weźmie pizze" i wogóle jest hamska, rzuca pizzą, sosami ;/ wrrrr 4 pory rulez w yamie jest ok pizza w rampie grek zorba *jak to sie pisze? :P Ma zowsze Łomża
|
|
W 4 porach to kapeć a nie pizza, tragiczny ser, ciągnie się kilometrami i jest gumowy, wszystkie tak samo smakują przez ten ser . Najlepsza w D'angelo i w Ostrołęce w NEW YORK Pizza
|
|
ale pizza u Greka_Zorby to już przesada ... :o)
|
|
co sądzicie na temat klubowa.4lomza.pl ?????? moim skromnym zdaniem Coś zaczyna sie dziać....
|
|
MARCIN TRUSZKOWSKI!!!!!! Moje gratulacje:) Nigdy więcej PiS!
|
|
niemaja szans III LIGA ich czeka z taka gra partacze.
|
|
dokładnie duży ŁKS zrobił II ligę, a UM narzekał, że źle. Panowie prezydenci już w październiku ubiegłego roku znali potrzeby II klubu. efekt widoczny dzisiaj: boisko treningowe za 40tys którego nie ma stadion na II ligę którego nie ma Dziwisz się że panuje era stadionu? Zauważ, że dla wielu mieszkańców miasta ŁKS stał się wielką dumą. Niestety rzeczywistość pokazała fair play dla Łomży...w negatywnym tego słowa znaczeniu
|
|
... albo jeszcze lepiej British School!!!
|
|
bo przyjmują palantów po znajomości kutasy jebane jak normalny człowiek chce sie dostać to stwierdzają ze nie ma sie predyspozycji psychicznych Nepotyzm w policyjnych kregach to normalna sprawa. 90% policjantów w łomży to protegowani. Pozdrawiam.
|
|
Raczej nie:P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
no to weź Strepsils :) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
ciekawe jak ktoredy beda te ekspresy jezdzic i poczym wez mape i zobacz jak te tory sa rozmieszczone i zobacz jak wygladaja niemuwiac o tym ze sa bez linii elektrycznych.Przypomnialo mi sie ze kiedys do Łomzy taki szynobus zajechal na pokaz i Sroczynski czy tam inny muwil ze bedzie taki jezdzil.Cos niewidac.W Ostrolece jezdza szynobusy.Ale faktem jest ze by sie utrzymal taki szynobus powiedzmy Lomza-Sniadowo-Czerwony Bor i jesli sie da na Zambrow ,albo Łomża-Sniadowo-Ostroleka bo do pracy i szkoly duzo ludzi by jezdzilo ale cuz.....
|
|
Gutek nie bierze koksów
|
|
wezcie przestancie taka sylwetke bez koxow w 2 lata z dobrymi odzywkami mozna spokojnie osiagnac ciezka praca.Dzis niektore odzywki dzialaja jak sterydy praktycznie (Xpand,Horse Power,Storm itp) ale kosztuja okolo 150zl.Mnie najbardziej smieszy w kulturystach(tych co startuja nie tych amatorskich) ze sie chlopaki depiluja i smaruja jakos bejca i chodza w stringach jaki cipy po wybiegu.
|
|
Poczekaj zaraz wrzuce ten filmik na serwer i dam ci link do ściągnięcia. Bimbo !
|
|
_wowo a mógłbys zamieścić te filmiki z rozpoczęcia i pare z freestylem z Łomży?
|
|
na wyszyńskiego koło intercosmetics cos jest. przejdz się i zobacz PZDR
|
|
eM mamy wspólnego znajomego ... też polecam Marka :) 601 967 188 :)
|
|
Siema mam takie pytanie.Gdzie w Łomży mozna kupić odzywki typu Gainer 737 firmy megabol lub kreatyne. proszę o konkretną odpowiedz pozdro
|
|
zima/wiosna ;)
|
|
Heee w proszku lepsza nie ma co sie oszukiwac mega caps kreatyna jak kreatyna 15 minut dluzej czekania na rozpuszczenie otoczki i skonsumowanie posilku. Trec 200 mesh i to nie jest gowno tylko ceniona firma. Nie zapomnij o taurynie do kreatyny bardzo wazne. cicach po czym stwierdzasz ze trec to ****?? Hmm? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Świetna imprezka oby więcej takich :)
|
|
foty foty gdzie sa foty ????
|
|
Droga mario Chcieć przegnać kleszcze to tak jakby kazać pyłkom z drzew i traw aby omijaly twoj dom. Oczywiście można prowadzić opryski, ale jest to walka z wiatrakami. Żyjemy wśród przyrody i niestety na niektóre rzeczy nie ma rady. Są sezony że kleszczy prawie w ogóle nie ma, a są takie gdy jest ich nawal. Jedyne co można poradzić to po prostu oglądać się dokladnie, a że jest jesień i ubieramy się dość szczelnie jest duże prawdopodobieństwo że kleszcz nie będzie miał okazji dostać sie na skórę. niedługo zima i kleszczy nie będzie.
|
|
dziekuje ,za zainteresownie tematem ale z kleszczami jest tak ,ze tezi po zimie bedzie ich nietety w tej okolicy wiecej i ...nasze zimy nie sa az tak mrozne zeby wyniszczyc te owady a zachorowan na odkleszczowe zapalenie mozgu niestety jest w tym rejonie kraju coraz wiecej .tak wiec siedziec i czekac z zalozonymi rekoma to raczej nie nalezy .pozdrawiam
|
|
Czy masz -1,5 czy -4 to nie ma wpływu na cenę (chyba że masz -12 to już nie wiem). Ja noszę soczewki już 6 lat. Do tej pory stosowałem Baush&Lomb ale stanowczo odradzam ich produkty. Płyn tej firmy ostatnio został wycofany z rynku ponieważ wykryto w nim grzyby.Koszt soczewek tej firmy to 20 zł/szt - miesięczne,płyn około 250 ml - 20zł. Ale naprawde nie polecam. Godne uwagi soczewki ma w swojej ofercie Pani okulistka, która ma zakład na os. maria, nie pamiętam jej nazwiska ani dokładnej ulicy. U niej miesięczne soczewki także kosztują 20zł/szt nie wiem jakie ma ceny płynów.Soczewki są Amerykańskiej firmy jakościowo naprawdę bardzo dobre. Polecam serdecznie. Dodam że kupując u tej Pani soczewki pojemnik dostajesz gratis ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Odezwij sie ma maila : mieczkos5@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |