Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmierdząca Łomża veto |
A ja polecam Chilli Pizza i wcale nie uważam żeby obsługa była nie miła. Dla mnie zawszę jest miła. tommeknet:" w VIPIE fakt, mają nie ŹWIEŻE WAŻYWA ale pizza nie jest taka zła, więc ją polecam." jeśli takie masz pojęcie o języku to nie czepiaj się obługi naucz się ortografii... POZDRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmierdząca Łomża veto |
Komplet śrubokrętów w sklepie u Mulaków(niewiem jak się ten sklep nazywa) przy Statoilu. Kosztują 10zł.
|
|
O WSIiP pisał już Tommek, obecny student tejże uczelni, więc chyba jego opinia może być jak najbardziej wiarygodna:). Ale faktycznie ta szkoła ma nawet niezłą opinię - na pewno dobra szkoła jak na łomżyńskie warunki. Przynajmniej państwowa i z tego co się orientuję współpracuje z Politechniką Białostocką. Faktycznie we wzcześniejszym poście zawęziłem trochę krąg wypowiedzi do "Jańskiego" i Agrobiznesu. O tej "państwówce" przyznaję się bez bicia, że zapomniałem:). Więc prostuję, że poziom wyższych szkół w Łomży jest żenujący z jednym wyjątkiem, ale może ten wyjątek sprawi, że nie będzie jednak tak beznadziejnie w niedalekiej przyszłości:). Ale wyjątki (póki co) jak wiadomo tylko potwierdzają regułę. Pozdrawiam wszystkich (zwłaszcza urząd skarbowy:)) i dobrej nocy. Zbych
|
|
kurna i tak to czlowiek szaleje widzac 400KM, 8 airbag, abs asr itp... i szaleje ;/
|
|
Gdybyście trochę jelenie siedzieli w temacie, to byście wiedzieli jak bardzo dziurawe jest phpBB. Można się wpieprzyć praktycznie z każdej strony. To forum może i jest staroświeckie, ale jest proste i bezpieczne. zaraz puszczę pawia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |