Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„PiS PRÓBOWAŁO MNIE DOPAŚĆ” |
Krzysztof Bosak- „PiS PRÓBOWAŁO MNIE DOPAŚĆ” Te podchody to była próba politycznej korupcji https://www.youtube.com/watch?v=MqgLVWue9FU Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „PiS PRÓBOWAŁO MNIE DOPAŚĆ” |
bidulka, hajhitla dvpokrato, a pamiętasz, jak jeszcze nie tak dawno, tu na forum, jako towarzyszka kmiota Rydzyk ssałaś hemoroidy towarzyszowi Piotrowiczowi z PZPR-pis? Jak wychwalałaś PZPR-pis? Za jedyne PiSda? A zamiast sierpem i młotem dostałaś hakenkreuz w tę jedną jedyną szarą komórkę, którą mylnie nazywasz mózgiem jednokomórkowcu i co? Poglądy się zmieniły? Już zrywacie sojusz komunistyczno - faszystowski? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bidulka, hajhitla dvpokrato paplak #ziomex chyba pomylił mnie z inną małpą paplaka- #Lobo ... Ja nie znam się na musztrze HitlerJugend ani SS a z Pisowców znam b. posła Kołakowskiego. ... Powinien wziąć tabletki i ode mnie się odPaplać Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
jahwol hajhitla dvpokrato, ale po komuniźmie propagujesz faszyzm. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
PiS dał nam wyrodny rząd PO i reszta Bandy Czworga+ – nie jest lepsza! Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
pajacu deo... coś tam Marta Czech bredzi! żydowski rząd PiS, PO, PZPR wcale nie porzucił swoich rodaków żydów, tylko Polaków!
|
|
pajacu o wielu nickach- ... na takim poziomie absurdu weź podyskutuj sobie z pajacem #zionex Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
hajhitla dvpokrato ilu dzieciom pomogłeś? Zwłaszcza tym urodzonym z wadami? Ilu rodzinom z dziećmi urodzonym mimo wszystko, pomogła organizacja Mordo Iuris, gdzie każdy z każdym się pievdoli. Strzelaj liczbami i faktami. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |